Joshua21 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2021 Μόλις τώρα, ziaba είπε άλλα αν είναι σε ακινησία πρέπει να πας εφορία😁 Ε ναι, οι πινακίδες και οι άδεια δεν θα έρθουν μόνες τους 1
Επισκέπτης Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2021 Παιδιά απλά να ενημερώσω ότι η δουλειά μου τελικά έγινε κανονικά κ χωρίς κανένα πρόβλημα με τα χαρτιά αυτά που είχα. Το αναφέρω απλά προς ενημέρωση κάποιου που θα μπει στην ίδια διαδικασία με τη περίπτωση μου. Σε 10 λεπτά τελείωσα τα γραφειοκρατικά,πήρα την καινούργια,μετά απευθείας για ασφάλεια κ είμαι έτοιμος! Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον σας!
μπιπ μπιπ Δημοσ. 25 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2022 (επεξεργασμένο) Στις 10/11/2021 στις 11:43 ΜΜ, ziaba είπε έτσι επειδή είμαι κακός και μόνο και μόνο για να σου την πω 😁 να ξες δεν βγαίνει για όλα τα οχήματά online 😬 Σοσ. Κανόνισα να μεταβιβάσω το αυτοκίνητο μου σήμερα και δε μπορώ να βγάλω βεβαίωση για τα τέλη. Μου βγάζει ακριβώς αυτό. Θα πάω σε λίγο στην εφορία μόλις ανοίξει. Δε μπορώ να καταλάβω τον λόγο. Ειναι πληρωμένα τα τέλη φυσικά. Μήπως επειδή παλιά είχα το 50% ( το άλλο 50%το είχε η αδερφή μου και μου μεταβίβασε το ποσοστό της πριν 2 χρόνια?) Μόλις τώρα, μπιπ μπιπ είπε Πώς βγαίνει αυτό το γκρι πλαίσιο; Επεξ/σία 25 Αυγούστου 2022 από μπιπ μπιπ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα