ziaba Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2021 Πρέπει να πάει και στην εφορία για ότι δεν χρωστάει τέλη
Joshua21 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2021 2 ώρες πριν, ziaba είπε Πρέπει να πάει και στην εφορία για ότι δεν χρωστάει τέλη Έχεις μείνει πολύ πίσω, η βεβαίωση αυτή πλέον βγαίνει από το internet. https://www.aade.gr/polites/ohimata/bebaiosi-peri-mi-ofeilis-telon-kykloforias-me-kodikoys-taxisnet 1
ziaba Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2021 1 ώρα πριν, Joshua21 είπε Έχεις μείνει πολύ πίσω, η βεβαίωση αυτή πλέον βγαίνει από το internet. https://www.aade.gr/polites/ohimata/bebaiosi-peri-mi-ofeilis-telon-kykloforias-me-kodikoys-taxisnet έτσι επειδή είμαι κακός και μόνο και μόνο για να σου την πω 😁 να ξες δεν βγαίνει για όλα τα οχήματά online 😬
Joshua21 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 10 λεπτά πριν, ziaba είπε έτσι επειδή είμαι κακός και μόνο και μόνο για να σου την πω 😁 να ξες δεν βγαίνει για όλα τα οχήματά online 😬 Αν έχεις κάποιο σε ακινησία με κατατεθημένες πινακίδες προφανώς και θα πρέπει να πας από την εφορία, αλλά όχι για να για πάρεις βεβαίωση ότι δεν χρωστάς τέλη όπως νομίζεις, θα πας αναγκαστικά για να κάνεις άρση ακινησίας και να πληρώσεις τα τέλη του τρέχοντος έτους. Και μόλις τα κάνεις όλα αυτά, θα ξαναμπείς στην aade για να εκτυπώσεις τη βεβαίωση. Κακέ Επεξ/σία 10 Νοεμβρίου 2021 από Joshua21
ziaba Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2021 6 λεπτά πριν, Joshua21 είπε Αν έχεις κάποιο σε ακινησία με κατατεθημένες πινακίδες προφανώς και θα πρέπει να πας από την εφορία, αλλά όχι για να για πάρεις βεβαίωση ότι δεν χρωστάς τέλη όπως νομίζεις, θα πας αναγκαστικά για να κάνεις άρση ακινησίας και να πληρώσεις τα τέλη του τρέχοντος έτους. Και μόλις τα κάνεις όλα αυτά, θα ξαναμπείς στην aade για να εκτυπώσεις τη βεβαίωση. Κακέ δεν χρειάζεστε να κάνεις άρση ή να πληρώσεις για να πάρεις βεβαίωσή απ την εφορία τεσπα πρέπει να βγει και αυτό το χαρτί για μεταβίβασή 😬😬😬 επίσης και δω το μέτρο είναι καθαρά εισπρακτικό
Joshua21 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2021 Μόλις τώρα, ziaba είπε δεν χρειάζεστε να κάνεις άρση ή να πληρώσεις για να πάρεις βεβαίωσή απ την εφορία Μα δεν δίνει πλέον βεβαιώσεις η εφορία... Λέμε τώρα, γιατί ούτως ή άλλως βεβαίωση μέσα στο τρέχον έτος δεν βγαίνει αν δεν έχεις πληρώσει τα τέλη του τρέχοντος έτους.
ziaba Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2021 Μόλις τώρα, Joshua21 είπε Μα δεν δίνει πλέον βεβαιώσεις η εφορία... Λέμε τώρα, γιατί ούτως ή άλλως βεβαίωση μέσα στο τρέχον έτος δεν βγαίνει αν δεν έχεις πληρώσει τα τέλη του τρέχοντος έτους. Δεν ξέρω τι λες προσωπικά έχω καταθέσει πινακίδες απ το 19 σε ένα επαγγελματικό ΦΙΧ και πήρα βεβαίωσή για να το πουλήσω την περασμένη εβδομάδα ... Επίσης μαζί πήρα κιάλλες 2 βεβαιώσεις για μηχανή και αμαξάκι που έχω σε κυκλοφορία βέβαια
Joshua21 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2021 3 λεπτά πριν, ziaba είπε Δεν ξέρω τι λες προσωπικά έχω καταθέσει πινακίδες απ το 19 σε ένα επαγγελματικό ΦΙΧ και πήρα βεβαίωσή για να το πουλήσω την περασμένη εβδομάδα ... Επίσης μαζί πήρα κιάλλες 2 βεβαιώσεις για μηχανή και αμαξάκι που έχω σε κυκλοφορία βέβαια Τα φορτηγά ουδεμία σχέση έχουν με τα επιβατικά, η μεταβίβαση σε αυτά γίνεται με το βιβλιάριο μεταβολών, αν έχουν κατατεθεί πινακίδες από το 19 τότε μια χαρά βγαίνει βεβαίωση ώστε να μεταβιβαστεί χωρίς να έχουν πληρωθεί τα τέλη του τρέχοντος έτους. Επίσης πολύ αμφιβάλλω ότι πήρες βεβαιώσεις πριν μια εβδομάδα, μέχρι πριν μισή ώρα αγνοούσες ότι εδώ και 1,5 χρόνο περίπου (από την αρχή της πανδημίας) η βεβαίωση για τα τέλη βγαίνει μόνο ηλεκτρονικά...
ziaba Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2021 7 ώρες πριν, Joshua21 είπε Τα φορτηγά ουδεμία σχέση έχουν με τα επιβατικά, η μεταβίβαση σε αυτά γίνεται με το βιβλιάριο μεταβολών, αν έχουν κατατεθεί πινακίδες από το 19 τότε μια χαρά βγαίνει βεβαίωση ώστε να μεταβιβαστεί χωρίς να έχουν πληρωθεί τα τέλη του τρέχοντος έτους. Επίσης πολύ αμφιβάλλω ότι πήρες βεβαιώσεις πριν μια εβδομάδα, μέχρι πριν μισή ώρα αγνοούσες ότι εδώ και 1,5 χρόνο περίπου (από την αρχή της πανδημίας) η βεβαίωση για τα τέλη βγαίνει μόνο ηλεκτρονικά... θα σου ανεβάσω φώτο με χειρόγραφη και τα βιβλία μεταβολών τα χουν καταργήσει δεν χρειάζονται για μεταβίβασή πια
Joshua21 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2021 1 ώρα πριν, ziaba είπε θα σου ανεβάσω φώτο με χειρόγραφη και τα βιβλία μεταβολών τα χουν καταργήσει δεν χρειάζονται για μεταβίβασή πια Όντως τα κατάργησαν αλλά δεν έχει αλλάξει κάτι άλλο στις προϋποθέσεις μεταβίβασης των ΦΙΧ, κάποιο που είναι σε ακινησία από το 19 δεν χρειάζεται να πληρώσει τα φετινά τέλη κυκλοφορίας για να πουληθεί. Όσο για τη "χειρόγραφη", κάτι μου λέει πως θα περιμένω πολύ.
ziaba Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 11 ώρες πριν, Joshua21 είπε Όντως τα κατάργησαν αλλά δεν έχει αλλάξει κάτι άλλο στις προϋποθέσεις μεταβίβασης των ΦΙΧ, κάποιο που είναι σε ακινησία από το 19 δεν χρειάζεται να πληρώσει τα φετινά τέλη κυκλοφορίας για να πουληθεί. Όσο για τη "χειρόγραφη", κάτι μου λέει πως θα περιμένω πολύ. Για την πάρτη σου κατέβηκα στο πάρκινγκ 😋😋😋 Επεξ/σία 11 Νοεμβρίου 2021 από ziaba
Joshua21 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2021 28 λεπτά πριν, ziaba είπε Για την πάρτη σου κατέβηκα στο πάρκινγκ 😋😋😋 Κάτι δεν πάει καλά εδώ, οι βεβαιώσεις τελών κυκλοφορίας που έδιναν οι εφορίες μέχρι και πέρσι τον Απρίλιο ήταν μηχανογραφημένες, και μάλιστα είχαν αναλυτικά όχι μόνο τα τέλη κυκλοφορίας που είχαν πληρωθεί για κάθε έτος μαζί με τον αριθμό συναλλαγής, αλλά και κάθε μεταβολή όπως μεταβίβαση, ακινησία κτλ. Τέτοια βεβαίωση πρώτη φορά βλέπω. Δες για παράδειγμα μία από τις πολλές σελίδες της βεβαίωσης που είχα πάρει για ένα ΕΙΧ το 2018:
ziaba Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2021 40 λεπτά πριν, Joshua21 είπε Κάτι δεν πάει καλά εδώ, οι βεβαιώσεις τελών κυκλοφορίας που έδιναν οι εφορίες μέχρι και πέρσι τον Απρίλιο ήταν μηχανογραφημένες, και μάλιστα είχαν αναλυτικά όχι μόνο τα τέλη κυκλοφορίας που είχαν πληρωθεί για κάθε έτος μαζί με τον αριθμό συναλλαγής, αλλά και κάθε μεταβολή όπως μεταβίβαση, ακινησία κτλ. Τέτοια βεβαίωση πρώτη φορά βλέπω. Δες για παράδειγμα μία από τις πολλές σελίδες της βεβαίωσης που είχα πάρει για ένα ΕΙΧ το 2018: δεν έχω λόγω να σου πω ψέμματα τα έγγραφά είναι 100% γνήσια αν δεν πιστεύεις πάρε τηλ στην εφορία και ρωτά ... επίσης το 16 έκανα μεταβίβασή στο μεταφορών με ολόιδιο χαρτί
Joshua21 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2021 1 λεπτό πριν, ziaba είπε δεν έχω λόγω να σου πω ψέμματα τα έγγραφά είναι 100% γνήσια αν δεν πιστεύεις πάρε τηλ στην εφορία και ρωτά ... επίσης το 16 έκανα μεταβίβασή στο μεταφορών με ολόιδιο χαρτί Δεν είναι ότι δεν σε πιστεύω, απλά μου κάνει εντύπωση. Όπως και να έχει, η ουσία είναι ότι εφόσον το όχημα δεν χρωστάει τέλη και είναι κανονικά σε κυκλοφορία μπορείς να βγάλεις βεβαίωση από το taxis χωρίς να πας εφορία.
ziaba Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2021 1 λεπτό πριν, Joshua21 είπε Δεν είναι ότι δεν σε πιστεύω, απλά μου κάνει εντύπωση. Όπως και να έχει, η ουσία είναι ότι εφόσον το όχημα δεν χρωστάει τέλη και είναι κανονικά σε κυκλοφορία μπορείς να βγάλεις βεβαίωση από το taxis χωρίς να πας εφορία. άλλα αν είναι σε ακινησία πρέπει να πας εφορία😁
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα