Προς το περιεχόμενο

Μεταβίβαση ΙΧ

Επισκέπτης

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα στη παρέα.Η γιαγιά μου έχει ένα αμάξι στο όνομα της κ θέλει να μου το μεταβιβάσει. Έχω μαζέψει τα χαρτιά αλλά η γιαγιά μου δεν μπορεί να έρθει μαζί μου για να παραστεί αυτοπροσώπως στη Διεύθυνση Μεταφορών και Επικοινωνιών,αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να πάω μόνος μου.

Έχω κάνει την παρακάτω υπεύθυνη δήλωση με περιγραφή θέματος«ΜΕΤΑΒΙΒΑΣΗ κ ΈΚΔΟΣΗ ΑΔ. ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΙΧ».Στα στοιχεία «ΠΩΛΗΤΗ» έβαλα της γιαγιάς μου, ακριβώς από κάτω «ΟΡΙΣΜΟΣ /ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΠΩΛΗΤΗ» έβαλα τα δικά μου.Στην επόμενη σελίδα «ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΙΤΟΥΝΤΟΣ ΑΓΟΡΑΣΤΗ» έβαλα επίσης τα δικά μου.

Η ερώτηση μου είναι η εξής: Στη τελευταία σελίδα που βάζουμε τις υπογραφές,βάλαμε ο καθένας στα ανάλογα πεδία ΠΩΛΗΤΗΣ/ΑΓΟΡΑΣΤΗ κ στη συνέχεια πήγα στον πρόεδρο του χωριού για το γνήσιο της υπογραφής της γιαγιάς μου. 

Είμαι ΟΚ ή θέλει κ τπτ άλλο; Ρωτάω γιατί έκλεισα ραντεβού κ ΑΝ τυχόν κάνω κάποιο λάθος στα χαρτιά,ένας θεός ξέρει πότε θα με ξανά δεχθούν.

2223686.jpg

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 32
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

την ιστοσελίδα gov.gr την ξέρεις?

με τα στοιχεία από την εφορία της γιαγιάς σου και τα δικά σου

μπορείς να βγάλεις υπεύθυνη δήλωση με γνήσιο υπογραφής/επικυρωμένη.

1 ώρα πριν, ikorolis είπε

την ιστοσελίδα gov.gr την ξέρεις?

με τα στοιχεία από την εφορία της γιαγιάς σου και τα δικά σου

μπορείς να βγάλεις υπεύθυνη δήλωση με γνήσιο υπογραφής/επικυρωμένη.

Ο άνθρωπος ρωτάει αν ειναι σωστά αυτα που γράφει, επικύρωση εχει κάνει ηδη

Με μια εξουσιοδοηση απο gov.gr ή με γνησιο της υπογραφης απο ΚΕΠ στην γνωστη ΥΔ γραφει οτι σε εξουσιοδοτει να μεταβιβασεις το ταδε ΙΧ κυριοτητας της.

Τιποτα παραπανω .

59 λεπτά πριν, NikosKallithea είπε

Ο άνθρωπος ρωτάει αν ειναι σωστά αυτα που γράφει, επικύρωση εχει κάνει ηδη

Συμφορουμίτη Νίκο ξέρω τι ρωτάει

Ξέρω επίσης ότι πήγε ήδη για το γνήσιο της υπογραφής

Απλά του είπα για τυχόν επόμενη φορά που θα χρειαστεί κάτι τέτοιο υπεύθυνη δήλωση / εξουσιοδότηση κτλ μπορεί να τα βγάλει από το gov.gr χωρίς ταλαιπωρία

Δεν ξέρω αν στο υπουργείο δέχονται επισκέψεις και δεν είναι με ραντεβού ή εξ αποστάσεως.

2 ώρες πριν, cisse13pao είπε

κ στη συνέχεια πήγα στον πρόεδρο του χωριού για το γνήσιο της υπογραφής της γιαγιάς μου.

Δε μένουν όλοι στην απρόσωπη Αθήνα. Ο φίλος μένει σε χωριό που ακόμα όπως φαίνεται υπάρχει η κοινωνική επαφή.

Πιθανόν στο gov.gr να έκανε πιο πολλή ώρα να το βγάλει το χαρτί 😅

Παιδιά ευχαριστώ όλους σας για το ενδιαφέρον αλλά νομίζω ξεκάθαρη απάντηση δεν έχω πάρει ακόμα. Το γνήσιο της υπογραφής για την γιαγιά μου το έχω πάρει, θέλει τπτ κ για μένα; Δλδ κάποια περαιτέρω εξουσιοδότηση κτλ ή επικύρωση κ της δικής μου υπογραφής;

Αυτο το χαρτί που έκανα ήδη που με ορίζει σαν εκπρόσωπο δεν κάνει; Σας παραθέτω μια φωτό γιατί με τα λόγια δεν γίνεται δουλειά

Screenshot_20211109-220041_Gallery.jpg

2223686.jpg

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Χρειάζεσαι απλά μια εξουσιοδότηση από τη γιαγιά σου που να αναφέρει "εξουσιοδοτώ τον τάδε (εσένα) να μεταβιβάσει  αντί εμου το υπαριθμόν τάδε  όχημα μου, στην κατοχή του ".
Δεν χρειάζεται πληρεξούσιο αλλά θα κάνεις δουλειά και με αυτό.  Αυτό + τα προβλεπόμενα χαρτιά και παράβολα που θα χρειάζονταν αν πήγαινε η ίδια.

Επεξ/σία από G.bar
  • Like 1

Στην ΥΔ που έκανα κ έστειλα σε φωτό,αν προσέξετε εκεί που γράφει «*Σ2» αναφέρει ότι με το παρόν χαρτί με εξουσιοδοτεί. Δεν αρκεί δλδ αυτό, θέλει κ άλλη εξουσιοδότηση;;;

1 ώρα πριν, G.bar είπε

Χρειάζεσαι απλά μια εξουσιοδότηση από τη γιαγιά σου που να αναφέρει "εξουσιοδοτώ τον τάδε (εσένα) να μεταβιβάσει  αντί εμου το υπαριθμόν τάδε  όχημα μου, στην κατοχή του ".
Δεν χρειάζεται πληρεξούσιο αλλά θα κάνεις δουλειά και με αυτό.  Αυτό + τα προβλεπόμενα χαρτιά και παράβολα που θα χρειάζονταν αν πήγαινε η ίδια.

Αυτο ακριβως του ειπα κι εγω . 

Ναι βρε παιδιά οκ αλλά το χαρτί που έχω κάνει ήδη που αναφέρει ότι με ορίζει ως «ΕΚΠΡΟΣΩΠΟ» τι είναι;; Δεν είναι εξουσιοδότηση αυτό; 

4 λεπτά πριν, cisse13pao είπε

Ναι βρε παιδιά οκ αλλά το χαρτί που έχω κάνει ήδη που αναφέρει ότι με ορίζει ως «ΕΚΠΡΟΣΩΠΟ» τι είναι;; Δεν είναι εξουσιοδότηση αυτό; 

Ναι κάνει και το χαρτί που έχεις κάνει. Απλά είναι  ο πιο περίπλοκος τρόπος.

• Like 1

19 λεπτά πριν, G.bar είπε

Ναι κάνει και το χαρτί που έχεις κάνει. Απλά είναι  ο πιο περίπλοκος τρόπος.

Αν κάνει κ αυτό που έχω τότε το αφήνουμε έτσι κ βλέπουμε.

Ραντεβού μου έκλεισαν για την ερχόμενη Δευτέρα,θα πάω κ ελπίζω να μη μου βγάλουν τπτ άλλο γιατί μετά θέλει ξανά ραντεβού κτλ κτλ κτλ.......

Ευχαριστώ κ πάλι αδέρφια !!!

21 λεπτά πριν, Nabuko είπε

εξου.jpg

Αυτή η Εξουσιοδότηση να υποθέσω ότι θέλει κ πάλι το γνήσιο της υπογραφής από τον πρόεδρο κ ούτω καθεξής;

Άστο αφού γίνεται κ με αυτό που έχω ήδη όλα οκ!!!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...