georgewagen Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2024 Στις 22/9/2023 στις 3:50 ΜΜ, stavrosl είπε Ψάχνω και εγω τους κωδικούς root για το ZTE H288A V1.1.0_GR5.1T17. Οι παλαιοι μετα απο ενα update δεν δουλευουν. Ευχαριστω πολυ. Στις 10/11/2021 στις 4:05 ΠΜ, deadseth είπε Και εγώ τα θέλω για τον ίδιο λόγο. Δεν χερω τι έκανα αλλα το Huawei router dn8245v καταφερα να το κανω να δουλέψει σαν PPPoE / Bridge mode. Χάλασα 2 ημέρες με την βλάκεία αυτη. Αυτο μου έδωσε ενα καλό μάθημα ωστε στο εξεις να μένω μακριά από Nova/Vodafone/Wind. George Μόλις τώρα, georgewagen είπε Δεν χερω τι έκανα αλλα το Huawei router dn8245v καταφερα να το κανω να δουλέψει σαν PPPoE / Bridge mode. Χάλασα 2 ημέρες με την βλάκεία αυτη. Αυτο μου έδωσε ενα καλό μάθημα ωστε στο εξεις να μένω μακριά από Nova/Vodafone/Wind. George georgewagen
jazzu4ia Δημοσ. 27 Απριλίου 2024 Δημοσ. 27 Απριλίου 2024 ...καλησπέρα... ...έβαλα τό έν λόγω χαβάϊ μόντεμ τής νόβας, σέ bridge mode, καί έχασα τήν πρόσβαση στό interface γιά στατιστικά καί ρυθμίσεις...τού έχω απενεργοποιήσει καί τόν dhcp server...υπάρχει κάνας τρόπος νά μπώ στή συσκευή, πρίν προβώ σέ hard reset ;;
Hazard07 Δημοσ. 27 Απριλίου 2024 Δημοσ. 27 Απριλίου 2024 Μπορείς να ενεργοποιήσεις το WiFi από το πλαϊνό κουμπί και να δοκιμάσεις να συνδεθείς στο interface από άλλη συσκευή, αν και χωρίς dhcp είναι λίγο δύσκολο.
kioo Δημοσ. 28 Απριλίου 2024 Δημοσ. 28 Απριλίου 2024 Στις 27/4/2024 στις 5:48 ΜΜ, jazzu4ia είπε ...καλησπέρα... ...έβαλα τό έν λόγω χαβάϊ μόντεμ τής νόβας, σέ bridge mode, καί έχασα τήν πρόσβαση στό interface γιά στατιστικά καί ρυθμίσεις...τού έχω απενεργοποιήσει καί τόν dhcp server...υπάρχει κάνας τρόπος νά μπώ στή συσκευή, πρίν προβώ σέ hard reset ;; Στο Zte 288 εχω κλεισει το dhcp και εχω δωσει διευθυνση στο πεδιο LAN IP Address που βρισκεται στο menu dhcp server. Εμενα το router(unifi) μου εχει διευθυνση 192.168.3.1 οποτε το modem του παροχου το εδωσα μια στατικη διευθυνση 192.168.3.19 Δεν χρειαζεται να εχεις ανοιχτο το wifi του modem απλα θα πρεπει να το συνδέσεις με καλωδιο ethernet στο router σου και τελος (LΑΝ με LAN)
jazzu4ia Δημοσ. 28 Απριλίου 2024 Δημοσ. 28 Απριλίου 2024 22 hours ago, Hazard07 said: Μπορείς να ενεργοποιήσεις το WiFi από το πλαϊνό κουμπί και να δοκιμάσεις να συνδεθείς στο interface από άλλη συσκευή, αν και χωρίς dhcp είναι λίγο δύσκολο. ...εννοείται πώς δοκίμασα καί ασύρματα καί ενσύρματα αλλά χωρίς αποτέλεσμα... 2 hours ago, kioo said: Στο Zte 288 εχω κλεισει το dhcp και εχω δωσει διευθυνση στο πεδιο LAN IP Address που βρισκεται στο menu dhcp server. Εμενα το router(unifi) μου εχει διευθυνση 192.168.3.1 οποτε το modem του παροχου το εδωσα μια στατικη διευθυνση 192.168.3.19 Δεν χρειαζεται να εχεις ανοιχτο το wifi του modem απλα θα πρεπει να το συνδέσεις με καλωδιο ethernet στο router σου και τελος (LΑΝ με LAN) ...ακριβώς έτσι...μετά τό reset φρόντισα νά δώσω στό μόντεμ στατική ip στό ίδιο υποδίκτυο πού δίνει ό DHCP τού ρούτερ γιά νά μήν τό ξαναχάσω είτε μέ bridge ή μέ passthrough...όλα καλά...σ'ευχαριστώ...
Souls33k Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2024 Απ' ό,τι βλέπω τα ίδια ισχύουν και για το Huawei DN8245V-70. Δεν υπάρχουν πουθενά οι κωδικοί του Nova_admin, ούτε μπορεί να μπει σε bridge mode με τον απλό user. Επίσης έχω παρατηρήσει κι εγώ επιβραδύνσεις στην ταχύτητα, οι οποίες διορθώνονται μετά από restart αλλά σταδιακά προκύπτουν πάλι. Από 'κει και πέρα η Nova απλώς με κοροϊδεύει τόσον καιρό σε σχετικά tickets που ανοίγω για να μου δώσουν τα credentials της voIP, λέγοντας να πάω σε κάποιο κατάστημα με την ταυτότητά μου. Φυσικά, στα καταστήματα που 'χω πάει μέχρι στιγμής, είτε γελάνε είτε δεν έχουν ιδέα γιατί πράγμα μιλάω. Σε κάποιες περιπτώσεις που έχω βάλει τους υπαλλήλους να καλέσουν μπροστά μου τη Nova, ούτε αυτοί βγάζουν άκρη!
JohnyyGuitar Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2024 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2024 Στις 12/9/2024 στις 10:02 ΠΜ, Souls33k είπε Απ' ό,τι βλέπω τα ίδια ισχύουν και για το Huawei DN8245V-70. Δεν υπάρχουν πουθενά οι κωδικοί του Nova_admin, ούτε μπορεί να μπει σε bridge mode με τον απλό user. Επίσης έχω παρατηρήσει κι εγώ επιβραδύνσεις στην ταχύτητα, οι οποίες διορθώνονται μετά από restart αλλά σταδιακά προκύπτουν πάλι. Από 'κει και πέρα η Nova απλώς με κοροϊδεύει τόσον καιρό σε σχετικά tickets που ανοίγω για να μου δώσουν τα credentials της voIP, λέγοντας να πάω σε κάποιο κατάστημα με την ταυτότητά μου. Φυσικά, στα καταστήματα που 'χω πάει μέχρι στιγμής, είτε γελάνε είτε δεν έχουν ιδέα γιατί πράγμα μιλάω. Σε κάποιες περιπτώσεις που έχω βάλει τους υπαλλήλους να καλέσουν μπροστά μου τη Nova, ούτε αυτοί βγάζουν άκρη! Κάτοχος από σήμερα του Huawei DN8245V-70. Δε με εξυπηρετεί καθόλου, θα ήθελα να το κάνω bridge. Ερώτηση: Μπαίνοντας ως user, δεν μπορούμε να το βάλουμε σε bridge mode μέσα από το μενού wan με τη διαδικασία που περιγράφεται πχ εδώ: Ποιο από τα βήματα δεν θα παίξει;
Souls33k Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2024 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2024 10 hours ago, JohnyyGuitar said: Κάτοχος από σήμερα του Huawei DN8245V-70. Δε με εξυπηρετεί καθόλου, θα ήθελα να το κάνω bridge. Ερώτηση: Μπαίνοντας ως user, δεν μπορούμε να το βάλουμε σε bridge mode μέσα από το μενού wan με τη διαδικασία που περιγράφεται πχ εδώ: Μπορεί να σε αφήσει να δημιουργήσεις το προφίλ αλλά δεν φαίνεται να το λαμβάνει υπόψιν. Γενικώς είναι λίγο δύσχρηστο το UI του. Προσωπικά τα παράτησα, πήρα ένα μεταχειρισμένο ΖΤΕ H288A από έτερο μέλος εδώ, πήρα και τη Nova τηλ. να αντιστοιχήσουν το serial number του router στα στοιχεία μου (αλλιώς δεν έπαιζε η τηλεφωνία) και πλέον παίζω όπως πριν. Bridge mode με 3-4 κλικ και τέλος.
JohnyyGuitar Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2024 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2024 Στις 4/10/2024 στις 9:23 ΠΜ, Souls33k είπε Μπορεί να σε αφήσει να δημιουργήσεις το προφίλ αλλά δεν φαίνεται να το λαμβάνει υπόψιν. Γενικώς είναι λίγο δύσχρηστο το UI του. Προσωπικά τα παράτησα, πήρα ένα μεταχειρισμένο ΖΤΕ H288A από έτερο μέλος εδώ, πήρα και τη Nova τηλ. να αντιστοιχήσουν το serial number του router στα στοιχεία μου (αλλιώς δεν έπαιζε η τηλεφωνία) και πλέον παίζω όπως πριν. Bridge mode με 3-4 κλικ και τέλος. Κατάλαβα. Θα δοκιμάσω μήπως δουλέψει το bridge και αν όχι με βλέπω για κάτι τέτοιο κι εγώ. Στο ρουτερ που έχεις πίσω από το ΖΤΕ τι ρυθμίσεις χρειάστηκε να κάνεις;
Souls33k Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2024 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2024 3 hours ago, JohnyyGuitar said: Κατάλαβα. Θα δοκιμάσω μήπως δουλέψει το bridge και αν όχι με βλέπω για κάτι τέτοιο κι εγώ. Στο ρουτερ που έχεις πίσω από το ΖΤΕ τι ρυθμίσεις χρειάστηκε να κάνεις; Προφανώς εξαρτάται από το router, εμένα με παίδεψε λίγο το Asus AC68U που έχω αλλά τελικώς έβγαλα άκρη. Με βοήθησε κι αυτό το τόπικ... 😉
JohnyyGuitar Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2024 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2024 (επεξεργασμένο) Στις 5/10/2024 στις 11:44 ΜΜ, Souls33k είπε Προφανώς εξαρτάται από το router, εμένα με παίδεψε λίγο το Asus AC68U που έχω αλλά τελικώς έβγαλα άκρη. Με βοήθησε κι αυτό το τόπικ... 😉 Χρειάστηκες να βάλεις κωδικούς internet στο AC68U? Και αν ναι πού τους βρήκες; Επεξ/σία 12 Οκτωβρίου 2024 από JohnyyGuitar
Souls33k Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2024 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2024 22 hours ago, JohnyyGuitar said: Χρειάστηκες να βάλεις κωδικούς internet στο AC68U? Και αν ναι πού τους βρήκες; Ναι, χρειάστηκε. Δεν θυμάμαι που τους βρήκα, πιθανόν χρησιμοποιώντας το RouterHAK.
JohnyyGuitar Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2024 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2024 (επεξεργασμένο) OK το κατάφερα το bridge τελικά. Δεν είναι απαραίτητοι οι κωδικοί admin για για bridge στο DN8245V-70. Eφτιαξα μέσα στο WAN καινούριο bridged profile 835 (είναι ξεκλείδωτη αυτή η δυνατότητα) και έκανα απλά untick το παλιό. Στη συνέχεια ζήτησα από nova username/κωδικό ιντερνετ και τους πέρασα σε PPPoe mode σε ένα άλλο router που έχω βάλει μετά και το οποίο είναι πιο ευέλικτο στη διαμόρφωση του δικτύου. Την τηλεφωνία την άφησα στο Huawei. Επίσης έκλεισα στο Huawei DHCP και Wifi αφού του έδωσα στατική IP μέσα στο IP range του 2ου ρουτερ και το σύνδεσα με 2ο καλώδιο με το ρουτερ για να μπορώ να το βλέπω. Μέχρι τώρα όλα ΟΚ. Ευχαριστώ για τη βοήθεια. Επεξ/σία 13 Οκτωβρίου 2024 από JohnyyGuitar 1
GrEarendil Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2024 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2024 Μου έστειλαν πρόσφατα αυτό το router. Έκανα Login, άλλαξα SSID και wifi password. Είμαι σχεδόν σίγουρος πως δεν άλλαξα τα login credentials στο Interface του Router. Ωστόσο όταν προσπαθώ να συνδεθώ μου βγάζει το μήνυμα: "Incorrect User Name/Password combination. Please try again" Σκέφτηκα να κάνω hard reset, αλλά φοβάμαι πως δεν θα ισχύουν τα αρχικά credentials που είχε πάνω στο router. Έχει κανείς καμία ιδέα;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα