Προς το περιεχόμενο

Nova - Huawei DG8245v Bridge mode

ujmo

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ρε παιδιά μια ερώτηση. 

DG8245V-10 [firmware: V100R019C10SPC624] διάβασα πως υποστηρίζει VDSL 35B. Το εβαλα σε VDF γραμμη xDSL 200 απο καμπίνα ΟΤΕ και κλειδώνει μονο 115mbps G.993.5.

Εχει κανεις supervector να μας πει αν παιζει ως 200mbps!

Απογοήτευση! :-(

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• 4 μήνες μετά...
  • Απαντ. 119
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

2 ώρες πριν, pkout είπε

το 'F' στο Forthnet κεφαλαιο

Τίποτα... βρήκα και στο github κάτι κωδικούς αλλά λένε είναι για το Huawei DG8245V-10 ενώ εμένα είναι το 70... οπότε μάλλον έχει άλλους κωδικούς αυτό. Θα περιμένω να συνδεθεί η γραμμή γιατί ακόμα δεν μου την σύνδεσαν απλά μου έστειλαν το router και μετά θα τους πάρω τηλέφωνο να δούμε τι θα μου πουν.

On 09/11/2023 at 16:40, llib said:

Τίποτα... βρήκα και στο github κάτι κωδικούς αλλά λένε είναι για το Huawei DG8245V-10 ενώ εμένα είναι το 70... οπότε μάλλον έχει άλλους κωδικούς αυτό. Θα περιμένω να συνδεθεί η γραμμή γιατί ακόμα δεν μου την σύνδεσαν απλά μου έστειλαν το router και μετά θα τους πάρω τηλέφωνο να δούμε τι θα μου πουν.

image.png.c3ba32318ff15480f249e9f9ff7e9e37.png αυτο δεν το εχεις διαθεσιμο ? 

1 ώρα πριν, giorgoszaxas είπε

image.png.c3ba32318ff15480f249e9f9ff7e9e37.png αυτο δεν το εχεις διαθεσιμο ? 

Όχι.... τώρα που είμαι ακόμα στην κοσμοτε μέχρι να γίνει η ενεργοποίηση στη νόβα το έχω το router της κοσμοτε σε bridge γιατί σου δίνει κωδικούς admin ενώ η νόβα δίνει user...

9 minutes ago, llib said:

Όχι.... τώρα που είμαι ακόμα στην κοσμοτε μέχρι να γίνει η ενεργοποίηση στη νόβα το έχω το router της κοσμοτε σε bridge γιατί σου δίνει κωδικούς admin ενώ η νόβα δίνει user...

με user passwords ειναι αυτο που σου εστειλα.

7 λεπτά πριν, giorgoszaxas είπε

με user passwords ειναι αυτο που σου εστειλα.

Το μόνο που έχει στις ρυθμίσεις WAN είναι να βάλω το username και το password τις σύνδεσης. 

• 3 εβδομάδες αργότερα...

Μίλησα με 5 "τεχνικούς" της NOVA για το αν γίνεται να βάλω το συγκεκριμένο Router σε bridge mode και αφού όλοι έψαχναν μισή ώρα να βρουν τι είναι αυτό στο τέλος μου είπαν ότι πρέπει να πάρω δικό μου τεχνικό για να μου το κάνει... και όταν τους λέω πως θα το κάνει ο τεχνικός αφού το έχετε κλειδώσει το Router μου είπαν πάλι το ίδιο να πάρω δικό μου τεχνικό να μου το κάνει. Οι άνθρωποι είναι τραγικοί δεν ξέρουν τι τους γίνεται... ας μου έλεγαν ότι ναι από τα νέα Router δεν υπάρχει η δυνατότητα bridge και δεν γίνεται να πω οκ όχι να μου λένε ότι να ναι. Βέβαια τα καλύτερα μου τα είπαν για το πρόβλημα που έχω με την ταχύτητα αλλά αυτό είναι για νέο θέμα μην σπαμάρω εδώ. Προς το παρόν θα βάλω απλά το δικό μου Router πάνω στο δικό τους και θα το έχω έτσι απλά θα έχω double NAT μέχρι να πάρω ένα δικό μου να είναι και modem εκτός από Router.

Καλησπέρα κάτοχος κι εγώ Huawei DG8245V 70 με root access δεν ισχύουν οι κωδικοί, μιλώντας με τους τεχνικούς μπορούν να το βάλουν σε bridge node με απομακρυσμένη βοήθεια οπότε λύνονται όλα απλά δεν γλυτώνεις το τηλέφωνο και την τεχνική υποστίριξη όπου τις περισσότερες φορές θα την χρειαστείς για να σου σετάρουν το VOIP.

• Like 1

50 λεπτά πριν, kotronas είπε

Καλησπέρα κάτοχος κι εγώ Huawei DG8245V 70 με root access δεν ισχύουν οι κωδικοί, μιλώντας με τους τεχνικούς μπορούν να το βάλουν σε bridge node με απομακρυσμένη βοήθεια οπότε λύνονται όλα απλά δεν γλυτώνεις το τηλέφωνο και την τεχνική υποστίριξη όπου τις περισσότερες φορές θα την χρειαστείς για να σου σετάρουν το VOIP.

Όπως ειπα και ποιο πάνω με 5 τεχνικούς μίλησα και δεν είχαν ιδέα τη είναι το bridge mode και το ανέθεσαν σε ανώτερο τεχνικό όπως μου είπαν και με πήρε ένας τηλέφωνο 11 το βράδυ και μου είπε να πάρω δικό μου τεχνικό για να μου το κάνει. Τωρα αν έπεσα εγώ σε όλους τους άσχετους δεν ξέρω. 

1 ώρα πριν, llib είπε

Όπως ειπα και ποιο πάνω με 5 τεχνικούς μίλησα και δεν είχαν ιδέα τη είναι το bridge mode και το ανέθεσαν σε ανώτερο τεχνικό όπως μου είπαν και με πήρε ένας τηλέφωνο 11 το βράδυ και μου είπε να πάρω δικό μου τεχνικό για να μου το κάνει. Τωρα αν έπεσα εγώ σε όλους τους άσχετους δεν ξέρω. 

Ο πρώτος που πήρα δεν μου έφερε καμμία αντίρρηση πάντως παίζει να έκαναν συμβούλιο μετά απο εσένα και να συμφωνήσαν στις απαιτήσεις του Λαού. 😁

20 λεπτά πριν, kotronas είπε

Ο πρώτος που πήρα δεν μου έφερε καμμία αντίρρηση πάντως παίζει να έκαναν συμβούλιο μετά απο εσένα και να συμφωνήσαν στις απαιτήσεις του Λαού. 😁

Τι να πω ίσως ξανά προσπαθήσω αν ποτέ αποφασίσουν να μου φτιάξουν την γραμμή... αν και έχει ένας φίλος ένα zte router που έδινε η νόβα πριν οπότε ίσως βάλω αυτό να ξεμπερδεύω. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...