pkout Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2022 Στις 5/2/2022 στις 2:02 ΠΜ, vaggelisthesgr είπε Παρέλαβα και εγώ το εν λόγω modem/router μετά από ανανέωση συμβολαίου με την NOVA VDSL50mbps. Από προχθές που το σύνδεσα κάνει κάποια σκαμπανεβάσματα στην ταχύτητα χωρίς να πειράξω κάποια ρύθμιση. Είμαι και λίγο άσχετος , οπότε δεν κάνω πειράματα και θέλω να κάνω κάποιες ερωτήσεις. Σε speedtest η γραμμή κλειδώνει αυτήν την στιγμή 50.2down/4.8up. - Υπάρχει κάποια ρύθμιση που θα μπορούσα να κάνω για να είναι πιο σταθερή η ταχύτητα μου; - Πως βλέπω αν η γραμμή μου είναι fast path? - Έχετε κάνει κάποιο upgrade στο Firmware? Το υπάρχον είναι το V100R019C10SPC390. Σας παραθέτω info της γραμμής μου. σωστη ειναι η ταχυτητα σου στα speedtest οποτε δεν χρειαζεται κατι παραπανω να κανεις αυτο το μοντεμ δεν δειχνει αν εισαι σε fast path αν εχεις κανενα zte βαλτο να δεις το firmware αυτο ειναι το τελευταιο. προσωπικα επειδη ειχα κατι σκαμπανεβασματα με την ταχυτητα εβαλα το zte και ειδα οτι με ειχαν γυρισει σε fast/interleaved (up/down) ενω πριν ημουν interleave/interleaved και σε επικοινωνια μαζι τους μου ειπαν οτι δεν εχουν αλλαξει , αντε βγαλε ακρη..... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2022 Όχι ένα technicolor είχα πριν. Μετά από 2 reset φαίνεται πως σταθεροποιήθηκε η γραμμή. Αυτό που δεν έχω καταλάβει είναι το bridge mode που αναφέρεται παραπάνω. Σε τι διαφέρει; Χρησιμεύει μόνο εάν θέλω να συνδέσω κάποιο άλλο router στο υπάρχον modem ή έχω καταλάβει λάθος; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pkout Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2022 8 ώρες πριν, vaggelisthesgr είπε Όχι ένα technicolor είχα πριν. Μετά από 2 reset φαίνεται πως σταθεροποιήθηκε η γραμμή. Αυτό που δεν έχω καταλάβει είναι το bridge mode που αναφέρεται παραπάνω. Σε τι διαφέρει; Χρησιμεύει μόνο εάν θέλω να συνδέσω κάποιο άλλο router στο υπάρχον modem ή έχω καταλάβει λάθος; σωστα το μοντεμ φερνει μονο το ιντερνετ και ολα τα υπολοιπα τα διαχειριζεται το ρουτερ πχ. το username και το password της συνδεσης σου τα δηλωνεις στο ρουτερ και οχι στο μοντεμ του ποαροχου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2022 4 ώρες πριν, pkout είπε σωστα το μοντεμ φερνει μονο το ιντερνετ και ολα τα υπολοιπα τα διαχειριζεται το ρουτερ πχ. το username και το password της συνδεσης σου τα δηλωνεις στο ρουτερ και οχι στο μοντεμ του ποαροχου. Άρα το να αλλάξω σε bridge mode δεν έχει καμία ουσία σε εμένα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pkout Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2022 4 ώρες πριν, vaggelisthesgr είπε Άρα το να αλλάξω σε bridge mode δεν έχει καμία ουσία σε εμένα; σωστα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JohnAthanas Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2022 μαγκες εχω συνδεθει με τους κωδικους της forthnet αυτους παραπανω και μπαινει το θεμα μου ειναι πως βρισκω τα fec και crc errors ? με το user δεν τα βγαζει αλλα απο εδω σιγουρα θα τα βγαζει αλλα δεν μπορω να τα βρω αν εχει κανεις ιδεα πειτε μου ευχαριστω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DioNiSis_000 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2022 1 ώρα πριν, JohnAthanas είπε μαγκες εχω συνδεθει με τους κωδικους της forthnet αυτους παραπανω και μπαινει το θεμα μου ειναι πως βρισκω τα fec και crc errors ? με το user δεν τα βγαζει αλλα απο εδω σιγουρα θα τα βγαζει αλλα δεν μπορω να τα βρω αν εχει κανεις ιδεα πειτε μου ευχαριστω δυστυχώς δεν τα έχουν βάλει στο web interface. ένας τρόπος να τα δεις είναι να ενεργοποιήσεις το ssh για το lan ή και wlan , να μπεις με ssh και να δώσεις την εντολή display xdsl connection status Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JohnAthanas Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2022 38 λεπτά πριν, DioNiSis_000 είπε δυστυχώς δεν τα έχουν βάλει στο web interface. ένας τρόπος να τα δεις είναι να ενεργοποιήσεις το ssh για το lan ή και wlan , να μπεις με ssh και να δώσεις την εντολή display xdsl connection status πως το κανω για δωσε τα φωτα σου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DioNiSis_000 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2022 36 λεπτά πριν, JohnAthanas είπε πως το κανω για δωσε τα φωτα σου αφου συνδεθεις με τους κωδικους της forthnet πατας advanced > security > access control. εκει στη λιστα η πρωτη επιλογη ειναι οι ethernet και η 2η το wifi . πατας σε οποιο χρησιμοποιείς ή και στα δυο και απο κατω για καθε ενα στο application επιλέγεις και το ssh. μετα μπορεις να μπεις με ssh στο ρουτερ, μονο με τους κωδικους της forthnet. για να δεις ολες τις διαθεσιμες εντολες πατας το ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JohnAthanas Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) 16 ώρες πριν, DioNiSis_000 είπε αφου συνδεθεις με τους κωδικους της forthnet πατας advanced > security > access control. εκει στη λιστα η πρωτη επιλογη ειναι οι ethernet και η 2η το wifi . πατας σε οποιο χρησιμοποιείς ή και στα δυο και απο κατω για καθε ενα στο application επιλέγεις και το ssh. μετα μπορεις να μπεις με ssh στο ρουτερ, μονο με τους κωδικους της forthnet. για να δεις ολες τις διαθεσιμες εντολες πατας το ? αδερφε εχω κανει ολα τα βηματα και στο cmd γραφω το command και οταν μου ζηταει username και passward τα γραφω και μου λεει connection to 195........ closed γιατι ? 21 λεπτά πριν, JohnAthanas είπε το εκανα αδερφε μουσε ευχαριστω! δυστυχως αυτα που βλεπω ειναι πολυ ασχημα FECErrors: 2285678 ATUCFECErrors: 197 HECErrors: 0 ATUCHECErrors: 0 CRCErrors: 156854 ATUCCRCErrors: 44 On Line: 0 Days 7 Hour 45 Min 14 Sec οπως και να εχει να σαι καλα!!! Επεξ/σία 17 Φεβρουαρίου 2022 από JohnAthanas Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kioo Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) Παιδιά μια ερώτηση,έχω αγοράσει το συγκεκριμένο router και το έχω βάλει σε bridge mode με το Huawei AX3 χωρίς πρόβλημα.Εαν θέλω όμως να μπω στο modem μου(Huawei DG8245v) δεν μπορώ.το 192.168.1.1 όταν το βάζω δεν με βάζει στο interface.υπαρχει τρόπος?τι κάνω λάθος? Επεξ/σία 20 Φεβρουαρίου 2022 από kioo Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DioNiSis_000 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2022 3 ώρες πριν, kioo είπε Παιδιά μια ερώτηση,έχω αγοράσει το συγκεκριμένο router και το έχω βάλει σε bridge mode με το Huawei AX3 χωρίς πρόβλημα.Εαν θέλω όμως να μπω στο modem μου(Huawei DG8245v) δεν μπορώ.το 192.168.1.1 όταν το βάζω δεν με βάζει στο interface.υπαρχει τρόπος?τι κάνω λάθος? o ποιο απλος τροπος να το κανεις ειναι να εχεις ενα δευτερο καλωδιο απο μια lan του ΑΧ3 σε μια του DG8245v. θα πρεπει να ειναι και οι 2 συσκευες στο ιδιο lan με διαφορετικές ip και απενεργοποιημενος ο dhcp στο DG8245v Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pkout Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) Στις 17/2/2022 στις 4:56 ΜΜ, JohnAthanas είπε αδερφε εχω κανει ολα τα βηματα και στο cmd γραφω το command και οταν μου ζηταει username και passward τα γραφω και μου λεει connection to 195........ closed γιατι ? το εκανα αδερφε μουσε ευχαριστω! δυστυχως αυτα που βλεπω ειναι πολυ ασχημα FECErrors: 2285678 ATUCFECErrors: 197 HECErrors: 0 ATUCHECErrors: 0 CRCErrors: 156854 ATUCCRCErrors: 44 On Line: 0 Days 7 Hour 45 Min 14 Sec οπως και να εχει να σαι καλα!!! το εκανα και εγω και πρωτη φορα βλεπω μηδενικα crc error με το h288 απλα θα ειχα καμμια 40000 σφαλματα FECErrors: 1256 ATUCFECErrors: 20 HECErrors: 0 ATUCHECErrors: 0 CRCErrors: 0 ATUCCRCErrors: 0 On Line: 0 Days 23 Hour 56 Min 50 Sec Επεξ/σία 22 Φεβρουαρίου 2022 από pkout Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JohnAthanas Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2022 21 ώρες πριν, pkout είπε το εκανα και εγω και πρωτη φορα βλεπω μηδενικα crc error με το h288 απλα θα ειχα καμμια 40000 σφαλματα FECErrors: 1256 ATUCFECErrors: 20 HECErrors: 0 ATUCHECErrors: 0 CRCErrors: 0 ATUCCRCErrors: 0 On Line: 0 Days 23 Hour 56 Min 50 Sec προσπαθω να το ξαναμετρησω με ssh και βγαζει αυτο το μηνυμα ξερει κανεις τι παιζει και τι να κανω ? ssh: connect to host 250...... port 22: Connection timed out Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pkout Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2022 4 ώρες πριν, JohnAthanas είπε προσπαθω να το ξαναμετρησω με ssh και βγαζει αυτο το μηνυμα ξερει κανεις τι παιζει και τι να κανω ? ssh: connect to host 250...... port 22: Connection timed out ποια εφαρμογη χρισημοποιεις? εγω παντως με putty δεν εχω καποιο προβλημα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα