Dennisbest Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2021 Έχει βάλει κανείς στην παραπάνω ψύκτρα άλλα fans 140mm; Το stock fan είναι μεν 140mm αλλά επειδή είναι κυκλικό έχει θέσεις για 120mm. Τα τετράγωνα 140άρια της noctua μπορούν να μπουν κάπως ή θέλει διαφορετικά clips; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Herald Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2021 Μπορούν να μπούν αν ξεχειλώσεις λίγο τα clips. Αλλιώς στέλνει και η noctua ειδικά clips για 140mm. Ποια fans θες να βάλεις? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dennisbest Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2021 Μέλος Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2021 Σκεφτόμουν τα NF-A14 chromax.black σε push pull και να τους βάλω και phanteks halos για να φωτιστούν λιγάκι. Δεν ξέρω αν αξίζει να βάλω fans phanteks στην ψύκτρα αντί για noctua. Έχω το enthoo pro m tempered glass γι αυτό και το κόλλημα με τα phanteks . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dennisbest Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2021 Μέλος Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2021 Μετά από επικοινωνία με τη Noctua , μου έστειλε δωρεάν 4 clips για να βάλω 2 fans και μάλιστα μέσα σε 10 μέρες από την αρχική μας επικοινωνία. Αν και τελικά δεν θα τα χρησιμοποιήσω άμεσα , αξίζουν τα εύσημα για τη Noctua. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα