Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα στο forum!

Με το Nokia 7 Plus που έχω να φτάνει σιγά σιγά στην 3ετία, λέω σιγά σιγά να ψάξω τον αντικαταστάτη του.

Με ενδιαφέρει να έχει snapdragon επεξεργαστή, bloatware-free OS που να φέρνει στο καθαρό android (το nokia είχε android one και με βόλεψε πάρα πολύ) και όσο το δυνατόν καλύτερη οθόνη και κάμερα γίνεται.

Επίσης θέλω το brand να είναι κάπως αξιόπιστο, γι' αυτό δεν καίγομαι τόσο για να πάρω realme, cubot, oppo που είναι οι περισσότερες επιλογές στα χρήματα που διαθέτω με τα χαρακτηριστικά που θέλω.

Θα προτιμόυσα να έχει εγγύηση επίσημης αντιπροσωπείας και αγορά απο Ελλάδα, δεν ψήνομαι τόσο για παραγγελία από Κίνα.

Οι πιο vfm επιλογές που βρήκα με αυτά τα specs είναι το Poco F3 5G (8GB/256GB) και το OnePlus Nord CE 5G (8GB/128GB), τα οποία είναι λίγο πάνω από τα 300€ αλλά ευελπιστώ στις γιορτές να πέσει λίγο η τιμή τους, γι' αυτό ψάχνω από τώρα ώστε να κλειδώσω σε ένα μοντέλο.

Aν πάω στο Poco F3 δε θα κρατήσω το MIUI, θα φλασάρω κάποια άλλη rom (oxygen/arrow), έτσι έχω το nord ce πιο ψηλά στη λίστα μου.

Ποια είναι η γνώμη σας για αυτά τα 2 κινητά και γενικότερα τι προτάσεις έχετε για τις προυποθέσεις που δίνω;

Δημοσ.

Καθαρο Android  μόνο Νοκια  και Μotorola αυτη την περίοδο .Ολα τα υπόλοιπα έχουν UI δικο τους ελαφρυ,βαρυ , αναλογα την φιρμα  και τι σε βολευει .

Νεο κινητο αν το σκαλισεις χανεις εγγυηση .Μερικες  εταιρίες επισης έχουν δύστροπο service πέρα από το θέμα εγγύησης .

Τελος όλα όσα ρωτάς σαν επιλογή έχουν αναφερθει  αρκετές φορές σε συζητήσεις .

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 ώρες πριν, GREG10ARIS είπε

Καλησπέρα στο forum!

Με το Nokia 7 Plus που έχω να φτάνει σιγά σιγά στην 3ετία, λέω σιγά σιγά να ψάξω τον αντικαταστάτη του.

Με ενδιαφέρει να έχει snapdragon επεξεργαστή, bloatware-free OS που να φέρνει στο καθαρό android (το nokia είχε android one και με βόλεψε πάρα πολύ) και όσο το δυνατόν καλύτερη οθόνη και κάμερα γίνεται.

Επίσης θέλω το brand να είναι κάπως αξιόπιστο, γι' αυτό δεν καίγομαι τόσο για να πάρω realme, cubot, oppo που είναι οι περισσότερες επιλογές στα χρήματα που διαθέτω με τα χαρακτηριστικά που θέλω.

Θα προτιμόυσα να έχει εγγύηση επίσημης αντιπροσωπείας και αγορά απο Ελλάδα, δεν ψήνομαι τόσο για παραγγελία από Κίνα.

Οι πιο vfm επιλογές που βρήκα με αυτά τα specs είναι το Poco F3 5G (8GB/256GB) και το OnePlus Nord CE 5G (8GB/128GB), τα οποία είναι λίγο πάνω από τα 300€ αλλά ευελπιστώ στις γιορτές να πέσει λίγο η τιμή τους, γι' αυτό ψάχνω από τώρα ώστε να κλειδώσω σε ένα μοντέλο.

Aν πάω στο Poco F3 δε θα κρατήσω το MIUI, θα φλασάρω κάποια άλλη rom (oxygen/arrow), έτσι έχω το nord ce πιο ψηλά στη λίστα μου.

Ποια είναι η γνώμη σας για αυτά τα 2 κινητά και γενικότερα τι προτάσεις έχετε για τις προυποθέσεις που δίνω;

https://www.skroutz.gr/s/31144863/Realme-GT-Master-Edition-5G-6GB-128GB-Cosmos-Black.html?from=sku_color_variations 

2 χρόνια εγγύηση επίσημης αντιπροσωπείας και το επίσημο Service στο Ελληνικό.

Επίσης για να φλασαρης rom σε ένα κινητό μπορείς μόνο τις δικές τους από Developer(Custom rom)και όχι κάποια oxygen/arrow που λες.

Στα Xiaomi ειδικά πας και βάζεις αυτές που φτιάχνουν στην κοινότητα με βάση τις Official.

Επεξ/σία από GATE123
Δημοσ.
12 λεπτά πριν, GATE123 είπε

https://www.skroutz.gr/s/31144863/Realme-GT-Master-Edition-5G-6GB-128GB-Cosmos-Black.html?from=sku_color_variations 

2 χρόνια εγγύηση επίσημης αντιπροσωπείας και το επίσημο Service στο Ελληνικό.

Επίσης για να φλασαρης rom σε ένα κινητό μπορείς μόνο  θα τους από Developer(Custom rom)και όχι κάποια oxygen/arrow που λες.

Στα Xiaomi ειδικά πας και βάζεις αυτές που φτιάχνουν στην κοινότητα με βάση τις Official.

Ευχαριστώ για την πρότασή σου, το γνωρίζω το συγκεκριμένο μοντέλο όμως αρχικά έχει 6gb ram και όχι 8 όπως αυτά που ανέφερα, και δεύτερον δεν νομίζω να δώσω τόσα λεφτά για realme κινητό.

Για xiaomi έχω κάνει φλασάρισμα με ρομ από xda σε παλιότερο μοντέλο που είχα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, Fotia είπε

Καθαρο Android  μόνο Νοκια  και Μotorola αυτη την περίοδο .Ολα τα υπόλοιπα έχουν UI δικο τους ελαφρυ,βαρυ , αναλογα την φιρμα  και τι σε βολευει .

Νεο κινητο αν το σκαλισεις χανεις εγγυηση .Μερικες  εταιρίες επισης έχουν δύστροπο service πέρα από το θέμα εγγύησης .

Τελος όλα όσα ρωτάς σαν επιλογή έχουν αναφερθει  αρκετές φορές σε συζητήσεις .

Τα Nokia πάντως δεν έχουν service στην Ελλάδα.

6 ώρες πριν, GREG10ARIS είπε

Καλησπέρα στο forum!

Με ενδιαφέρει να έχει snapdragon επεξεργαστή, bloatware-free OS που να φέρνει στο καθαρό android  (το nokia είχε android one και με βόλεψε πάρα πολύ) και όσο το δυνατόν καλύτερη οθόνη και κάμερα γίνεται.

Θα προτιμούσα να έχει εγγύηση επίσημης αντιπροσωπείας και αγορά απο Ελλάδα, δεν ψήνομαι τόσο για παραγγελία από Κίνα.

Νομίζεις ότι τα Xiaomi έχουν αυτά που θες(με μαύρα γράμματα)?

Το να πάρεις ένα καινούργιο κινητό και να φλασαρης για μένα είναι η μεγαλύτερη μ@λ@κι@.

Επεξ/σία από GATE123
  • Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...