Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα 

Θα πάω να δω ένα αυτοκίνητο αύριο και μάλλον να το πάρω είναι 4 ώρες μακριά από εδώ που μένω και δεν έχω κάποιον γνωστό εκεί. Αξίζει να γίνει ένας έλεγχος σε ΚΤΕΟ η είναι πεταμένα χρήματα?

Ευχαριστώ

Δημοσ.

Δε βλέπουν κάτι ιδιαίτερο... αλλα τα χοντρα θα τα δουν... τρακαρες πχ δε βλεπουν ή προβληματα που θέλουν διαγνωστικο

τι αξιας αμαξι ειναι; εαν ειναι πανω απο 2-3Κ οπωσδήποτε βρες ενα συνεργειο εκει που θα πας...

Δημοσ.
12 λεπτά πριν, paylidis είπε

Δε βλέπουν κάτι ιδιαίτερο... αλλα τα χοντρα θα τα δουν... τρακαρες πχ δε βλεπουν ή προβληματα που θέλουν διαγνωστικο

τι αξιας αμαξι ειναι; εαν ειναι πανω απο 2-3Κ οπωσδήποτε βρες ενα συνεργειο εκει που θα πας...

Καλησπέρα Γιώργο (θυμάμαι το όνομα σου απο μια συναλλαγή που είχαμε κάνει)

3κ είναι η αξία του αυτοκινήτου θεωρείς δηλαδή οτι είναι καλύτερα να το πάω σε ενα εξωτερικό συνεργείο και ασ μην ξέρω τον μάστορα?

μικρή κοινωνία εκεί οπότε πάνω κάτω ολοι θα γνωρίζονται μεταξύ τους για αυτό σκέφτηκα το κτέο

• Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, panosdOUG είπε

Καλησπέρα Γιώργο (θυμάμαι το όνομα σου απο μια συναλλαγή που είχαμε κάνει)

3κ είναι η αξία του αυτοκινήτου θεωρείς δηλαδή οτι είναι καλύτερα να το πάω σε ενα εξωτερικό συνεργείο και ασ μην ξέρω τον μάστορα?

μικρή κοινωνία εκεί οπότε πάνω κάτω ολοι θα γνωρίζονται μεταξύ τους για αυτό σκέφτηκα το κτέο

Ναι φιλε πηγαινε το σε ενα συνεργειο, ειναι δεν ειναι γνωστοι, απλα ρωτα τον πωλητη προτου πας που το συντηρουσε για να μη πας εκει...

• Like 1
Δημοσ.
55 λεπτά πριν, paylidis είπε

Ναι φιλε πηγαινε το σε ενα συνεργειο, ειναι δεν ειναι γνωστοι, απλα ρωτα τον πωλητη προτου πας που το συντηρουσε για να μη πας εκει...

Ωραία έτσι θα το κάνω και θα δείξει πως θα πάει ευχαριστώ !

• Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, panosdOUG είπε

Καλησπέρα 

Θα πάω να δω ένα αυτοκίνητο αύριο και μάλλον να το πάρω είναι 4 ώρες μακριά από εδώ που μένω και δεν έχω κάποιον γνωστό εκεί. Αξίζει να γίνει ένας έλεγχος σε ΚΤΕΟ η είναι πεταμένα χρήματα?

Ευχαριστώ

Είναι αναλόγως σε τι ΚΤΕΟ θα πέσεις . 

Είναι μερικοί που κάθονται. Το καλό με το ΚΤΕΟ εάν στο ελενξουν είναι ότι θα μάθεις εάν έχει γυρισμένα χιλιόμετρα.

Αλλά δεν ξέρω στα ΚΤΕΟ για παράδειγμα παίρνουν συμπίεση κυλίνδρων ; Σε ράμπα και εάν έχει φάει τρακάρισμα θα φανεί .

Να υπολογίσεις είτε σε ΚΤΕΟ ή σε συνεργείο τουλάχιστον 30€ ο έλεγχος .

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, meletis_m είπε

Είναι αναλόγως σε τι ΚΤΕΟ θα πέσεις . 

Είναι μερικοί που κάθονται. Το καλό με το ΚΤΕΟ εάν στο ελενξουν είναι ότι θα μάθεις εάν έχει γυρισμένα χιλιόμετρα.

Αλλά δεν ξέρω στα ΚΤΕΟ για παράδειγμα παίρνουν συμπίεση κυλίνδρων ; Σε ράμπα και εάν έχει φάει τρακάρισμα θα φανεί .

Να υπολογίσεις είτε σε ΚΤΕΟ ή σε συνεργείο τουλάχιστον 30€ ο έλεγχος .

Το 30αρι δεν είναι θέμα εννοείται απλά να γίνει ένας τυπικός έλεγχος για να είμαι σίγουρος για το αυτοκίνητό θέλω καθώς είναι για κοπέλα οπότε δεν ξέρει και Πολλά.

9 λεπτά πριν, costacurta είπε

Δεν ξέρω για κτεο αλλά σίγουρα να ελέγξεις το χαρτί από το κτεο (για τα χιλιόμετρα) 

Τα χιλιόμετρα νομίζω από το 2014 είναι καταγεγραμμένα σε παλιότερα ΚΤΕΟ αν και είναι πρώτο χέρι το αυτοκίνητο με βιβλίο σέρβις από ότι μου είπε ο πωλητής

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Στο ΚΤΕΟ όντως δεν κοιτούν κάτι ιδιαίτερο, είναι ανάλογα τον υπάλληλο. Χωρίς να ξέρεις κάποιον εκεί δεν ξέρω πόσο λεπτομερείς θα είναι.

Αν το ΚΤΕΟ δεν βολεύει, θα πας συνεργεία. Προσωπικά προτιμώ τα συνεργεία και μάλιστα αυτά που μπορώ να είμαι δίπλα και να βλέπω, και όχι αυτά με αίθουσα υποδοχής και τζάμια. Σε μηχανικό και σε λαμαρινά. Μην τσιγκουνευτείς, εννοείται ότι θα πρέπει να τους πληρώσεις για τις υπηρεσίες τους. Πόσο? Θα κάνεις συμφωνία από πριν το ποσό.

Είναι καλά να έχεις συνεννοηθεί και από πριν μαζί τους για να υπάρχει χρόνος και ράμπα διαθέσιμη ωστε να είναι ουσιαστικός ο έλεγχος.

Επεξ/σία από iml
Δημοσ.
11 λεπτά πριν, tigergreg είπε

Απο  ποτε  πας  σε  ΚΤΕΟ  για  να   σου  πουνε  κατασταση   αυτοκινητου  προς   αγορα?

Αυτή τη δυνατότητα την δίνουν τα ιδιωτικά ΚΤΕΟ εδώ και πολλά χρόνια, εκούσιος τεχνικός έλεγχος λέγεται, δες πχ εδώ:

https://www.mrkteo.gr/ekousios-texnikos-elegxos/

• Like 1
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, tigergreg είπε

Και  πληρωνεις  τα  ιδια  με  τον  κανονικο   ελεγχο  κτεο?

Ναι εκεί παίζει κατά μέσο όρο στο 50ρικο

• Like 1
Δημοσ.
14 λεπτά πριν, tigergreg είπε

Και  πληρωνεις  τα  ιδια  με  τον  κανονικο   ελεγχο  κτεο?

Κάπου είχα διαβάσει για 30€, δεν ξέρω αν ισχύει.

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...