Προς το περιεχόμενο

Pubg stuttering and fps drop!

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα, το θέμα μου είναι για ποιο λόγο μετά από 1000 αναβαθμίσεις που κατέληξα στην 3060 Τι και Ι9 9900Κ με καλές θερμοκρασίες κάτω του 65 να και με 1000 προσπάθειες στο Nvdina control panel με 16 GB ram 3600 mhz να συνεχίζω να έχω fps drop stuttering σπαστικό lag στο pubg   ας βοήθησει κάποιος παρακαλώ και μην μου πείτε φταίει το game γιατί πχ στα νετ που πηγα να δω τι παιζει δεν έχει κανένα προβλημα με πολυ κατώτερα συστήματα! Φταει κάποια  ρυθμίση? Ίσως απο bios κάποιο trick που δεν γνωρίζω μέσω control nvidia? Πάντως έχω αλλάξει πολλες φορες συστήμα στον υπολογιστή και εξακολουθώ να έχω προβλημα και στα νετ τίποτα! 

Επεξ/σία από thodwrhs1991
Δημοσ.

Καλησπέρα. Σε όλα αυτά που έχεις κάνει, δεν έχεις αναφέρει καθόλου την σύνδεση σου. Πήγες με το κουτί σου σε κανά φίλο να δεις αν είναι το ίδιο εκεί;

Δημοσ.

κάνε μια δοκιμή βάλε medium όλα και δες αν βάλεις πχ 75fps vs  60 υπάρχει μεγάλη διαφορά στα 5 και 1% fps αναλογικά πάντα 

Δημοσ.

Βαλε ενα Afterburner και δες τι gpu και cpu χρηση εχεις.

Με το συστημα σου δε θα επρεπε να εχεις θεμα.Στο συστημα της υπογραφης που ειναι ιδιο με το δικο σου (εχω πιο σφιχτα τις μνημες απο σενα,αλλα εχεις καλυτερο επεξεργαστη) πολυ σπανια εμφανιζεται κατι.

Υποθετω σε ssd το εχεις εγκατεστημενο?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...