Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Στην εφαρμογή αν δε πατήσεις, δε το βγάζει δωρεάν...  βλέπεις αυτό:

image.png.88ac46ef8c8eca3d36c1630acf3824a4.png

Το επιλέγεις και είναι free

image.png.9abb047c169e481cc023b316c37a6ed7.png

Nice find

• Like 3
  • Thanks 1
Δημοσ.

Πρέπει υποχρεωτικά να εγκαταστήσουμε το UbisoftConnectInstaller για να προσθέσουμε το παιχνίδι στο library, δεν γίνεται μέσω του site;
[Εννοείται πως δημιούργησα λογαριασμό]
Αν το αφήσουμε έτσι και περάσει η 12η Νοεμβρίου την χάνουμε την προσφορά; Για πείτε...

Δημοσ.
5 ώρες πριν, 9-11 είπε

Πρέπει υποχρεωτικά να εγκαταστήσουμε το UbisoftConnectInstaller για να προσθέσουμε το παιχνίδι στο library, δεν γίνεται μέσω του site;
[Εννοείται πως δημιούργησα λογαριασμό]
Αν το αφήσουμε έτσι και περάσει η 12η Νοεμβρίου την χάνουμε την προσφορά; Για πείτε...

Μπορεις και απο το σαιτ, δεν χρειαζεται εγκατασταση τωρα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το πρόβλημα είναι πως δεν έχω λάβει ειδοποίηση (όπως π.χ. κάνει η Epic με κάθε «αγορά» - εντός εισαγωγικών γιατί όλα είναι τσάμπα) πως το παιχνίδι προστέθηκε στη library.
Από τη μία μεριά βλέπω αυτό

spacer.png

και από την άλλη πάνω δεξιά λέει
[User Name]
Level 1
New Player | No games yet

Έχω κατεβάσει τον installer αλλά δεν έχω σκοπό να τον εγκαταστήσω (ούτε το παιχνίδι) πριν τις γιορτές.
Είμαι καλυμμένος 100%;

Επεξ/σία από 9-11
Δημοσ.
1 ώρα πριν, 9-11 είπε

Το πρόβλημα είναι πως δεν έχω λάβει ειδοποίηση (όπως π.χ. κάνει η Epic με κάθε «αγορά» - εντός εισαγωγικών γιατί όλα είναι τσάμπα) πως το παιχνίδι προστέθηκε στη library.
Από τη μία μεριά βλέπω αυτό

spacer.png

και από την άλλη πάνω δεξιά λέει
[User Name]
Level 1
New Player | No games yet

Έχω κατεβάσει τον installer αλλά δεν έχω σκοπό να τον εγκαταστήσω (ούτε το παιχνίδι) πριν τις γιορτές.
Είμαι καλυμμένος 100%;

Είσαι καλυμμένος, ναι. Εννοείται πως στον installer θα στα έχει στο MY GAMES κανονικά και θα είναι διαθέσιμα για κατέβασμα ανά πάσα στιγμή. 

• Thanks 1
Δημοσ.

εγώ πάντως έκανα add απο το site και δεν εμφανίστηκαν στο my games στο app. Μετά τα έκανα add στο πρόγραμμα και μπήκαν κανονικά

Δημοσ.

ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

Την ήθελα χρόνια αυτήν την τριλογία και τώρα που βγήκε σε giveaway την έχασα;;;;;;

ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
(insert mister boutias cry)

Υ.γ. Εδώ λέει μέχρι 14 νοέμβρη αλλά όταν πατάς στο λινκ λέει ότι η προσφορά τελείωσε. Ξέρει κανείς γιατί;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...