Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν είμαι καθόλου καλός στην επιλογή χρωμάτων/ρούχων και θα ήθελα να ρωτήσω (επ αμοιβής) συμβουλές από κάποιον ειδικό. 

Μπορεί κάποιος να μου προτείνει που θα πρέπει να απευθυνθώ;

Έτσι όπως το έχω στο μυαλό μου θα πρέπει να έρθει να δει την υπάρχουσα γκαρνταρόμπα μου, έπειτα να παμε για ψώνια και τέλος να μου πει το κάθε ένα με το συνδυάζεται.

Υ.Γ. Ευχαριστώ, αλλά δεν χρειάζομαι σχόλια τύπου "πλήρωσε εμένα και θα σου πω".

Δημοσ.

Χωρίς να θέλω να παρεξηγηθώ, αλλά υπάρχει κάποιος συγκεκριμένος λόγος που ζητάς συμβουλή ειδικού? (π.χ. επαγγελματικός κτλ.)

Γιατί αν όχι δε βρίσκω λόγο να δώσεις λεφτά για οδηγίες styling. Φίλες δεν έχεις ή συγγενείς που να μπορούν να βοηθήσουν? Γιατί αν είναι για την καθημερινότητα και για προσωπικούς λόγους καλύτερα να ψάξεις τέτοια λύση.

Εγώ ρωτάω φίλες μου χωρίς ντροπές. Ξέρουν τι αμπντάλης είμαι έτσι κι αλλιώς. :lol:

• Like 1
Δημοσ.

Φίλε μου δε χρειάζεται να πας σε κάποιον ειδικό. Λίγη μελέτη χρειάζεται μόνο και θα δεις ότι μερικοί συνδυασμοί είναι διαχρονικοί (πχ. Μπεζ με γαλάζιο σα να λέμε ντομάτα με βασιλικός) και ότι δεν είναι καμιά επιστήμη απλά πρέπει να ακολουθήσεις μερικούς εύκολους κανόνες (πχ το παντελόνι πρέπει πάντα να στέκεται μόνο του και να μη κυλάει• η ζώνη είναι προαιρετικό αξεσουάρ).

Μεγάλη σημασία πρέπει να δώσεις στο fit και όχι τόσο στο στυλ και τα χρώματα. Τα ρούχα πρέπει να ταιριάζουν στο σώμα σου και να μην είναι ούτε μεγαλύτερα, ούτε μικρότερα. Όσον αφορά το στυλ και τα χρώματα, ζούμε πλέον σε μια εποχή πού ο καθένας φοράει ό,τι θέλει. Τώρα αν θες συμβουλές για επαγγελματικό ντύσιμο φυσικά το στυλ και τα χρώματα παίζουν ρόλο.

Αυτά. Ελπίζω να βοήθησα. 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν ξέρω ούτε εγώ τους λόγους και δεν θα μπω στην διαδικασία να σε κρίνω για αυτό. 

Αν θες συμβουλη ειδικού επαγγελματία για κάτι σχετικό με την μόδα, να έρθει σπίτι να δει τι έχεις από ρούχα κτλ, περιπου τόσα η και περισσότερα θα πληρώσεις για την δουλειά που θες να γίνει. 

Το κόστος της αμοιβής έχει να κάνει με την ζήτηση της συγκεκριμένης εργασίας και τον ανταγωνισμό. Όσοι ζητήσουν κατι τέτοιο θα είναι λίγοι και για συγκεκριμένες περιστάσεις άνθρωποι. 

Διαφορετικά, ρώτα ατομα από το περιβάλλον σου να εκφερουν μια γνωμη.

Επεξ/σία από Basilhs23___
  • Like 2
Δημοσ.

δωσε μπατζετ να δω αν αξιζει να ασχοληθω μαζι σου ,ειμαι μετρ στο χωρο εχοντας πελατες απο τον καλλιτεχνικο και τον αθλητικο χωρο.

• Sad 1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, Gatoskylo8 είπε

Μπορεί κάποιος να μου προτείνει που θα πρέπει να απευθυνθώ;

Τζάμπα στο google και σε περιοδικά μόδας

Δημοσ.
9 ώρες πριν, Charismo είπε

Χωρίς να θέλω να παρεξηγηθώ, αλλά υπάρχει κάποιος συγκεκριμένος λόγος που ζητάς συμβουλή ειδικού? (π.χ. επαγγελματικός κτλ.)

Γιατί αν όχι δε βρίσκω λόγο να δώσεις λεφτά για οδηγίες styling. Φίλες δεν έχεις ή συγγενείς που να μπορούν να βοηθήσουν? Γιατί αν είναι για την καθημερινότητα και για προσωπικούς λόγους καλύτερα να ψάξεις τέτοια λύση.

Εγώ ρωτάω φίλες μου χωρίς ντροπές. Ξέρουν τι αμπντάλης είμαι έτσι κι αλλιώς. :lol:

Αρχικά σε ευχαριστώ για την απάντηση.

Έχω γνωστούς/συγγενείς, όμως θέλω να σε ρωτήσω κάτι. Εσένα αν σε πονάει το κεφάλι σου θα ρωτήσεις τη θεία σου ή θα πας σε κάποιον νευρολόγο/παθολόγο;

Εκεί που θέλω να καταλήξω είναι πως αν κάνεις τσιγγουνιές τα βρίσκεις μπροστά σου.

Αν θέλεις να κάνεις σωστή δουλειά και δεν έχεις όρεξη να το ψάξεις από μόνος σου τότε (δυστυχώς) θα πρέπει να τα σκάσεις.

9 ώρες πριν, ifollowrivers είπε

Φίλε μου δε χρειάζεται να πας σε κάποιον ειδικό. Λίγη μελέτη χρειάζεται μόνο και θα δεις ότι μερικοί συνδυασμοί είναι διαχρονικοί (πχ. Μπεζ με γαλάζιο σα να λέμε ντομάτα με βασιλικός) και ότι δεν είναι καμιά επιστήμη απλά πρέπει να ακολουθήσεις μερικούς εύκολους κανόνες (πχ το παντελόνι πρέπει πάντα να στέκεται μόνο του και να μη κυλάει• η ζώνη είναι προαιρετικό αξεσουάρ).

Μεγάλη σημασία πρέπει να δώσεις στο fit και όχι τόσο στο στυλ και τα χρώματα. Τα ρούχα πρέπει να ταιριάζουν στο σώμα σου και να μην είναι ούτε μεγαλύτερα, ούτε μικρότερα. Όσον αφορά το στυλ και τα χρώματα, ζούμε πλέον σε μια εποχή πού ο καθένας φοράει ό,τι θέλει. Τώρα αν θες συμβουλές για επαγγελματικό ντύσιμο φυσικά το στυλ και τα χρώματα παίζουν ρόλο.

Αυτά. Ελπίζω να βοήθησα. 

Βοήθησες και προσυπογράφω ότι το σημαντικότερο είναι να ταιριάζουν τα ρούχα στο σωματότυπο σου.

Δημοσ.

Αν η θεία σου είναι πάντα άψογη και τα παιδιά της έχουν γούστο , τότε η θεία είναι καλύτερη από γιατρό.

Σίγουρα θα υπάρχει κάποιος/α στο στενό σου κύκλο που να έχει στίβες από περιοδικά μόδας. Αν όχι στο στενό , τότε στο ευρύτερο. Άμα πας σε ψαγμένο και επαγγελματία , θα χρειαστείς 12-36 βασικούς μισθούς , τα 250 είναι απλά το ορεκτικό.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
  • Μπαίνεις reddit --> male fashion advice και βλέπεις "basic bastard" outfits
  • Βλέπεις και τα lookbooks, και ξεχωρίζεις ρούχα που σου αρέσουν και που φαντάζεσαι τον εαυτό σου να φοράει.
  • Αγοράζεις 2-3 βασικά outfits, και χτίζεις από εκεί σιγά σιγά, αφού σταδιακά θα αρχίσεις να ανακαλύπτεις τι σου αρέσει και τι ταιριάζει στον χαρακτήρα σου και στους χώρους που κινείσαι στη καθημερινότητά σου.

Επεξ/σία από harconst
  • Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...