Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πριν από μερικές ημέρες έγραψα για μια σύνθεση που θα χρειαστώ στο μαγαζί για εμπορική διαχείριση. Το pc λοιπόν στο οποίο αναφέρομαι θα μείνει όπως έχει και θα χρειαστώ τελικά ένα δεύτερο για ξεχωριστή τιμολόγηση και θα έχω και τις κάμερες. Έψαχνα για μια οικονομική σύνθεση άλλα μετά σκέφτηκα μήπως μεταφέρω το δικό μου και φτιάξω κάτι νέο για το σπίτι.

Φοράω:

CPU: i5 6500

Motherboard: Asus B150 PRO

RAM: Kingston 2133 8GB

GPU: RX 470 Nitro +Sapphire

PSU: Corsair TM 550 gold

SSD: M2 970 500GB

HDD: Toshiba DT01 500GB

Αρχικά θα κρατήσω σπίτι τον 500άρι M2 και το Gold της Corsair (αυτονόητο να μην μεταφέρω γραφικών και ούτε θέλω να την αλλάξω ) και να αναβαθμίσω σε 1200 επειδή θέλω πάλι intel με 11500 ή 11600 ένα case, ram 16gb και μια οθόνη επειδή θα χρειαστώ και οθόνη και λέω να στείλω στο μαγαζί την LG 1080p και αφού θα αγοράσω που θα αγοράσω να πάρω μια λίγο καλύτερη για εμένα.

Δηλαδή στην αγορά αυτό σκέφτηκα, γιατί να στήσω κάτι φθηνότερο και καινούργιο και να μην μεταφέρω το δικό μου και να πάρω κάτι καλύτερο για το σπίτι.

Μια χαρά δεν είναι ο 6500; Εδώ δεν έχω πρόβλημα στο σπίτι με παιχνίδια...

Ψάχνω motherboard, ram για τον 11500 ή 11600 και θέλω και μια οικονομικότερη πρόταση για M2 250GB για να μην βάλω samsung, για ssd 870evo με M2 970 έχουν ίδια λεφτά γι αυτό και σκέφτομαι να πάω σε M2 άλλα εκτός Samsung.

Επεξ/σία από d4mage
Δημοσ.
29 λεπτά πριν, d4mage είπε

Πριν από μερικές ημέρες έγραψα για μια σύνθεση που θα χρειαστώ στο μαγαζί για εμπορική διαχείριση. Το pc λοιπόν στο οποίο αναφέρομαι θα μείνει όπως έχει και θα χρειαστώ τελικά ένα δεύτερο για ξεχωριστή τιμολόγηση και θα έχω και τις κάμερες. Έψαχνα για μια οικονομική σύνθεση άλλα μετά σκέφτηκα μήπως μεταφέρω το δικό μου και φτιάξω κάτι νέο για το σπίτι.

Φοράω:

CPU: i5 6500

Motherboard: Asus B150 PRO

RAM: Kingston 2133 8GB

GPU: RX 470 Nitro +Sapphire

CPU: Corsair TM 550 gold

SSD: M2 970 500GB

HDD: Toshiba DT01 500GB

Αρχικά θα κρατήσω σπίτι τον 500άρι M2 και το Gold της Corsair (αυτονόητο να μην μεταφέρω γραφικών και ούτε θέλω να την αλλάξω ) και να αναβαθμίσω σε 1200 επειδή θέλω πάλι intel με 11500 ή 11600 ένα case, ram 16gb και μια οθόνη επειδή θα χρειαστώ και οθόνη και λέω να στείλω στο μαγαζί την LG 1080p και αφού θα αγοράσω που θα αγοράσω να πάρω μια λίγο καλύτερη για εμένα.

Δηλαδή στην αγορά αυτό σκέφτηκα, γιατί να στήσω κάτι φθηνότερο και καινούργιο και να μην μεταφέρω το δικό μου και να πάρω κάτι καλύτερο για το σπίτι.

Μια χαρά δεν είναι ο 6500; Εδώ δεν έχω πρόβλημα στο σπίτι με παιχνίδια και άλλη χρήση...

Ψάχνω motherboard, ram για τον 11500 ή 11600 και θέλω και μια οικονομικότερη πρόταση για M2 250GB για να μην βάλω samsung, για ssd 870evo με M2 970 έχουν ίδια λεφτά γι αυτό και σκέφτομαι να πάω σε M2 άλλα εκτός Samsung.

καρτα γραφικων δε θα κρατησεις???

Δημοσ.
13 λεπτά πριν, triplex1 είπε

(αυτονόητο να μην μεταφέρω γραφικών και ούτε θέλω να την αλλάξω ) ;)

Δημοσ.
2 ώρες πριν, triplex1 είπε

Θα την κρατήσω την κάρτα δεν τη χρειάζομαι για work, θα είμαι με τα γραφικά του επεξεργαστή. Αν μελλοντικά θελήσω θα το κάνω το update για την ώρα δεν σκοπεύω να αγοράσω άλλη και ειδικά με αυτές τις τιμές.

Δημοσ.

δεν είναι κακό το σκεπτικό σου αλλά να κάνεις 16GB την RAM

SSD μπορείς να πάρεις sata , επίσης υπολόγισε σε εξωτερικό δίσκο για backup

• Like 3
Δημοσ.

d4mage, νομίζω ειναι πολύ καλή η σκέψη σου. Εκτός από τα άλλα που είπαν οι φίλοι, στον υπολογιστή που θα πας στο μαγαζί, μην βάλεις φτηνιάρικο τροφοδοτικό. Βάλε ένα 400-500W 80+ Bronze από αυτά που προτείνονται στο forum κατά καιρούς.

• Like 1
Δημοσ.

μνήμη θα πρότεινα 16GB 

και τροφοδοτικό 80+ Gold.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 ώρες πριν, jgeorgiou είπε

δεν είναι κακό το σκεπτικό σου αλλά να κάνεις 16GB την RAM

SSD μπορείς να πάρεις sata , επίσης υπολόγισε σε εξωτερικό δίσκο για backup

SATA που θα κερδίσω όταν στα ίδια χρήματα μπορώ να πάρω M2 και γιατί εξωτερικό όταν έχω ήδη σκληρό 500GB που θα τον κουμπώσω μόνο για το backup;

5 ώρες πριν, duffyduck είπε

d4mage, νομίζω ειναι πολύ καλή η σκέψη σου. Εκτός από τα άλλα που είπαν οι φίλοι, στον υπολογιστή που θα πας στο μαγαζί, μην βάλεις φτηνιάρικο τροφοδοτικό. Βάλε ένα 400-500W 80+ Bronze από αυτά που προτείνονται στο forum κατά καιρούς.

Όχι τροφοδοτικό δεν βάζω ότι να ναι, το pc που έχω ήδη το στήσανε από εταιρεία και βάλανε μέσα ότι πιο άχρηστο υπάρχει. Είχαν βάλει ένα power on τροφοδοτικό που κάηκε, από τότε έχω ένα της thermaltake Humburg 530W 80plus και όλα είναι άψογα.

4 ώρες πριν, ikorolis είπε

μνήμη θα πρότεινα 16GB 

και τροφοδοτικό 80+ Gold.

Δεν χρειάζεται να είναι GOLD αρκεί το 80+ και να είναι επώνυμο.

Επεξ/σία από d4mage
  • Sad 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, d4mage είπε

SATA που θα κερδίσω όταν στα ίδια χρήματα μπορώ να πάρω M2 και γιατί εξωτερικό όταν έχω ήδη σκληρό 500GB που θα τον κουμπώσω μόνο για το backup;

Όχι τροφοδοτικό δεν βάζω ότι να ναι, το pc που έχω ήδη το στήσανε από εταιρεία και βάλανε μέσα ότι πιο άχρηστο υπάρχει. Είχαν βάλει ένα power on τροφοδοτικό που κάηκε, από τότε έχω ένα της thermaltake Humburg 530W 80plus και όλα είναι άψογα.

Δεν χρειάζεται να είναι GOLD αρκεί το 80+ και να είναι επώνυμο.

εγώ επειδή θεωρώ ότι σε έναν υπολογιστή τα πάντα είναι το τροφοδοτικό

δεν εμπιστεύομαι να no name

δεν εμπιστεύομαι τα 80+ (Plus) Bronze

παρά μόνο 80+ (Plus) Gold ή Platinum ή Titanium

όπως και επώνυμες μάρκες που δίνουν 10+ χρόνια εγγύησης κτλ..

EVGA - CORSAIR - κτλ...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...