geoarvan1982 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Γεια σε όλους, Θα ήθελα την βοήθεια σας σε ένα πρόβλημα που έχω με τον ήχο στην κονσόλα. Είχα συνδέσει τα usb ασύρματα ακουστηκα μου, συγκεκριμένα τα Logitech g533 σε μια απο τις θύρες του dock για δοκιμή. Ολα εντάξει είχα ήχο στα ακουστικά, όταν έβγαλα τον αντάπτορα από την θύρα του dock μετα δεν μπορουσα να αυξομειωσω το ήχο από τα κουμπιά της κονσόλας. Οταν την έχω εκτός dock δεν υπάρχει πρόβλημα, όταν όμως είναι στο dock ενώ έχω ήχο στα ηχεια που χρησιμοποιώ δεν μπορώ να τον ελέγξω από την κονσόλα. Το dock το έχω συνδεδεμένο με ένα μόνιτορ και για τον ήχο χρησιμοποιώ την έξοδο του μόνιτορ για το ζευγάρι των ηχείων. Ευχαριστώ εκ τον πρότερον! Επεξ/σία 9 Νοεμβρίου 2021 από geoarvan1982
vdanasto Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Μα δεν μπορείς να αυξομειώσεις τον ήχο όταν η κονσόλα είναι στο dock. Τα volume controls αφορούν τα ενσωματωμένα ηχεία, όταν η κονσόλα χρησιμοποιείται σε handheld mode. Η αυξομείωση όταν είναι docked γίνεται από την τηλεόραση/οθόνη, εφόσον γίνεται πλέον χρήση των ηχείων της εξωτερικής συσκευής. Επεξ/σία 12 Νοεμβρίου 2021 από vdanasto
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα