tzibaeri Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2021 Γειά σας έχω ακατάσχετο λογαριασμό στήν τράπεζα πού μπαίνει ο μισθός μου, στις 26 Οκτωβρίου μπήκαν 1000 ευρω αν στις 10 Νοεμβρίου μπούνε αλλά 1000 θα έχω πρόβλημα? Ευχαριστώ"
Nabuko Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Εξαρτάται που χρωστάς https://www.ekpizo.gr/καταναλωτές/δικαιώματα/χρηματοοικονομικά/ακατάσχετοι-λογαριασμοί Επεξ/σία 9 Νοεμβρίου 2021 από Nabuko
soundou Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2021 oxι δεν σ περνουν τπτ.μεχρι 30κ δεν σε ανχωνει κανε οτι θελεις.
Moderators Inuyasha Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2021 Moderators Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2021 3 ώρες πριν, tzibaeri είπε Γειά σας έχω ακατάσχετο λογαριασμό στήν τράπεζα πού μπαίνει ο μισθός μου, στις 26 Οκτωβρίου μπήκαν 1000 ευρω αν στις 10 Νοεμβρίου μπούνε αλλά 1000 θα έχω πρόβλημα? Ευχαριστώ" Το όριο στον ακατάσχετο είναι για κινήσεις μέχρι 1250 ευρώ μέσα στο μήνα, σε αυτό που λες όχι δεν θα έχεις θέμα, αν όμως τέλος του μήνα σου βάλουν πάλι κεφτα θα έχεις θέμα 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα