Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
9 ώρες πριν, naimore είπε

μήπως είχε "μικρό" πρόβλημα;

εμένα συναδέλφος μου είπε μπανάνα προσπαθούσε να φάει και ήταν σαν να του κοπανανε το κεφάλι κεφάλι με σφυρί, όταν δεν πήγαινε για σφιξιμο, υπέφερε.. μέχρι που τα παράτησε.. υπάρχει τρόπος με λίγο πόνο; 😡

Σφιξιμο στα invisaling? Μήπως κατάλαβες λάθος τα σιδεράκια χρειάζονται σφιξιμο τα invi είναι σαν ναρθηκες. 

• Απαντ. 42
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

και τα οποια κλασσικα ειναι και τα μονα μαλλον που κανουν στην περιπτωση μου, 

καθοτι ειναι τα παντα στραβα, οποτε.. πως την παλευουμε με τα σφιξιματα; 😨 😱 :fear:

• Confused 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 17/5/2022 στις 10:16 ΜΜ, doom26 είπε

3000 χιλ για invisaling περασε ο γιος μου τωρα ειναι στο τελειωμα μετα απο 2 χρονια.Τα λεφτα σιγα σιγα οχι ολα μαζι.Δεν τον ζορισαν καθολου  1,5 χρονο επρεπε να τα εχει για 22 ωρες και μετα μονο βραδυ.

Εμένα μου είχαν ζητήσει 1,5 χιλιάρικο περίπου μπροστά ντουκα όλα μαζί, καμιά διευκόλυνση. Ο δεύτερος που πήγα ήταν πολύ καλύτερος και μου είπε ότι θα πρέπει να δωθεί ένα πόσο μεγάλο στην αρχή αλλά ακόμα και σε αυτό προσπαθούν να το μοιρασουν σε 3 δόσεις, αλλά δεν είναι πιστοποιημένος από το site της Invisalign. Και αυτό γιατί πρέπει να δωσουν τη προκαταβολή στη εταιρεία για να κατασκευάσει το μασελακι κλπ. 

Επεξ/σία από Joanna000
Δημοσ.
7 ώρες πριν, Joanna000 είπε

Εμένα μου είχαν ζητήσει 1,5 χιλιάρικο περίπου μπροστά ντουκα όλα μαζί, καμιά διευκόλυνση. Ο δεύτερος που πήγα ήταν πολύ καλύτερος και μου είπε ότι θα πρέπει να δωθεί ένα πόσο μεγάλο στην αρχή αλλά ακόμα και σε αυτό προσπαθούν να το μοιρασουν σε 3 δόσεις, αλλά δεν είναι πιστοποιημένος από το site της Invisalign. Και αυτό γιατί πρέπει να δωσουν τη προκαταβολή στη εταιρεία για να κατασκευάσει το μασελακι κλπ. 

Καλά είναι που θα πέσεις ο συγκεκριμένος που πήγα εγώ κάνει γενικά ευκολίες βρίσκεται επαρχία και είναι από τους πρώτους που δούλεψε  αυτην την μέθοδο Ελλάδα. Συγγενικό πρόσωπο που επισκέφτηκε Αθήνα γιατρό της ζήτησαν μπροστά ένα ποσό και τα υπόλοιπα όπως μπορεί. 

• Like 1
Δημοσ.

Γενική απορία όμως, στους ενήλικες συγκριτικά κεραμικά με τα κλασσικά που βάζουν και στα μικρά παιδάκια τι είναι πιο καλό από θέμα αξιοπιστίας? πως να το πω? 

Δημοσ.

Έχουν κάποιες μικρές διαφορές (μεταλλικά - κεραμικά),
αλλά ως τελικός χρήστης καλύτερα να επιλέξεις σύμφωνα με την αισθητική σου και την τσέπη σου.

Ως δουλειά κάνουν ακριβώς την ίδια.

• Like 1
Δημοσ.
Στις 20/5/2022 στις 12:52 ΜΜ, naimore είπε

και τα οποια κλασσικα ειναι και τα μονα μαλλον που κανουν στην περιπτωση μου, 

καθοτι ειναι τα παντα στραβα, οποτε.. πως την παλευουμε με τα σφιξιματα; 😨 😱 :fear:

τα invisalign κανουν και για ακραιες περιπτωσεις. 

• Confused 1
  • 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

με περιοδοντιτιδα εχει βαλει κανεις invisalign;

μου πε ο ορθοδοντικος να μην περιμενω και μεγαλες μετακινησεις παρα μονο ηπιες,

αυτο δεν επηρεαζει το αποτελεσμα;

• 2 χρόνια αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Στα 34 ξεκίνησα ορθοδοντική θεραπεία με νάρθηκες τύπου Invisalign. Η μελέτη στον υπολογιστή κατέληξε σε 12 attachments στην άνω γνάθο και 6 στην κάτω. 10 δόντια χρήζουν μετατόπισης στην άνω γνάθο και 5 δόντια στην κάτω.

Συνολικά 9 νάρθηκες άνω και 5 νάρθηκες κάτω σε διάστημα 5 μηνών. Κατόπιν έλεγχος πως επιτεύχθηκαν οι μετατοπίσεις που θέλαμε, αν όχι, πάμε σε συμπληρωματικούς νάρθηκες και τέλος συνδετήρες/άγγιστρα εσωτερικά των γνάθων άνω και κάτω εφ όρου ζωής για να μην επιστρέψουν τα δόντια στην αρχική τους θέση. 

Το κοστούμι στα 1800€ με σταδιακές καταβολές.

Κάθε περίπτωση είναι διαφορετική. Έχει αναφερθεί ήδη, το λέω ακόμη μια φορά όμως. 

Επεξ/σία από tedd
Δημοσ.
29 λεπτά πριν, tedd είπε

Στα 34 ξεκίνησα ορθοδοντική θεραπεία με νάρθηκες τύπου Invisalign. Η μελέτη στον υπολογιστή κατέληξε σε 12 attachments στην άνω γνάθο και 6 στην κάτω. 10 δόντια χρήζουν μετατόπισης στην άνω γνάθο και 5 δόντια στην κάτω.

Συνολικά 9 νάρθηκες άνω και 5 νάρθηκες κάτω σε διάστημα 5 μηνών. Κατόπιν έλεγχος πως επιτεύχθηκαν οι μετατοπίσεις που θέλαμε, αν όχι, πάμε σε συμπληρωματικούς νάρθηκες και τέλος συνδετήρες/άγγιστρα εσωτερικά των γνάθων άνω και κάτω εφ όρου ζωής για να μην επιστρέψουν τα δόντια στην αρχική τους θέση. 

Κάθε περίπτωση είναι διαφορετική. Έχει αναφερθεί ήδη, το λέω ακόμη μια φορά όμως. 

Καλημέρα, στείλε σε pm αν θες πού πηγές μήπως πάρω και από εκεί προσφορά.

Ευχαριστώ.

Δημοσ.
Στις 16/1/2025 στις 10:12 ΠΜ, tedd είπε

Καλησπέρα ☺️ ενδιαφέρομαι κι εγώ για το όνομα του ιατρού 

• 2 εβδομάδες αργότερα...
  • Το θέμα έχει κλειδωθεί
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...