ninos30 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2021 Plasio Microsoft Xbox Series Χ + Forza Horizon 5 - 569€ Public Microsoft Xbox Series X + NBA 2K22 - 576€ Skroutz Από 679€ χωρίς Game Spoiler Spoiler 2
okinakoto Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2021 Εεε ρε που φτάσαμε, να θεωρείται προσφορά το msrp... Αλλά τσιμπατε τωρα γιατι bf στην ίδια τιμή δεν θα υπάρχει 2
privateer Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2021 Καλυτερο bundle αυτο με το 2K. Το Horizon ειναι στο gamepass Και οποιος εχει χβοχ και δεν εχει Gamepass καπου εχει κανει λαθος επιλογες στην ζωη του 😂 2 3 1
Fulgore Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Εννοείται καλύτερη προσφορά είναι το bundle με το καινούργιο horizon. Το nba2k22 ήδη παίζει 30ευρώ φθηνότερα https://www.skroutz.gr/s/30047389/NBA-2K22-Xbox-One-Series-X-Game.html?from=catspan Σε τι ακριβώς μπερδεύτηκες @privateer. Το link με την χαμηλότερη τιμή μιλάει από μόνο του. Το οτι το Forza είναι διαθέσιμο στο Gp δεν το κάνει χειρότερη προσφορά(γιατί για προσφορά μιλάμε). Και όπως έχει ξαναγραφτεί και παλιότερα,υπάρχει κόσμος ο οποίος θέλει να του ανοίκουν παιχνίδια που του αρέσουν ακόμα και αν είναι στο gamepass. Επεξ/σία 9 Νοεμβρίου 2021 από Fulgore 1 3
Railyy Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2021 4 ώρες πριν, Fulgore είπε υπάρχει κόσμος ο οποίος θέλει να του ανοίκουν παιχνίδια που του αρέσουν ακόμα και αν είναι στο gamepass. Μόνο αυτό υσχίει απο αυτά που έγραψες. Για όλους τους υπόπυπους οχι 1 1 1
Fulgore Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 14 ώρες πριν, Railyy είπε Μόνο αυτό υσχίει απο αυτά που έγραψες. Για όλους τους υπόπυπους οχι Ναι μόνο αυτό ισχύει. Το Nba δεν έχει 30ευρώ φθηνότερα από άλλο κατάστημα όχι..... Αρα όχι μόνο είναι φθηνότερο το bundle του Forza,αλλα και να θές να το παίξεις μέσω GP έχει καλύτερη μεταπώληση μεταξύ άλλων.... Τέλος πάντων η προσφορά τελείωσε όπως και να έχει. Επεξ/σία 9 Νοεμβρίου 2021 από Fulgore 1
ninos30 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2021 To Πλαισιο (Forza Horizon 5) μου το δείχνει ακόμα διαθέσιμο 1
Fulgore Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2021 1 ώρα πριν, ninos30 είπε To Πλαισιο (Forza Horizon 5) μου το δείχνει ακόμα διαθέσιμο Εμένα εξαντλημένο μου το δείχνει και πιο πριν που έκανα το σχόλιο,και τώρα.
ninos30 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2021 Όταν πόσταρα έδειχνε διαθέσιμο. Μάλλον είχε καμιά επιστροφή και θα ήταν κανα τεμάχιο
Moderators matrixxx Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2021 Moderators Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2021 1 ώρα πριν, Fulgore είπε Εμένα εξαντλημένο μου το δείχνει και πιο πριν που έκανα το σχόλιο,και τώρα. Aπο τις 8 το πρωι που εβαλα το [tag] στον τιτλο ηταν εξαντλημενα και τα δυο, ισως και απο νωριτερα φυσικα. Ισως εσκασε καμια ακυρωση οπως λεει ο νινος και βγηκε στο ενα μαγαζι ενα κομματι πριν λιγο. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα