Chris_BMW Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2021 Ok ως ένα σημείο πληρώνουμε το τίμημα της υπερβολικής και ανούσιας χρήσης χαρακτηριστικών . Στο δικό μου σειρά 1 η σειρά από κουμπιά που έχω κυκλώσει στην φωτο είναι και ..αφής (!) ειλικρινά !, πείτε μου ένα λόγο ! Αντί δηλαδή να το πατας ώστε να επιλέξεις το ένα απλά το αγγίζεις ! Οκ .. Ε,τώρα αυτό είναι το τίμημα . Να το στερείσαι από μια οθόνη που πραγματικά το χρειάζεσαι … Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2021 10 ώρες πριν, άδικος είπε Έχεις δίκιο! Δε το σκέφτηκαν καλά. Κάποιος πρέπει να τους ειδοποιήσει! Το νόημα του σχολίου ήταν πως πολλές φορές οι εταιρείες εκμεταλλευόμενες το εξωτερικό περιβάλλον προσπαθούν να δικαιολογήσουν δικές τους αδυναμίες ή αστοχίες. Αλλά δεν το σκέφτηκες αυτό και δεν βρέθηκε και κάποιος να σε ειδοποιήσει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Misokatsu64 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2021 13 ώρες πριν, tilaverboy είπε Καλώς ήρθαμε στην εποχή του 2002. Θα καταλήξουμε να κάνουμε σεξ σαν τους πρωτόγονους! Ωραια εποχη το 2002! Δηλαδη; Απλα δεν θα εχεις το ροπαλο στην πλατη;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
άδικος Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2021 2 ώρες πριν, stefstefan είπε Το νόημα του σχολίου ήταν πως πολλές φορές οι εταιρείες εκμεταλλευόμενες το εξωτερικό περιβάλλον προσπαθούν να δικαιολογήσουν δικές τους αδυναμίες ή αστοχίες. Αλλά δεν το σκέφτηκες αυτό και δεν βρέθηκε και κάποιος να σε ειδοποιήσει. Ή αυτός που σχολίασε δεν ξεκαθάρισε ότι είχε άλλο νόημα, πχ ότι το αναφέρει σαρκαστικά, ώστε οι υπόλοιποι να μην μαντεύουν "τι θέλει να πει ο ποιητής". Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
j0hnn1e Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2021 Όσοι προλάβαμε προλάβαμε. Το πρόβλημα είναι παντού. Η Merc αντίστοιχα δεν δίνει επιλογή ασύρματης φόρτισης για παρόμοιους λόγους και η αναμονή σε όλους είναι 8 μήνες + Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
butters Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2021 Και εντάξει, οι οδηγοί της BMW τόσα χρόνια αντέχουν την έλλειψη φλας και οδηγούν χωρίς αυτά. Τι τώρα θα έχουν έλλειψη και στη λειτουργία αφής; 😁 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nabuko Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2021 28 λεπτά πριν, butters είπε Και εντάξει, οι οδηγοί της BMW τόσα χρόνια αντέχουν την έλλειψη φλας και οδηγούν χωρίς αυτά. Έχουν φλας τα BMW? είσαι σίγουρος? δεν το ήξερα, πάω να κοιτάξω, αν και νομίζω το δικό μου δεν έχει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TheLordOne Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2021 Αν είναι να ρίξουν και την τιμή κατά 5.000€ κανένα πρόβλημα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dm_mlnk Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Που θα παει θα το σφυριξουν σε Γερμανια μεριά , θα το σκεφτουν τα κλιμάκια καιιιιιι να τη η ευρωπικη οδηγια ασφαλειας να καταργηθει η λειτουργια αφης απο τις οθονες και κόντρα και μια στατιστικη μελετη ατυχηματων και εδεσε το γλυκό. Κλασσικη συνταγη να πεταχτει ο ανταγωνισμος απο αγορες που παιζουν μπαλιτσα οι γερμανικες αυτοκινητοβιομηχανιες. Επεξ/σία 10 Νοεμβρίου 2021 από dm_mlnk Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Predatorkill Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 19 ώρες πριν, gaspappas είπε Αυτό που λες δεν γίνεται... Mercedes Σειρα Α μοντελο 2020 μια χαρουλα γινεται φιλος. Μ’αρεσει που του κανετε like μερικοι χωρις να εχετε ιδεα. ο κοφτης μπαινει απο το limit που εχουν οι χαρτες, οταν εισαι στα στενα 99.9% εχουν οριο ταχυτητας 20χλμ/ω. Επεξ/σία 10 Νοεμβρίου 2021 από Predatorkill Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2021 14 ώρες πριν, butters είπε Και εντάξει, οι οδηγοί της BMW τόσα χρόνια αντέχουν την έλλειψη φλας και οδηγούν χωρίς αυτά. Τι τώρα θα έχουν έλλειψη και στη λειτουργία αφής; 😁 και στα hyundai , το χω προσέξει αυτό ,λες να χουν κάποια σχέση ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
butters Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2021 1 ώρα πριν, decentintocerberon είπε και στα hyundai , το χω προσέξει αυτό ,λες να χουν κάποια σχέση ; Έχει λάβει διαστάσεις πανδημίας 😄 Και άλλες εταιρείες πάντως έχουν προβλήματα στην παραγωγή, π.χ. η Skoda λόγω chip shortage. Είναι μια εναλλακτική να συνεχίσεις όπως η BMW, ειδικά αν ο εξοπλισμός είναι "προαιρετικός". Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gaspappas Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 10 ώρες πριν, Predatorkill είπε Mercedes Σειρα Α μοντελο 2020 μια χαρουλα γινεται φιλος. Μ’αρεσει που του κανετε like μερικοι χωρις να εχετε ιδεα. ο κοφτης μπαινει απο το limit που εχουν οι χαρτες, οταν εισαι στα στενα 99.9% εχουν οριο ταχυτητας 20χλμ/ω. Δηλαδή στα στενά στρίβεις με 50 χλμ?? Εγώ προφανώς και εννοώ δεν μπορείς να είσαι εθνική με 100χλμ να πατήσεις το κουμπί και να φρενάρει το αμάξι να παει 20χλμ. 4 λεπτά πριν, gaspappas είπε Δηλαδή στα στενά στρίβεις με 50 χλμ?? Εγώ προφανώς και εννοώ δεν μπορείς να είσαι εθνική με 100χλμ να πατήσεις το κουμπί και να φρενάρει το αμάξι να παει 20χλμ. Το δικό μου criuse πάντως ενεργοποιείται πάνω απο τα 70χλμ αν δεν κάνω λάθος,δεν υπάρχει νόημα για χρήση εντός πόλης και για αυτό δεν ενεργοποιείται Επεξ/σία 10 Νοεμβρίου 2021 από gaspappas Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Predatorkill Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2021 4 ώρες πριν, gaspappas είπε Δηλαδή στα στενά στρίβεις με 50 χλμ?? Εγώ προφανώς και εννοώ δεν μπορείς να είσαι εθνική με 100χλμ να πατήσεις το κουμπί και να φρενάρει το αμάξι να παει 20χλμ. Το δικό μου criuse πάντως ενεργοποιείται πάνω απο τα 70χλμ αν δεν κάνω λάθος,δεν υπάρχει νόημα για χρήση εντός πόλης και για αυτό δεν ενεργοποιείται Ποια εθνικη προεδρε; Ανεφερα καπου εθνικη; ας το πω ξανα μπας και καταλαβεις τι εννοω: στριβω στη στροφη με 10 χλμ, μπαινει το limit στο 20 καταλαθος, ΑΦΟΥ στριψω παταω γκαζι και με το που φτασει στα 20 κοβει αποτομα. Ποια 50χλμ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα