ipal Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2021 Στις 20/11/2021 στις 8:22 ΠΜ, fotaras76 είπε Επειδή έστησα πριν λίγες μέρες pc (για 2ο) με athlon 200ge, nvme, dual channel ram μπορώ να πω πως είναι εξαιρετικό για απλές δουλειές. Σερφαρω καθημερινά με πολλές καρτέλες ανοιχτές, τα παιδιά μου βλέπουν παιδικά σε full hd από gamato kids, η γυναίκα μου παρακολούθησε σεμινάριο μέσω zoom. Όλα τα έκανε άψογα χωρίς υποψία κολλήματος. Έπαιξα μέχρι και dirt 3 rally σε 1080p για να δω πως θα πάει και η εμπειρία ήταν smooth χωρίς κολλήματα επίσης. Κι όλα αυτά με 35 watt cpu tdp τον οποίο βρήκα από σποντα στα 20 ευρώ. Δεν ξέρω τι λέει ο φίλος παραπάνω αλλά εγώ άλλα διαπίστωσα από πρώτο χέρι. Μιλάμε για μια apu με zen αρχιτεκτονική, 4 threads, στοκ συχνότητα 3.2 GHz και γραφικά Vega 3. Υπερκαλύπτει έναν απλό χρήστη άνετα. Τον athlon που τον βρήκες 20€;
simplemind79 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) εγώ πάντως με τη προσφορά απο πλαίσιο θα πρότεινα σε έτοιμη λύση και αυτό https://www.plaisio.gr/pc-perifereiaka/desktops/turbo-x-sphere-sk7511-desktop-amd-ryzen-3-3200g-8-gb-240-gb-radeon-vega-8-_3844285 ενσωματωμενη καρτα γραφικων vega 8 υπερτερει σε απλο gaming περιστασιακο Επεξ/σία 23 Νοεμβρίου 2021 από simplemind79 1
fotaras76 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2021 7 ώρες πριν, simplemind79 είπε εγω σε θεμα κοστους απλα προτεινα ενα μηχανημα που μελλοντικα μπορει να κρατησει! Δεν αναφέρθηκα σε εσένα φίλε αλλά στον Dantε που έγραφε συνεχώς πως ο 200ge είναι ακατάλληλος για απλή χρήση. Προσωπικά δε βλέπω να βαραίνουν ιδιαίτερα (έως καθόλου) στο άμεσο μέλλον τα βίντεο σε full hd, τα zoom,webex,skype κτλ και οι ιστοσελίδες ώστε να γίνει ο 200ge ανεπαρκής. Οι απαιτήσεις καλπάζουν σε games, video editing software κτλ για τα οποία δεν προορίζεται ο 200ge.Τον έχω κουμπώσει σε μητρική b450 που βλέπει άμεσα ryzen 3000 οπότε το pc αναβαθμίζεται εύκολα (του πετάω τον 3600 που έχω στο βασικό μου pc και καθαρίζω). Να φανταστείς πως έχω κι ένα παλιό 775 pc, τετραπυρηνο xeon L5430,ssd,4 gb ram,gt710,win 10 που ακόμα αντέχει για βασικές δουλειές, απλά δεν ανοίγω πάνω από 10 καρτέλες λόγω λίγης ram. Μιλάμε για pc με cpu του 2008 που ακόμα στέκεται αξιοπρεπώς και με ένα ελαφρύ linux μπορεί να συνεχίσει και στο μέλλον. 7 ώρες πριν, ipal είπε Τον athlon που τον βρήκες 20€; έχω απαντήσει στην 1η σελίδα γιατί με ρώτησαν κι άλλοι 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα