Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ψάχνω κάλτσες βαμβακερές χοντρές για τον χειμώνα που να μη βγάζουν χνούδια στα πόδια μου. Μπορείτε να μου προτείνεται κάποιες; Έχω δοκιμάσει κάποιες που ακόμα και μετά το πλύσιμο στο πλυντήριο από την ανάποδη συνεχίζουν και βγάζουν.

Ευχαριστώ

Δημοσ.

Αν εννοείς ότι δε θες ούτε το παραμικρό χνουδάκι που μένει στις άκρες των νυχιών ενώ τις φοράς πολλές ώρες, όσο και να ψάχνεις δύσκολο να βρεις.

Δημοσ.

Έχουν τα θηλυκά κάτι πράματα σα σπάτουλα με γυαλόχαρτο ψιλό επάνω που τρίβουν τα πέλματα για να φύγει αυτή η πανοπλία επιδερμίδας. Φαντάζομαι πως έτσι δε θα σκαλώνουν τα χνουδάκια εκεί. Δεν εγγυώμαι, δεν το έχω κάνει, γιατί μπορεί να έρθει η μέρα που θα δω κατσαρίδα σπίτι και θα είμαι ξυπόλητος και η μάνα μου δε γέννησε δειλό ή σιχασιάρη.

Δημοσ.
Στις 8/11/2021 στις 6:39 ΜΜ, geo1st487 είπε

Ψάχνω κάλτσες βαμβακερές χοντρές για τον χειμώνα που να μη βγάζουν χνούδια στα πόδια μου. Μπορείτε να μου προτείνεται κάποιες; Έχω δοκιμάσει κάποιες που ακόμα και μετά το πλύσιμο στο πλυντήριο από την ανάποδη συνεχίζουν και βγάζουν.

Ευχαριστώ

Σατανα μιλούσα τηλεφωνικώς για ένα σοβαρό θέμα και έπεσε στην αντίληψη μου το θέμα σου ενώ μιλούσα.. Μου έπεσε το τηλέφωνο από τα χέρια..

Τωρα.. Κάλτσες.. Αν ισχύει μια φορά το απόφθεγμα '' ότι πληρώνεις παίρνεις '' στις κάλτσες ισχύει καθολικά.. Δώσε λίγα λεφτά παραπάνω και είμαι σίγουρος θα δεις διαφορά στη συμπεριφορά του υλικού 

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Getapen είπε

Δώσε λίγα λεφτά παραπάνω και είμαι σίγουρος θα δεις διαφορά στη συμπεριφορά του υλικού 

Όχι λίγα λεφτά παραπάνω... πολλά λεφτά παραπάνω. Εκτός κι αν βρει τίποτα παλιά αποθέματα σε στοκ με περιεκτικότητα τουλάχιστον 75-80% βαμβάκι και το υπόλοιπο να είναι nylon / spandex.

Το βαμβάκι έχει ακριβύνει πάρα πολύ το τελευταίο 6μηνο οπότε οι κατασκευαστές αντί να κρατήσουν ίδια περιεκτικότητα και να ανεβάσουν τιμές, προτιμούν να κατεβάζουν τη περιεκτικότητα απ'το βαμβάκι ή να τις κάνουν πιο λεπτές για να κρατάνε τις τιμές σε χαμηλά επίπεδα

Aυτές οι φόρμες για παράδειγμα https://www.skroutz.gr/s/24394850/Champion-Παντελόνι-Φόρμας-Navy-Μπλε-214954-BS501.html μέχρι και πέρυσι έβγαιναν με 80% βαμβάκι, 20% πολυεστέρα (τις έπλενα 5-6 φορές κι έφευγαν τα χνούδια). Φέτος οι ίδιες ακριβώς φόρμες έχουν 65% βαμβάκι και 35% πολυεστέρα, και είναι ακριβότερες από πέρυσι. Πάλι καλά που το πρόσεξα... ήμουν στο τσακ να παραγγείλω. Θα μαδούσανε ως το καλοκαίρι.

Το τι σαβούρα κυκλοφορεί πλέον στην αγορά δεν περιγράφεται.

• Like 2
Δημοσ.
22 ώρες πριν, phanispal είπε

Αν εννοείς ότι δε θες ούτε το παραμικρό χνουδάκι που μένει στις άκρες των νυχιών ενώ τις φοράς πολλές ώρες, όσο και να ψάχνεις δύσκολο να βρεις.

Όχι, αυτό το χνουδάκι δεν με πειράζει.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...