geo1st487 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2021 Ψάχνω κάλτσες βαμβακερές χοντρές για τον χειμώνα που να μη βγάζουν χνούδια στα πόδια μου. Μπορείτε να μου προτείνεται κάποιες; Έχω δοκιμάσει κάποιες που ακόμα και μετά το πλύσιμο στο πλυντήριο από την ανάποδη συνεχίζουν και βγάζουν. Ευχαριστώ
phanispal Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2021 Αν εννοείς ότι δε θες ούτε το παραμικρό χνουδάκι που μένει στις άκρες των νυχιών ενώ τις φοράς πολλές ώρες, όσο και να ψάχνεις δύσκολο να βρεις.
DownUNDERground Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2021 Κάλτσες χωρίς καθόλου χνούδι φοράει μάλλον μόνο ο Τσακ Νόρις.
Lucifer Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2021 Έχουν τα θηλυκά κάτι πράματα σα σπάτουλα με γυαλόχαρτο ψιλό επάνω που τρίβουν τα πέλματα για να φύγει αυτή η πανοπλία επιδερμίδας. Φαντάζομαι πως έτσι δε θα σκαλώνουν τα χνουδάκια εκεί. Δεν εγγυώμαι, δεν το έχω κάνει, γιατί μπορεί να έρθει η μέρα που θα δω κατσαρίδα σπίτι και θα είμαι ξυπόλητος και η μάνα μου δε γέννησε δειλό ή σιχασιάρη.
Dante80 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Ρίξε μια ματιά εδώ, είχα πάρει ένα σετάκι cool&fresh που δεν βγάζει χνούδι, βέβαια δεν είναι 100% βαμβάκι. Πολύ καλές βγήκαν πάντως. https://www.marksandspencer.com/gr/l/ανδρικά/κάλτσες/ Επεξ/σία 11 Νοεμβρίου 2021 από Dante80
Basilhs23___ Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2021 Πάρε κάλτσες ότι να ναι και βάζε έναν αποχνουδωτη για να μαζεύεις τα χνουδια.
Getapen Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2021 Στις 8/11/2021 στις 6:39 ΜΜ, geo1st487 είπε Ψάχνω κάλτσες βαμβακερές χοντρές για τον χειμώνα που να μη βγάζουν χνούδια στα πόδια μου. Μπορείτε να μου προτείνεται κάποιες; Έχω δοκιμάσει κάποιες που ακόμα και μετά το πλύσιμο στο πλυντήριο από την ανάποδη συνεχίζουν και βγάζουν. Ευχαριστώ Σατανα μιλούσα τηλεφωνικώς για ένα σοβαρό θέμα και έπεσε στην αντίληψη μου το θέμα σου ενώ μιλούσα.. Μου έπεσε το τηλέφωνο από τα χέρια.. Τωρα.. Κάλτσες.. Αν ισχύει μια φορά το απόφθεγμα '' ότι πληρώνεις παίρνεις '' στις κάλτσες ισχύει καθολικά.. Δώσε λίγα λεφτά παραπάνω και είμαι σίγουρος θα δεις διαφορά στη συμπεριφορά του υλικού
ekrepali Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2021 Μόλις τώρα, Getapen είπε Δώσε λίγα λεφτά παραπάνω και είμαι σίγουρος θα δεις διαφορά στη συμπεριφορά του υλικού Όχι λίγα λεφτά παραπάνω... πολλά λεφτά παραπάνω. Εκτός κι αν βρει τίποτα παλιά αποθέματα σε στοκ με περιεκτικότητα τουλάχιστον 75-80% βαμβάκι και το υπόλοιπο να είναι nylon / spandex. Το βαμβάκι έχει ακριβύνει πάρα πολύ το τελευταίο 6μηνο οπότε οι κατασκευαστές αντί να κρατήσουν ίδια περιεκτικότητα και να ανεβάσουν τιμές, προτιμούν να κατεβάζουν τη περιεκτικότητα απ'το βαμβάκι ή να τις κάνουν πιο λεπτές για να κρατάνε τις τιμές σε χαμηλά επίπεδα Aυτές οι φόρμες για παράδειγμα https://www.skroutz.gr/s/24394850/Champion-Παντελόνι-Φόρμας-Navy-Μπλε-214954-BS501.html μέχρι και πέρυσι έβγαιναν με 80% βαμβάκι, 20% πολυεστέρα (τις έπλενα 5-6 φορές κι έφευγαν τα χνούδια). Φέτος οι ίδιες ακριβώς φόρμες έχουν 65% βαμβάκι και 35% πολυεστέρα, και είναι ακριβότερες από πέρυσι. Πάλι καλά που το πρόσεξα... ήμουν στο τσακ να παραγγείλω. Θα μαδούσανε ως το καλοκαίρι. Το τι σαβούρα κυκλοφορεί πλέον στην αγορά δεν περιγράφεται. 2
DownUNDERground Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2021 Για τους λάτρεις των καλτσών τα πάντα εδώ: https://www.sockshop.co.uk/ Αλλά είναι από UK οπότε δυστυχώς πλέον προσοχή με το τελωνείο.
geo1st487 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2021 22 ώρες πριν, phanispal είπε Αν εννοείς ότι δε θες ούτε το παραμικρό χνουδάκι που μένει στις άκρες των νυχιών ενώ τις φοράς πολλές ώρες, όσο και να ψάχνεις δύσκολο να βρεις. Όχι, αυτό το χνουδάκι δεν με πειράζει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα