rudigarcia222 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2021 Παίδες καλησπέρα. Όταν εκκινώ ένα σπρίντερ 2012 που έχουμε στη δουλειά βγάζει μια ένδειξη 5d (με το σύμβολο γερμανικού κλειδιού στα αριστερά). Το έψαξα σε ξένα φόρουμ και αναφέρουν ότι είναι μέτρηση για το επόμενο σέρβις. Έχω φυσικά ενημερώσει τον εργοδότη ο οποίος αποφάσισε να το κάνει τα Χριστούγεννα δηλαδή σε 30πλας μέρες. Η ερώτηση μου είναι μπορεί μετά το πέρας των 5 ημερών να μπει σε κάνα τύπου safe Mode ο εγκέφαλος και να νεκρωσει το όχημα προκειμένου να μην φθαρει? Κάτι τέτοιο? Ορίστε και η πικ
Ukforthemoment Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2021 Θα κλειδώσει με εσας μεσα.Θα σας βγάλει μονο αν πατε στο εξουσιοδοτημένο. Σοβαρά τώρα τι φοβάσαι ότι μπορεί να γίνει; 1
ziaba Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2021 Φαντάζομαι πόσα πληρώνεσαι για να αγχώνεσαι έτσι για εταιρικό φορτηγό 🤑🤑🤑 1
rudigarcia222 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2021 17 ώρες πριν, Ukforthemoment είπε Θα κλειδώσει με εσας μεσα.Θα σας βγάλει μονο αν πατε στο εξουσιοδοτημένο. Σοβαρά τώρα τι φοβάσαι ότι μπορεί να γίνει; Ξέρω ότι σε νεότερα μοντέλα μερσεντες δίνει εντολή ο εγκέφαλος να σταματήσει η λειτουργία για να αποτρέψει πιθανή φθορά. Γιαυτό περισσότερο ρώτησα 10 ώρες πριν, ziaba είπε Φαντάζομαι πόσα πληρώνεσαι για να αγχώνεσαι έτσι για εταιρικό φορτηγό 🤑🤑🤑 Παρτ ταιμ είναι... Αν με αφήσει με άφησε δεν έχω άγχος ήδη ενημέρωσα απλά για να μας φύγει η απορία και για να γνωρίζω πως λειτουργεί
Ukforthemoment Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2021 1 ώρα πριν, rudigarcia222 είπε Ξέρω ότι σε νεότερα μοντέλα μερσεντες δίνει εντολή ο εγκέφαλος να σταματήσει η λειτουργία για να αποτρέψει πιθανή φθορά. Γιαυτό περισσότερο ρώτησα Παρτ ταιμ είναι... Αν με αφήσει με άφησε δεν έχω άγχος ήδη ενημέρωσα απλά για να μας φύγει η απορία και για να γνωρίζω πως λειτουργεί Το ότι θελει σερβις δεν σημαίνει ότι μπαίνει σε safe mode,απλα σε ειδοποιεί.Και ποτέ να μην πας/μηδενίσεις πάλι θα δουλεύει
Joshua21 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2021 1 ώρα πριν, rudigarcia222 είπε Ξέρω ότι σε νεότερα μοντέλα μερσεντες δίνει εντολή ο εγκέφαλος να σταματήσει η λειτουργία για να αποτρέψει πιθανή φθορά. Γιαυτό περισσότερο ρώτησα Πρώτη φορά το ακούω αυτό, δεν έχει και καμία λογική, είσαι σίγουρος πως ισχύει? Σε safe mode μπαίνουν συνήθως για να προστατευτεί ο κινητήρας όταν ο εγκέφαλος αντιληφθεί κάποια δυσλειτουργία, όχι όταν έρθει η ώρα για σέρβις,τι φθορά να πάθει δλδ?
rudigarcia222 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2021 1 ώρα πριν, Joshua21 είπε Πρώτη φορά το ακούω αυτό, δεν έχει και καμία λογική, είσαι σίγουρος πως ισχύει? Σε safe mode μπαίνουν συνήθως για να προστατευτεί ο κινητήρας όταν ο εγκέφαλος αντιληφθεί κάποια δυσλειτουργία, όχι όταν έρθει η ώρα για σέρβις,τι φθορά να πάθει δλδ? 1 ώρα πριν, Ukforthemoment είπε Το ότι θελει σερβις δεν σημαίνει ότι μπαίνει σε safe mode,απλα σε ειδοποιεί.Και ποτέ να μην πας/μηδενίσεις πάλι θα δουλεύει συγνώμη παιδες κοτσανα ειπα και δεν υπάρχει καμιά λετζιτ τεκμηρίωση,ενας μηχανικος μου ειχε πει πως το συναντησε αλλα επαληθευσα και τελικα ηταν σε ιχ καινουριο υβριδικο,αρα καμια σχεση
filarhos Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2021 Στο δικό μου πετρέλαιο (punto 1.3d) αν δεν πας για αλλαγή λαδιών στα επόμενα 500χλμ τότε σου περιορίζει τις στροφές τους κινητήρα στις 2500στρ/λεπτό για 500χλμ. Αν δεν πας σε αυτά τα δεύτερα 500χλμ έχει κι άλλη μείωση στις 1500στρ/λεπτό και μένει εκεί μέχρι να γίνει η αλλαγή λαδιών. Αυτό συμβαίνει σεπ ολλά περτελαιοκίνητα με dpf για να μην έχουν το θέμα με δηλητηρίαση των λαδιών με πετρέλαιο από τις αναγεννήσεις.
Ukforthemoment Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2021 1 ώρα πριν, filarhos είπε Στο δικό μου πετρέλαιο (punto 1.3d) αν δεν πας για αλλαγή λαδιών στα επόμενα 500χλμ τότε σου περιορίζει τις στροφές τους κινητήρα στις 2500στρ/λεπτό για 500χλμ. Αν δεν πας σε αυτά τα δεύτερα 500χλμ έχει κι άλλη μείωση στις 1500στρ/λεπτό και μένει εκεί μέχρι να γίνει η αλλαγή λαδιών. Αυτό συμβαίνει σεπ ολλά περτελαιοκίνητα με dpf για να μην έχουν το θέμα με δηλητηρίαση των λαδιών με πετρέλαιο από τις αναγεννήσεις. Πρώτη φορά το ακούω,το γράφει στο μάνουαλ;
filarhos Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2021 45 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Πρώτη φορά το ακούω,το γράφει στο μάνουαλ; Έχω καιρό να το ανοίξω, αλλά το θυμάμαι πολύ καλά γιατί μου έκανε εντύπωση. Δεν το άφησα για πάνω από 50 χλμ οπότε δεν επιβεβαιώθηκε... Την δυνατότητα να το κάνει την έχει, όπως και όταν έχεις πρώτη μέσα και είσαι σταματημένος δεν ανεβάζει με τέρμα γκάζι πάνω από 2500 για να μην ζορίσει το κιβώτιο (όπως και με την πρώτη σχέση ανεβάζει μόνο 1 bar ενώ με όλες τις άλλες 1.6). Έχουν γίνει πολύ "έξυπνα"...
ziaba Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2021 12 ώρες πριν, filarhos είπε Έχω καιρό να το ανοίξω, αλλά το θυμάμαι πολύ καλά γιατί μου έκανε εντύπωση. Δεν το άφησα για πάνω από 50 χλμ οπότε δεν επιβεβαιώθηκε... Την δυνατότητα να το κάνει την έχει, όπως και όταν έχεις πρώτη μέσα και είσαι σταματημένος δεν ανεβάζει με τέρμα γκάζι πάνω από 2500 για να μην ζορίσει το κιβώτιο (όπως και με την πρώτη σχέση ανεβάζει μόνο 1 bar ενώ με όλες τις άλλες 1.6). Έχουν γίνει πολύ "έξυπνα"... σβηνεις το check και παιρνει τον πουλο Στις 9/11/2021 στις 5:08 ΜΜ, rudigarcia222 είπε Παρτ ταιμ είναι... Αν με αφήσει με άφησε δεν έχω άγχος ήδη ενημέρωσα απλά για να μας φύγει η απορία και για να γνωρίζω πως λειτουργεί φανταζομαι ποσα παιρνεις την ωρα😁
rudigarcia222 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2021 8 ώρες πριν, ziaba είπε σβηνεις το check και παιρνει τον πουλο φανταζομαι ποσα παιρνεις την ωρα😁 7,5
visualizer Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Στις 10/11/2021 στις 9:17 ΠΜ, filarhos είπε Στο δικό μου πετρέλαιο (punto 1.3d) αν δεν πας για αλλαγή λαδιών στα επόμενα 500χλμ τότε σου περιορίζει τις στροφές τους κινητήρα στις 2500στρ/λεπτό για 500χλμ. Αν δεν πας σε αυτά τα δεύτερα 500χλμ έχει κι άλλη μείωση στις 1500στρ/λεπτό και μένει εκεί μέχρι να γίνει η αλλαγή λαδιών. Αυτό συμβαίνει σεπ ολλά περτελαιοκίνητα με dpf για να μην έχουν το θέμα με δηλητηρίαση των λαδιών με πετρέλαιο από τις αναγεννήσεις. WTF?? γερμανικη νοοτροπια σε ιταλο? 🤣 μηπως ηταν ποτης ? Επεξ/σία 11 Νοεμβρίου 2021 από visualizer
ziaba Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2021 11 ώρες πριν, rudigarcia222 είπε 7,5 Ε τώρα εξηγούνται όλα με 7.5 🤑🤑🤑την ώρα έπρεπε να του κάνεις ο ίδιος σέρβις
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα