Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα στο forum.Μου ήρθε από την Eurobank μια πιστωτική κάρτα, η οποία όπως με είχαν ενημερώσει δίνεται αυτόματα στους πελάτες της με το άνοιγμα λογαριασμού από ένα ποσό και άνω και είναι δωρεάν για τους πρώτους 6 μήνες.Η ερώτησή μου είναι η εξής:

Από τη στιγμή που δε θέλω την κάρτα και δεν πρόκειται να την ενεργοποιήσω μέσω του ebanking, υπάρχει περίπτωση να χρεωθώ τον 7ο μήνα; 

Δημοσ.
41 λεπτά πριν, gp13 είπε

Από τη στιγμή που δε θέλω την κάρτα και δεν πρόκειται να την ενεργοποιήσω μέσω του ebanking, υπάρχει περίπτωση να χρεωθώ τον 7ο μήνα

Απο την στιγμή που την πηρες σαφως και θα χρεωθείς με την συνδρομη μολις λήξει η δωρεάν περιοδος.

Δημοσ.
56 λεπτά πριν, gp13 είπε

Από τη στιγμή που δε θέλω την κάρτα και δεν πρόκειται να την ενεργοποιήσω μέσω του ebanking, υπάρχει περίπτωση να χρεωθώ τον 7ο μήνα; 

Το ότι δίνεται αυτόματα είναι σίγουρο ή έτσι σου την πάσαραν? Αυτόματα δε σημαίνει και υποχρεωτικά. Γιατί δεν αρνήθηκες την έκδοσή της? Και αφού τέλος πάντων στην έβγαλαν, γιατί δεν την ακυρώνεις αφού δεν θα τη χρησιμοποιήσεις?

Δημοσ.

Μου κάνει εντύπωση αυτή η πρακτική της τράπεζας. Ειδικά το αυτόματα και για πιστωτική μάλιστα.

Υποψιάζομαι ότι δεν γίνεται αυτόματα και μάλλον κάποιος υπάλληλος έβαλε το χεράκι του.

Σε κάθε περίπτωση θεωρώ ότι μπορείς να την ακυρώσεις χωρίς να πληρώσεις € και χωρίς καν να δημιουργήσεις δε φασαρία.

Εγώ βέβαια από περιέργεια θα έψαχνα να βρω κατά πόσο γίνεται αυτόματα. Να μοιράζουν πιστωτικές αυτόματα δύσκολο.

Δημοσ.
15 ώρες πριν, gp13 είπε

Καλησπέρα στο forum.Μου ήρθε από την Eurobank μια πιστωτική κάρτα, η οποία όπως με είχαν ενημερώσει δίνεται αυτόματα στους πελάτες της με το άνοιγμα λογαριασμού από ένα ποσό και άνω και είναι δωρεάν για τους πρώτους 6 μήνες.Η ερώτησή μου είναι η εξής:

Μήπως να διάβαζες τους όρους στα χαρτιά που υπέγραψες?

Πάντως το μόνο σίγουρο είναι ότι η συνδρομή είναι ετήσια, όχι μηνιαία, αν χρεωθείς θα είναι για ολόκληρο χρόνο.

Δημοσ.

Το αυτόματο κι εμένα μου κάνει εντύπωση. Απλά επειδή σε νέους πελάτες οι τράπεζες γενικά προσπαθούν να πασάρουν ό,τι πρόγραμμα, κάρτα κτλ. έχουν.

Το πιο πιθανό είναι να σου είπε εκείνη τη στιγμή (που ούτως ή άλλως είχες δώσει όλα σου τα έγγραφα για να ανοίξεις το λογαριασμό) να βγάλεις και κάρτα, να υπέγραψες κάτι που δεν διάβασες και να σου εξέδωσαν και κάρτα. 

Πιστωτικές "δώρο" δεν έχω ξαναακούσει. Όπως και να έχει νομίζω πως δεν θα έχεις πρόβλημα να την ακυρώσεις.

Δημοσ.

Το χειρότερο απ όλα είναι πως σου πασάρουν κάτι χωρίς να σου πουν όλες τις λεπτομέρειες και τις χρεώσεις. Πρέπει να τους ρωτήσεις εσύ συγκεκριμένα

Δημοσ.

εύκολα σίγουρα δεν τις δίνουν ...........αλλά αν είναι νέος πελάτης και δεν έχει δυσμενή στο Τειρεσία τη δίνουν με περίοδο χαριτος στη συνδρομή η οποία θα χρεωθεί 

από τη στιγμή που τελειώνει η περίοδος χαριτος για τον επόμενο χρόνο ημερολογιακά.......

δεν ξέρω τι χρεώνουν αλλά όπως ειπώθηκε μπορείς να τη κρατήσεις αν δεν έχεις για κάποια ευκαιρια με άτοκες δόσεις π.χ

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...