vaggos2586 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Μόλις μου ήρθε απο κωτσοβολο το παρακάτω...δεν ξέρω τι παίζει αν έχεις πάρει και στο παρελθόν κάποια άλλη προσφορά(αν προστίθενται) https://www.kotsovolos.gr/pages/apple-services Επεξ/σία 8 Νοεμβρίου 2021 από vaggos2586 2 1
ThodorisZ Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2021 Προσωπικά δε με άφησε να το εξαργυρώσω, καθώς έχω φτάσει το limit κωδικών για το Apple ID (έχω βάλει τους 3 του προηγούμενου νήματος). ΘΑ έδινε δυο μήνες για όποιον ενδιαφερόμενο. 1
ViktorasDem Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2021 Για 3 μηνες μουσική πήρα σε Android.. Not bad να το δοκιμάσω.. Σε ευχαριστώ
ziaba Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2021 44 λεπτά πριν, ViktorasDem είπε Για 3 μηνες μουσική πήρα σε Android.. Not bad να το δοκιμάσω.. Σε ευχαριστώ 3 μήνες είναι έτσι κ αλλιώς απλά σου δίνει +2 ο κόστος
count ian Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2021 Ευχαριστώ πολύ τον ts! Μου έδωσε 5 μήνες music κ 4 μήνες arcade.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα