Basilhs23___ Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2021 Έχω βαρεθεί να διαβάζω και να ακούω από ανθρώπους να μιλάνε για αόρατες δυνάμεις που καθορίζουν ποιον άνθρωπο θα ερωτευτείς και θα κάνεις σχέση, για πεπρωμενα, μοίρες, κάρμα κτλ. Εγώ σε αυτά δεν πιστεύω. Απορώ όμως, είναι τόσο δύσκολο να καταλάβουν κάποιοι, ειδικά νέοι, πως ότι απόψεις έχουμε σχετικά με τον έρωτα και τον συσχετιζουμε με πεπρωμένο, μοίρα κτλ, το κάνουμε απλά λόγω ενθουσιασμού που έχουμε για αυτό το συναίσθημα και επειδή ερωτευτήκαμε και όχι καθαρά για φιλοσοφικους λόγους, ότι και καλά κατέχουμε την γνώση για το τάδε θέμα. Ακούγεται πολύ "ρομαντικό" να λες "ήταν γραφτό να ερωτευτώ τον τάδε" και άλλα παρόμοια περί αλλου μισού κτλ, στην πραγματικότητα όμως δεν μπορείς να το αποδείξεις τι έγινε. Οι πεποιθήσεις απλα δημιουργούνται η υιοθετούνται για να ικανοποιήσουν το εγώ σου ώστε να νομίζεις ότι είσαι παντογνωστης και καλά. 1
andreas1gr Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2021 7 λεπτά πριν, Basilhs23___ είπε Έχω βαρεθεί να διαβάζω και να ακούω από ανθρώπους να μιλάνε για αόρατες δυνάμεις που καθορίζουν ποιον άνθρωπο θα ερωτευτείς και θα κάνεις σχέση, για πεπρωμενα, μοίρες, κάρμα κτλ. Εγώ σε αυτά δεν πιστεύω. Απορώ όμως, είναι τόσο δύσκολο να καταλάβουν κάποιοι, ειδικά νέοι, πως ότι απόψεις έχουμε σχετικά με τον έρωτα και τον συσχετιζουμε με πεπρωμένο, μοίρα κτλ, το κάνουμε απλά λόγω ενθουσιασμού που έχουμε για αυτό το συναίσθημα και επειδή ερωτευτήκαμε και όχι καθαρά για φιλοσοφικους λόγους, ότι και καλά κατέχουμε την γνώση για το τάδε θέμα. Ακούγεται πολύ "ρομαντικό" να λες "ήταν γραφτό να ερωτευτώ τον τάδε" και άλλα παρόμοια περί αλλου μισού κτλ, στην πραγματικότητα όμως δεν μπορείς να το αποδείξεις τι έγινε. Οι πεποιθήσεις απλα δημιουργούνται η υιοθετούνται για να ικανοποιήσουν το εγώ σου ώστε να νομίζεις ότι είσαι παντογνωστης και καλά. Εδώ πιστεύει ο κόσμος ότι με ένα εμβόλιο θα τους βάλουν τσιπακι, θα τους πεθάνουν, θα τους αλλάξουν το DNA, θα πιάνουν 5G σήμα... Ή ότι τα πουλιά δεν είναι πουλιά, αλλά drone που μας κατασκοπεύουν και μετά κάθονται στα σύρματα της ΔΕΗ για να φορτιζουν τις μπαταρίες τους... Και εσύ κολλάς στον έρωτα και στο πεπρωμένο... 6
basilis_k6 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2021 3 λεπτά πριν, andreas1gr είπε Εδώ πιστεύει ο κόσμος ότι με ένα εμβόλιο θα τους βάλουν τσιπακι, θα τους πεθάνουν, θα τους αλλάξουν το DNA, θα πιάνουν 5G σήμα... Ή ότι τα πουλιά δεν είναι πουλιά, αλλά drone που μας κατασκοπεύουν και μετά κάθονται στα σύρματα της ΔΕΗ για να φορτιζουν τις μπαταρίες τους... Και εσύ κολλάς στον έρωτα και στο πεπρωμένο... πουλάει "φύλλα" αυτο αλλα οι ανθρωποι που πιστευουν κάτι τέτοιο έξω απο τις ΗΠΑ ειναι απειροελάχιστοι και σίγουρα απειρως λιγότεροι απο όσους πιστευουν σε θρησκείες. 1
Basilhs23___ Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 10 λεπτά πριν, andreas1gr είπε Εδώ πιστεύει ο κόσμος ότι με ένα εμβόλιο θα τους βάλουν τσιπακι, θα τους πεθάνουν, θα τους αλλάξουν το DNA, θα πιάνουν 5G σήμα... Ή ότι τα πουλιά δεν είναι πουλιά, αλλά drone που μας κατασκοπεύουν και μετά κάθονται στα σύρματα της ΔΕΗ για να φορτιζουν τις μπαταρίες τους... Και εσύ κολλάς στον έρωτα και στο πεπρωμένο... Δεν λέω ότι κόλλησα, δεν με νοιάζει καν αν πιστεύει τα παραπάνω κάποιος, έτσι περισσότερο για συζήτηση έγραψα το post μου. Η πανδημία και όλο αυτό που περνάμε είναι πρωτοφανές τουλάχιστον για τους περισσότερους, όλα ήρθαν ξαφνικά, είναι θέμα που άπτεται της επιστήμης, δεν είμαστε όλοι επιστήμονες για να γνωρίζουμε, αντίθετα στον έρωτα, σχεδόν όλοι έχουμε ερωτευτεί και θεωρώ πως είναι εξαιρετικά προφανές σε όλους σχεδόν ότι οι οποιες ρομαντικές σκέψεις κάνουμε είναι λόγω του ενθουσιασμού και του συναισθήματος, δεν νομίζω ότι υπάρχει σύγκριση του ενός θέματος που λες με αυτό που έθεσα, αν και καταλαβαίνω πως το εννοείς. Επεξ/σία 8 Νοεμβρίου 2021 από Basilhs23___ 1
Nabuko Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2021 12 λεπτά πριν, StamTheMan είπε Τι ζωδιο εισαι; Υδροχόος. Εσυ?
StamTheMan Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2021 5 λεπτά πριν, Nabuko είπε Υδροχόος. Εσυ? Spoiler Μην πας να με παρασυρεις σε spam παλιοπαιδο,προχθες αρπαξα 3 μερες ban απο παροιμια συζητηση. Το εγραψα ετσι για να δωσω εμφαση στο οτι εδω πιστευουν στα ζωδια,δε θα πιστευουν σε πεπρωμενα.. 1
sugarfree Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Όταν θέλεις να τον βρέξεις και για ζώδια θα μιλήσεις και αρλούμπες για το πεπρωμένο θα πεις και στα μπουζούκια θα πας . Επεξ/σία 8 Νοεμβρίου 2021 από sugarfree 2 1
Basilhs23___ Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2021 23 λεπτά πριν, sugarfree είπε Όταν θέλεις να τον βρέξεις και για ζώδια θα μιλήσεις και αρλούμπες για το πεπρωμένο θα πεις και στα μπουζούκια θα πας . Είναι μια αλήθεια αυτό.
lector Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2021 Αλλωστε, οπως ελεγε και ο τρισμεγιστος, το πετρωμενο φυγην αδυνατον.
StamTheMan Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2021 47 λεπτά πριν, sugarfree είπε Όταν θέλεις να τον βρέξεις και για ζώδια θα μιλήσεις και αρλούμπες για το πεπρωμένο θα πεις και στα μπουζούκια θα πας . Στα 12 μου εκανα μπαλετο για γκομενα.Μεχρι εκει. Εχω ακυρωσει φοιτητρια εργαλειο,επειδη μου ελεγε οτι το gilera 180 που ειχε φτιαγμενο εβγαζε 190 χλμ. Καραγκιοζης δε γινομαι ουτε για λεφτα,ποσο μαλλον για γκομενα. 1
andreas1gr Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2021 53 λεπτά πριν, sugarfree είπε Όταν θέλεις να τον βρέξεις και για ζώδια θα μιλήσεις και αρλούμπες για το πεπρωμένο θα πεις και στα μπουζούκια θα πας . Μέχρι και μουστάκι θα ξυρίσεις....
Basilhs23___ Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2021 37 λεπτά πριν, StamTheMan είπε Στα 12 μου εκανα μπαλετο για γκομενα.Μεχρι εκει. Εχω ακυρωσει φοιτητρια εργαλειο,επειδη μου ελεγε οτι το gilera 180 που ειχε φτιαγμενο εβγαζε 190 χλμ. Καραγκιοζης δε γινομαι ουτε για λεφτα,ποσο μαλλον για γκομενα. Μπαλέτο για να βλέπεις άλλη κοπέλα που πήγαινε και αυτή στον ίδιο εκπαιδευτή; Θεουλης. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις