Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ρωταω τον λογιστη μου και δεν εχει ιδεα ο τυπος. Εχει μαθει μαλλον να ειναι λογιστης σε σουβλατζιδικα και απο εξωτερικο δεν σκαμπαζει μια, οποτε και συντομα θα αλλαχτει.

Καλω τα ΕΛΤΑ να μου λυσουν αποριες για το πως θα τα στειλω σαν εμπορος, και δε το σηκωνουν ποτε.

Οποτε αν καποιος εδω μεσα μπορει να βοηθησει, οσοι πιστοι προσελθετε.

1)Πουλησα ενα προιον Αμερικη σημερα. Θελω να παω να κανω web labeling (το εχω ξανακανει αλλα για δωρα, οχι για προιον πωλησης και ηταν μια πολυ απλη διαδικασια) αλλα οταν βαζω οτι ειναι εμπορευμα τα ΕΛΤΑ ζητανε αριθμο τιμολογιου. Εγω πουλαω λιανικη σε ιδιωτες οχι σε αλλες επιχειρησεις. Εχει καποιος καμμια ιδεα για το πως μπορω να το στειλω? Εχει ασχοληθει καποιος με κατι παρομοιο?

2) Επισης διαβαζω το εξης "Για τις διαδικασιες για την εξαγωγη των αγαθων θα πρεπει να ζητηθει συνδρομη εκτελωνιστη". Οριστε?

3) Ξερω οτι το ΦΠΑ ειναι μηδενικο, πρεπει να κανω κατι περαιτερω? Δελτιο αποστολης χρειαζεται να κοψω?

4) "Για πωλησεις προς ιδιωτες σε τριτες χωρες εξαγωγες δεν απαιτειται εκδοση στοιχειου (Αποδειξη Λιανικης) με χρηση ΦΗΜ (φορολογικου Ηλεκτρονικου μηχανισμου) λογω του προσθετου περιεχομενου του στοιχειου" Αρα απ'οτι καταλαβα δεν χρειαζεται να περιλαμβανω την αποδειξη λιανικης μεσα στην συσκευασια, σωστα?

Δημοσ.

Εχεις πολλα θέματα που δεν μπορω να σου λυσω, οσο αφορα τα ελτα πρεπει να μιλήσεις με τα ελτα εφοσον εχεις υπογράψει μαζι τους σύμβαση, στα καθορισμένα τηλεφωνα το σηκώνουν αμεσως, αν οχι καλεις κατευθείαν τον συνεργατη σου στα ελτα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...