Προς το περιεχόμενο

ΤΡΑΠΕΖΑ ΘΕΜΑΤΩΝ ΛΥΚΕΙΟΥ

Προτεινόμενες αναρτήσεις

ΠΑΡΟΛΟ,ΠΟΥ ΣΤΟ ΠΑΛΕΛΘΟΝ ΗΜΟΥΝ ΚΑΛΗ ΜΑΘΗΤΡΙΑ  (ΠΡΟ ΒΕΜΠΕΞ) 

(ΤΩΡΑ ΠΑΩ Β ΛΥΚΕΙΟΥ ΘΕΩΡΙΤΙΚΗ)

ΕΓΙΝΑ ΜΑΘΗΤΡΙΑ ΤΟΥ 16 Η ΓΟΝΕΙΣ ΘΕΛΟΥΝ ΤΑ ΚΛΑΣΙΚΑ Η ΝΟΜΙΚΗ Η ΕΝΑΣ ΘΕΟΣ ΞΕΡΕΙ.

ΕΜΕΝΑ ΠΑΝΤΩΣ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ Η ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ Η ΜΑΝΑ ΜΟΥ ΤΑ ΠΡ*ΖΕΙ ΓΙΑΤΙ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΟΠΩΣ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ 

(ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΤΕΡΑΣ ΤΗΣ ΜΟΡΦΩΣΗΣ ΟΤΑΝ ΖΟΥΣΕ) .  ΕΧΩ ΚΕΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΠΟΥ ΑΡΧΙΣΑΜΕ ΤΗΝ ΚΑΡΑΝΤΙΝΑ ΣΤΑ ΠΑΝΤΑ . 

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΑ ΕΧΩ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΝΑ ΠΑΩ ΑΚΟΜΗ ΑΛΛΑ ΩΡΕΞΗ ΔΕΝ ΕΧΩ . 

ΘΕΛΩ ΝΑ ΞΕΡΩ ΘΑ ΠΕΡΑΣΩ ΕΥΚΟΛΑ ΑΠΟ ΤΗΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ???? ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΡΑΠΕΖΑΑ ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΚΕΡΑΜΕΩΣ ΤΟΝ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΒΓΑΖΟΥΝ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΒΟΗΘΗΜΑΤΑ ΞΕΡΩ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΤΗ ΠΑΙΖΕΤΑΙ . 

ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΘΕΜΑΤΩΝ ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΕΑΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΩ  ......

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• 2 εβδομάδες αργότερα...

Πρώτα απόλα δεν θα σχολιάσω αυτό που είπες για την ιδιωτική εκπαίδευση γιατί δεν έχεις ιδέα γιατί πράγμα μιλάς και απλός βρίζεις.Τώρα όσο αφορά τις εξετάσεις με τράπεζα θεμάτων ή χωρίς και πάλι είναι σχεδόν αδύνατων να μείνεις στο λύκειο.Ακόμη και να μην άνοιγες ποτέ σου βιβλίου όπως και κάνει το 20% των μαθητών δεν γίνετε να μείνεις.Πρέπει να προσπαθήσεις για να μείνεις στο λύκειο ,γιατί αρκεί να βγάλεις πάνω από 10 μέσο όρο για να περάσεις όπως μας έλεγαν οι καθηγητές στο λύκειο , (εκτός αν άλλαξε κάτι φέτος ,τότε δεν γνωρίζω).

Τώρα αν απλός θέλεις να βγάλεις καλούς βαθμούς για να ευχαριστήσεις την οικογένεια σου ,αυτό είναι δικό σου πρόβλημα.Πρέπει να καταλάβεις ότι οι βαθμοί στο σχολείο είναι τελείως ασήμαντοι και δεν επηρεάζουν το μέλλον σου είτε σε πια σχολή θε περάσεις.Εγώ πχ πάντα έβγαζα 14 γυμνάσιο και 16 λύκειο ,όμως στις πανελλήνιες έγραψα 18 χιλιάδες μόρια και πέρασα στην πρώτη μου επιλογή.

Δεύτερον άσε τι θέλουν οι γονείς σου και δες τι θέλεις να κάνεις εσύ.Πρέπει να καταλάβεις ότι οι σπουδές που θα διαλέξεις καθορίζουν το μέλλον σου αν και άλλοι θα σου πουν το αντίθετο σε αυτό το φόρουμ.Γιατί το λέω αυτό ,πες ότι περνάς πχ νομική που δεν σου αρέσει ,γίνονται δύο πράγματα 1)Παρατάς την σχολή γιατί δεν σου αρέσει ,χάνοντας τον χρόνο σου και χρήματα 2)Την τελειώνεις αλλά μισείς το επάγγελμα και είτε το ακολουθάς και κάνεις κάτι που δεν σου αρέσει είτε κάνεις άλλη δουλεία και πάλι χάνεις τον χρόνο σου και λεφτά που πήγαν στις σπουδές.

Επίσης ακόμη και να περάσεις σε κάτι που θέλουν οι γονείς σου γιατί πιστεύουν ότι θα έχεις καλό μισθό και σίγουρη δουλεία ,αυτό δεν ισχύει.Το 99% των γονέων δεν έχει ιδέα το τι γίνετε στην αγορά εργασίας.Πχ. ρώτα τους γονείς σου ,"Πες ότι περνάω νομική μετά που θα δουλέψω? Έχουμε κάποιο συγγενή με γραφείο?" γιατί το επάγγελμα είναι φουλ κορεσμένο και χωρίς βίσμα δεν βρίσκεις εύκολα δουλεία όπως θα διαβάσεις σε αρκετά posts σε αυτό το forum.

Τέλος το φροντιστήριο αν έχεις την οικονομική δυνατότητα κάντω ,αλλά όχι για όλα τα μαθήματα ,διάβαζε τα μαθήματα τις τρίτης λυκείου (της κατεύθυνσης που θα επιλέξεις),μόνο και μόνο γράφοντας καλά σε αυτά και περνάς άνετα την τάξη και δεν βγάζεις κακό Μ.Ο.

Βέβαια καλό θα ήταν να έκανες και κάποιο test επαγγελματικού προσανατολισμού το οποίο θα μπορούσε να σου δείξει ποια επαγγέλματα σου ταιριάζουν ώστε να επιλέξεις την κατεύθυνση που χρειάζεται να ακολουθήσεις.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...