markosgiassaA Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2021 Ρε παιδιά μπορείτε να μου πείτε τι είναι βεβαίωση οπτικών ; έχω γνωμάτευση εοπυυ, βεβαίωση αποζημίωσης και χαρτί εξέτασης ιατρού που γράφει τις αλλαγές των ματιών για τα γυαλιά. τι πρέπει να καταθέσω εγώ;
marmagia Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) δεν ξέρω τι ισχύει για τον ΕΟΠΥΥ αλλά για ιδιωτική ασφάλεια που μου κάλυπτε γυαλιά ο οπτικός ετοίμαζε μια βεβαίωση οτι πράγματι αγόρασα τα γυαλιά τότε, με αυτά τα χαρακτηριστικά και επισύναπτε ένα αντίγραφο της απόδειξης πληρωμής. Δεν του έκανε καν εντύπωση ειχε ηδη έτοιμα τις φόρμες προς συμπλήρωση άρα μάλλον κάτι τέτοιο παίζει και με τον εοπυυ δες εδώ αναλυτικά (αν και παλιό μάλλον θα σε καλύψει): https://www.gdimitrakopoulos.gr/files/gialia_oraseos_2013.pdf Quote Βεβαίωση του οπτικού με τη σφραγίδα και την υπογραφή του,στην οποία θα βεβαιώνει ότι εκτέλεσε επακριβώς την ιατρική γνωμάτευση του συγκεκριμένου ιατρού οφθαλμιάτρου, που εκδόθηκε τη συγκεκριμένη ημερομηνία (ως το συνημμένο υπόδειγμα) με την επισήμανση ότι το χορηγούμενο είδος φέρει πιστοποίηση καταλληλότητας CE. Ένα αντίγραφο της ανωτέρω βεβαίωσης θα δίνεται στον ασφαλισμένο για υποβολή στις αρμόδιες υπηρεσίες. Επισημαίνουμε ότι οι ασφαλισμένοι των ενταχθέντων φορέων, πλην ΙΚΑ-ΕΤΑΜ, θα υποβάλλουν τα ανωτέρω δικαιολογητικά από 1/2/2013 στις Περιφερειακές Δ/νσης του Ε.Ο.Π.Υ.Υ. (πρώην ΥΠΑΔ) από τις οποίες θα γίνεται η εκκαθάριση και απόδοση των αναφερόμενων στον Ε.Κ.Π.Υ. ποσών. Οι ασφαλισμένοι του ΙΚΑ-ΕΤΑΜ θα υποβάλλουν τα αναφερθέντα δικαιολογητικά στα Τμήματα Παροχών από τα οποία εξυπηρετούνταν μέχρι σήμερα. Το δεύτερο αντίγραφο θα κρατά ο οπτικός στο αρχείο του προς χρήση σε πιθανό έλεγχο. Επεξ/σία 8 Νοεμβρίου 2021 από marmagia 1
hp8 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, markosgiassaA είπε Ρε παιδιά μπορείτε να μου πείτε τι είναι βεβαίωση οπτικών ; έχω γνωμάτευση εοπυυ, βεβαίωση αποζημίωσης και χαρτί εξέτασης ιατρού που γράφει τις αλλαγές των ματιών για τα γυαλιά. τι πρέπει να καταθέσω εγώ; μπες εδω με κωδικούς taxis αφού: Με το χαρτί του γιατρού πας στον οπτικό Ετοιμάζει τα γυαλιά πληρώνεις σου δίνει την απόδειξη αγοράς και την βεβαίωση οπτικού Σκαναρεις αυτά καθώς και την σελίδα του τραπεζικού λογαριασμού πρέπει να είσαι πρώτο όνομα και τα υποβάλεις παραπάνω διαδικασία Είσοδος με κωδικούς taxis - βάζεις ΑΜΚΑ είσοδος - Στη νέα σελίδα πατάς διαχείριση - επιλέγεις υποβολή ατομικού αιτήματος - συμπληρώνεις ότι ζητάει Θέλει προσοχή Πρόσεχε μην κάνεις πατάτα ΕΔΩ Αφού τα συμπληρώσεις πατάς κάτω αριστερά : επιλογή αρχείου για ανέβασμα = τα σκαναρισμενα και τα βάζεις ένα ένα Τέλος υποβολή Σου βγάζει αριθμό πρωτοκόλλου Τον σημειώνεις για παν ενδεχόμενο Αυτά χοντρικά Δεν ξέρω αν ξέχασα κάτι Επεξ/σία 8 Νοεμβρίου 2021 από hp8
Joshua21 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2021 1 ώρα πριν, markosgiassaA είπε Ρε παιδιά μπορείτε να μου πείτε τι είναι βεβαίωση οπτικών ; έχω γνωμάτευση εοπυυ, βεβαίωση αποζημίωσης και χαρτί εξέτασης ιατρού που γράφει τις αλλαγές των ματιών για τα γυαλιά. τι πρέπει να καταθέσω εγώ; Είναι η βεβαίωση που θα σου δώσει το κατάστημα που θα σου φτιάξει τα γυαλιά. 1
stathisp Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2021 5 ώρες πριν, marmagia είπε ο οπτικός ετοίμαζε μια βεβαίωση οτι πράγματι αγόρασα τα γυαλιά 3 ώρες πριν, Joshua21 είπε Είναι η βεβαίωση που θα σου δώσει το κατάστημα που θα σου φτιάξει τα γυαλιά. Αυτά!!!
matoula78 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2021 Καλησπέρα εγώ ανακάλυψα ένα eshop οπτικών που έχει αναλυτικά όλη την διαδικασία και τι χαρτιά χρειάζεσαι. Δες εδώ: https://www.myoptician.gr/optics/fakoi-epafis https://www.myoptician.gr/eoppy-gyalia-dikaioume-xrimata/
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα