Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
47 λεπτά πριν, duende είπε

δεν εχεις αδικο, αλλα απο τη στιγμη που μιλαμε για διαφορετικα os σαν βαση, για μενα εχει νοημα η συγκριση της υλοποιησης του καθε κατασκευαστη με τον συγκεκριμενο επεξεργαστη και ως προς τους εναλλακτικους επεξεργαστες, για android παντα..το αν στο ios τρεχει η εφαρμογη καλυτερα, προσωπικα δε με αφορα γιατι δε προκειται να δουλεψω ios..

και ναι, δεχομαι οτι η apple θα εχει παντα προβαδισμα λογω του παντρεματος του δικου της hardware και software..αλλα δε θα εκανα τη συγκριση. anyway ετσι το βλεπω εγω

Δυστυχώς ένα από τα κακά του Android είναι ουσιαστικά η μη αξιόπιστη ενός high end επεξεργαστή…

Δημοσ.
4 ώρες πριν, tz_aristotelis είπε

Τα έχουμε ξαναπεί. Πριν μερικά χρόνια , τις εποχές του snapdragon 801, ψάχναμε κινητό με το ποιο δυνατό επεξεργαστή γιατί πραγματικά υπήρχε lag και έλλειψη ισχύς μνήμης και αποθηκευτικού χώρου. Τώρα οι ειδήσεις για snap 898, 1008 , 1018,  ram 8 η 12 η 16 κλπ η εξωπραγματικές κάμερες κλπ φαντάζουν στα μάτια του συνηθισμένου χρήστη περιττές. 

Είναι έτσι ακριβώς όπως το γράφεις. 

Έως τον 801, υπήρχε πρόβλημα... πώς να το γράψω, στο να ενσωματώσεις το κινητό στην καθημερινότητα.

Ήταν... αργά. Ήθελες κάτι και σου έσπαγε τα νεύρα. 

Από εκεί και πέρα και σε συνδυασμό και με την εμφάνιση στα midrange του (επιτέλους) τίμιου 625 τα πράγματα πήραν τον δρόμο τους. 

• Like 2
Δημοσ.
18 ώρες πριν, nikos5800 είπε

Πάντα έτσι ήταν👍 ο αγώνας εναντίον της apple έχει χαθεί εδώ και πολύ καιρό 

Ναι, γιατί όλοι βάζουμε κ τρέχουμε benchmarks στα κινητά.

Επίσης αν θέλω Apple, έχω να διαλέξω από 2 μοντέλα , άντε 3 με το μίνι.

Τα 11,12,13 για να μην πω τα το Χ, είναι πανομοιότυπα. Α, Και notch :)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...