sakis225 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2021 Καλησπέρα σας, εχω ένα imac του 2015 και πριν ένα χρόνο μου ζήτησε αναβάθμιση στο τελευταίο λογισμικό... από τότε τα πάντα χάλασαν και για μήνες είχα τηλεφωνική επικοινωνία και remote με το support. Κάθε φορά ο κάθε ένας έλεγε τα δικά του με αποτέλεσμα ένα να λύνουμε και δέκα προβλήματα να δημιουργούνται. Με τα πολλά τους έπεισα να γυρίσουμε στο παλιό λογισμικό. Αυτό δεν άλλαξε πολλά. Μου μπλόκαραν τον user,οπότε έπρεπε να δημιουργήσω άλλον βασικό όπως επίσης και ο υπολογιστής σέρνεται. Έχω κατοστάρα σύνδεση και είναι σα να έχω την πιο απλή... (μου κόβει τη σύνδεση). Έχει τύχει και σε άλλους? Σε όσα τεχνικούς μίλησα και τους είπα το μοντέλο του υπολογιστή δεν αναλαμβάνει κανείς ούτε καν η istorm. Δεν ξέρω αν είναι θέμα επεξεργαστή και θέλει ssd αλλά σίγουρα μου έκαναν ζημιά και κανείς δεν πήρε την ευθύνη..
epinki Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2021 Ποιό λογισμικό τρέχεις ;. Μήπως τρέχεις antivirus ή internet security scanners, ή utilities που παρεμβαίνουν στο σύστημα ;.
Tasos19s Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2021 29 λεπτά πριν, sakis225 είπε Καλησπέρα σας, εχω ένα imac του 2015 και πριν ένα χρόνο μου ζήτησε αναβάθμιση στο τελευταίο λογισμικό... από τότε τα πάντα χάλασαν και για μήνες είχα τηλεφωνική επικοινωνία και remote με το support. Κάθε φορά ο κάθε ένας έλεγε τα δικά του με αποτέλεσμα ένα να λύνουμε και δέκα προβλήματα να δημιουργούνται. Με τα πολλά τους έπεισα να γυρίσουμε στο παλιό λογισμικό. Αυτό δεν άλλαξε πολλά. Μου μπλόκαραν τον user,οπότε έπρεπε να δημιουργήσω άλλον βασικό όπως επίσης και ο υπολογιστής σέρνεται. Έχω κατοστάρα σύνδεση και είναι σα να έχω την πιο απλή... (μου κόβει τη σύνδεση). Έχει τύχει και σε άλλους? Σε όσα τεχνικούς μίλησα και τους είπα το μοντέλο του υπολογιστή δεν αναλαμβάνει κανείς ούτε καν η istorm. Δεν ξέρω αν είναι θέμα επεξεργαστή και θέλει ssd αλλά σίγουρα μου έκαναν ζημιά και κανείς δεν πήρε την ευθύνη.. Εάν γύρισες στην έκδοση που είχες αλλά τα προβλήματα παραμένουν τότε κάποιο άλλο είναι το πρόβλημα σου Πες μας για τα προβλήματα σου ένα ένα και βλέπουμε Ισως οφείλονται και σε διαφορετικούς λόγους 1
sakis225 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2021 1 ώρα πριν, epinki είπε Ποιό λογισμικό τρέχεις ;. Μήπως τρέχεις antivirus ή internet security scanners, ή utilities που παρεμβαίνουν στο σύστημα ;. Απο το τελευταίο που έγινε η αναβάθμιση το γύρισα πάλι στο mojave 38 λεπτά πριν, Tasos19s είπε Εάν γύρισες στην έκδοση που είχες αλλά τα προβλήματα παραμένουν τότε κάποιο άλλο είναι το πρόβλημα σου Πες μας για τα προβλήματα σου ένα ένα και βλέπουμε Ισως οφείλονται και σε διαφορετικούς λόγους Είναι πολύ πιο αργό, κολλάει, επιβαρύνει τη σύνδεση στο ιντερνετ...είναι τα βασικά προβλήματα εδώ και καιρό. Σκέφτομαι αν του βάλω ssd μήπως και φταίει αυτό
epinki Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2021 Δεν απάντησες αν τρέχεις antivirus, internet security scanners, ή utilities που παρεμβαίνουν στο σύστημα. Όπως και να έχει κατέβασε το free EtreCheck, τρέξε το και ανέβασε το report που θα μας δείξει τη δομή του συστήματος και θα μας βοηθήσει στον εντοπισμό παραγόντων που μπορεί να προκαλούν τα θέματα που αναφέρεις.
sakis225 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2021 2 λεπτά πριν, epinki είπε Δεν απάντησες αν τρέχεις antivirus, internet security scanners, ή utilities που παρεμβαίνουν στο σύστημα. Όπως και να έχει κατέβασε το free EtreCheck, τρέξε το και ανέβασε το report που θα μας δείξει τη δομή του συστήματος και θα μας βοηθήσει στον εντοπισμό παραγόντων που μπορεί να προκαλούν τα θέματα που αναφέρεις. ότι έχει από μόνο του, δεν έχω προσθέσει κάτι άλλο. Μόλις το καταφέρω θα στο στείλω
Tasos19s Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2021 1 ώρα πριν, sakis225 είπε Απο το τελευταίο που έγινε η αναβάθμιση το γύρισα πάλι στο mojave Είναι πολύ πιο αργό, κολλάει, επιβαρύνει τη σύνδεση στο ιντερνετ...είναι τα βασικά προβλήματα εδώ και καιρό. Σκέφτομαι αν του βάλω ssd μήπως και φταίει αυτό Μήπως ο δίσκος σου είναι στα τελευταία του; Ενας ssd έτσι κι αλλιώς χρειάζεται στο μηχάνημα Ποση ram έχεις; Και αναβάθμιση λογισμικού να μην κανείς οι εφαρμογές που αναβαθμίζονται με τον καιρό βαραίνουν πολύ Μεγαλωνουν επίσης σε μέγεθος και ο υπολογιστής αναγκαστικά δεν μπορεί να δουλεύει όπως όταν τον πήρες το 2015 Εγω είχα iMac 2011 και δούλευε πολύ καλά τα πρώτα χρόνια Μετα άρχισε να σέρνεται αφού ενημερώσεις ενημερώσεις δεν μπορούσε ο δίσκος και η ram να φορτώσουν τις πιο βαριές εφαρμογές σε σχέση με όταν το πήρα Το μόνο που μπορεί να βελτιώσει πολύ την λειτουργία του μηχανήματος είναι ssd και μνήμη ram 12gb και παραπάνω Δεν μπορείς να κανείς και κάτι άλλο Τα προβλήματα δικτύου μπορεί να είναι και από το router δεν είναι ανάγκη να φταίει μόνο ο υπολογιστής σου
sakis225 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2021 21 λεπτά πριν, Tasos19s είπε Μήπως ο δίσκος σου είναι στα τελευταία του; Ενας ssd έτσι κι αλλιώς χρειάζεται στο μηχάνημα Ποση ram έχεις; Και αναβάθμιση λογισμικού να μην κανείς οι εφαρμογές που αναβαθμίζονται με τον καιρό βαραίνουν πολύ Μεγαλωνουν επίσης σε μέγεθος και ο υπολογιστής αναγκαστικά δεν μπορεί να δουλεύει όπως όταν τον πήρες το 2015 Εγω είχα iMac 2011 και δούλευε πολύ καλά τα πρώτα χρόνια Μετα άρχισε να σέρνεται αφού ενημερώσεις ενημερώσεις δεν μπορούσε ο δίσκος και η ram να φορτώσουν τις πιο βαριές εφαρμογές σε σχέση με όταν το πήρα Το μόνο που μπορεί να βελτιώσει πολύ την λειτουργία του μηχανήματος είναι ssd και μνήμη ram 12gb και παραπάνω Δεν μπορείς να κανείς και κάτι άλλο Τα προβλήματα δικτύου μπορεί να είναι και από το router δεν είναι ανάγκη να φταίει μόνο ο υπολογιστής σου αυτό σκέφτομαι για ssd. η ram αν θυμάμαι καλά είναι μικρή. Όσον αφορά τη σύνδεση είναι νέα και το ρούτερ το αλλάξαμε πολλές φορές..
Tasos19s Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2021 38 λεπτά πριν, sakis225 είπε αυτό σκέφτομαι για ssd. η ram αν θυμάμαι καλά είναι μικρή. Όσον αφορά τη σύνδεση είναι νέα και το ρούτερ το αλλάξαμε πολλές φορές.. Κάνε τότε μια αναβάθμιση την μνήμη και τον δίσκο και τα μισά προβλήματα θα λυθούν 1
gregosterg Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2021 Τσέκαρε και την κάρτα δυκτίου, αν έχεις την 10/100/1000 Ethernet μήπως αυτή έχει πρόβλημα και σέρνεται στο Ίντερνετ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα