chrisxkar Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2021 6 ώρες πριν, Sanjuro είπε Ουυυυυυυυυ ρεεεεεεεε φλο(ου)μπα! *πετάει γιαούρτια, ντομάτες* Ο λαουτζίκος δεν έχει το χρήμα να σκάει 60ευρα. Κάποιον μπορεί να μην τον ενδιαφέρει τόσο η online λειτουργία αν μπορεί να παίζει τζάμπα (ή έστω πολύ φθηνά) offline πολλά παιχνίδια. Το πρόβλημα στην συγκεκριμένη περίπτωση είναι πως ούτε έχουμε φτάσει σε αυτό το σημείο (να παίζει κανείς πειρατικά παιχνίδια στο ps5) ούτε έχουν βγει ιδιαίτερα παιχνίδια νέας γενιάς. Δεν αξιζει για κανενα πουστη λογο.Μια φορα το εκανα ακομα και με το αγορασμενο dongle το μετανιωσα απιστευτα γιατι παντα εβγαινε ενα παιχνιδι το οποιο χρειαζοταν επομενο update για να παιξει και εμπαινες σε μια διαδικασια κανε rollback για ξανατρεξεις να κανεις update να μην το υποστηριζει σωστα και να μην τρεχει ή να φαει softbrick και να πρεπει να κανεις restore,η επρεπε να περιμενεις αιωνες για να βγει το επομενο υποστηριζομενο firmware οποτε εμενες με τα παιχνιδια που ειχες ηδη.Και δεν ειχες πολλα απο τα online features. Η μονη περιπτωση που θα σου πω αξιζει ειναι να παρεις σε κανενα χρονο ενα 4αρι σε τιμη ξεφτιλα να μην σε νοιαζει το μπρικ να του χωσεις οτι παιχνιδι θες και να πεις και να παθει κατι στα παπαρια μου. Τωρα να δωσεις τοσα λεφτα για παρεις κατι το οποιο δεν ξερεις τι θα μπορεις να παιξεις και κατα ποσο θα λειτουργει,περα απο το οτι πλεον το multi σε ενα πολυ μεγαλο ποσοστο εχει φτασει στο σημειο να ειναι το κυριο στοιχειο των παιχνιδιων, στο μυαλο μου ειναι σαν να παιρνεις σπορ αμαξι για να πηγαινεις μονο στο σουπερμαρκετ 1
svartevarg Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Επεξ/σία 8 Νοεμβρίου 2021 από svartevarg
Hacker?pcs Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Το PS4 είχε σπάσει και μάλιστα πολλάκις επειδή όμως είναι η εποχή που οι κονσόλες είναι συνέχεια online οι τρύπες έκλειναν με ένα απλό update Αντιθέτως η πρώτη κονσόλα στην ιστορία που δεν έχει χακαριστεί είναι το Xbox One και παραμένει ως σήμερα έτσι, μια ομιλία της Microsoft για το πως το κατάφερε Όλως τυχαίως, είναι πολύ εύκολο να βάλεις homebrew σε κάθε κονσόλα από την ίδια την microsoft Επεξ/σία 9 Νοεμβρίου 2021 από Hacker?pcs 2
peiraiask Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) αν δεν ξεκλειδωσει η σονυ τα παιχνιδια ή , και δεν χαμηλωσει τις τιμες τους θα το κλεισει το μαγαζι. τιμες 60 ευρω ο τιτλος ειναι αχαχουχα παιρνεις μια καρτα γραφικων απο αγγελιες με 120,250 ευρω κ τρεχεις δεκαδες παιχνιδια τσαμπα Επεξ/σία 9 Νοεμβρίου 2021 από peiraiask
AntiCambeR Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2021 16 ώρες πριν, Sanjuro είπε Ουυυυυυυυυ ρεεεεεεεε φλο(ου)μπα! *πετάει γιαούρτια, ντομάτες* Ο λαουτζίκος δεν έχει το χρήμα να σκάει 60ευρα. Κάποιον μπορεί να μην τον ενδιαφέρει τόσο η online λειτουργία αν μπορεί να παίζει τζάμπα (ή έστω πολύ φθηνά) offline πολλά παιχνίδια. Το πρόβλημα στην συγκεκριμένη περίπτωση είναι πως ούτε έχουμε φτάσει σε αυτό το σημείο (να παίζει κανείς πειρατικά παιχνίδια στο ps5) ούτε έχουν βγει ιδιαίτερα παιχνίδια νέας γενιάς. Ο κόσμος ήθελε PS4 με φθηνά παιχνίδια, αλλά τους έχουν βάλει το πιστόλι στον κρόταφο.Sony και καλά να τους πάρει τα λεφτά, άτιμη κοινωνία.
polaki Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2021 Αν και ακόμα νομίζω, από τα λίγα που έχω παρακολουθήσει, μιας και πλέον έχω απογοητευθεί με το θέμα διαθεσιμότητα και το έχω παρατήσει το άθλημα, ότι ακόμα δεν υπάρχουν αρκετά παιχνίδια που να δικαιολογούν σε μένα την αγορά (???) του PS5, μιας και έρχονται γιορτές και όλο και θα αναθερμανθεί το ενδιαφέρον μου, έχει κάποιος εικόνα σχετικά με το πόσο εύκολο ή δύσκολο είναι να βρεθεί η κονσόλα? Δηλαδή παράδειγμα, μπορώ να την προ-παραγγείλω από κάποιο mainstream μαγαζί τύπου Πλαίσιο και Κοτσόβολο, και να μου έρθει? Άσχετα αν αργήσει, εννοώ εγγυημένα να μου έρθει. Sorry για το άσχετο με το θέμα, αλλά συζητάμε για jailbreak, και βλέπω και διαφημίσεις στο Champions League και παντού, ενώ εδώ καλά καλά δεν υπάρχει η κονσόλα πουθενά..
NickTG Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2021 9 hours ago, peiraiask said: αν δεν ξεκλειδωσει η σονυ τα παιχνιδια ή , και δεν χαμηλωσει τις τιμες τους θα το κλεισει το μαγαζι. τιμες 60 ευρω ο τιτλος ειναι αχαχουχα παιρνεις μια καρτα γραφικων απο αγγελιες με 120,250 ευρω κ τρεχεις δεκαδες παιχνιδια τσαμπα Δεν βλέπεις που έχουν μείνει όλα τα PS5 στις αποθήκες και δεν ξέρουν τι να τα κάνουν! Άσε, για κλείσιμο πάνε!
chrisxkar Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2021 10 ώρες πριν, peiraiask είπε αν δεν ξεκλειδωσει η σονυ τα παιχνιδια ή , και δεν χαμηλωσει τις τιμες τους θα το κλεισει το μαγαζι. τιμες 60 ευρω ο τιτλος ειναι αχαχουχα παιρνεις μια καρτα γραφικων απο αγγελιες με 120,250 ευρω κ τρεχεις δεκαδες παιχνιδια τσαμπα Τα πραγματα παντα ετσι ηταν ,αντε ισως να ανεβηκαν λιγο οι τιμες.Τι να πουμε και για την nintendo δηλαδη που αναμασα μονιμα τους ιδιους τιτλους και τους ξαναβγαζει με νεο price tag 50-60 ευρω την βλεπεις να κλεινει?Δεν αλλαξε κατι τωρα απλα μαλλον εισαι ο quantity τυπος που τελειωνει το ενα παιχνιδι και πιανει το αλλο.Εγω με τον δυστηχως πολυ περιορισμενο χρονο μου για gaming δεν εχω προβλημα να πληρωσω τα 60 ευρω αν ειμαι τρελος φαν του τιτλου και συν οτι δεν χρειαζεται να περιμενω ποτε θα βγει το crack αν θα λειτουργει ή αν θα κρασαρει. Επισης με 120-150 ευρω πλεον παιρνεις μια κλαιν μαιν καρτα και παιζει σε μεντιουμ γραφικα στην καλυτερη,καταλαβαινω οτι ισως να ειναι δικο μου κολλημα αλλα εγω καλυτερα να μην παιξω το παιχνιδι αν ειναι να το παιξω σε κακα γραφικα ενα παρα πολυ μεγαλο κομματι του gameplay βασιζεται στο οτι οι developers μπηκαν σε μια διαδικασια να φτιαξουν ωραια γραφικα ενα περιβαλλον που θα σε τραβαει και θα βυθιζεσαι μεσα στον κοσμο στον οποιο παιζεις,ιδιως σε κατι τυπου witcher ειναι σαν να κατεβαζεις τον αρχοντα για να τον δεις σε 320p
peiraiask Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2021 2 ώρες πριν, NickTG είπε Δεν βλέπεις που έχουν μείνει όλα τα PS5 στις αποθήκες και δεν ξέρουν τι να τα κάνουν! Άσε, για κλείσιμο πάνε! οι κονσολες κρατιουνται υψηλα λογω συγκυριων. 1 ώρα πριν, chrisxkar είπε Τα πραγματα παντα ετσι ηταν ,αντε ισως να ανεβηκαν λιγο οι τιμες.Τι να πουμε και για την nintendo δηλαδη που αναμασα μονιμα τους ιδιους τιτλους και τους ξαναβγαζει με νεο price tag 50-60 ευρω την βλεπεις να κλεινει?Δεν αλλαξε κατι τωρα απλα μαλλον εισαι ο quantity τυπος που τελειωνει το ενα παιχνιδι και πιανει το αλλο.Εγω με τον δυστηχως πολυ περιορισμενο χρονο μου για gaming δεν εχω προβλημα να πληρωσω τα 60 ευρω αν ειμαι τρελος φαν του τιτλου και συν οτι δεν χρειαζεται να περιμενω ποτε θα βγει το crack αν θα λειτουργει ή αν θα κρασαρει. Επισης με 120-150 ευρω πλεον παιρνεις μια κλαιν μαιν καρτα και παιζει σε μεντιουμ γραφικα στην καλυτερη,καταλαβαινω οτι ισως να ειναι δικο μου κολλημα αλλα εγω καλυτερα να μην παιξω το παιχνιδι αν ειναι να το παιξω σε κακα γραφικα ενα παρα πολυ μεγαλο κομματι του gameplay βασιζεται στο οτι οι developers μπηκαν σε μια διαδικασια να φτιαξουν ωραια γραφικα ενα περιβαλλον που θα σε τραβαει και θα βυθιζεσαι μεσα στον κοσμο στον οποιο παιζεις,ιδιως σε κατι τυπου witcher ειναι σαν να κατεβαζεις τον αρχοντα για να τον δεις σε 320p μολις ερθουν οι λογαριασμοι επανερχεσαι..
gosulod Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2021 Για τα λεφτα τα σκαβεις ολα ... για τα λεφτα δεν μ αγαπας.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα