DimitrisXeilas Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2021 Εχω αυτην την οθονη (VX2718-PC-MHD) και μου εσπασε το πανελ, ξερει καποιος που να βρω ανταλακτικο και αμα αξιξει η ειναι ευκολο.? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2021 Στο παρελθόν για Samsung των 200€ στην οποία μου εσπασε το πανελ, μου ζητησαν 134€ για το πανελ συν την εργασια 1 εργατοώρα (δε ρωτησα καν ποσό γιατι επρεπε να μιλησω με άλλο τμημα κ ειχα ήδη τρομαξει με το κοστος του πανελ), οποτε δεν αξιζε... δε χανεις ομως κατι να κανεις ενα τηλεφωνο στην αντιπροσωπεία... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
triplex1 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2021 3 ώρες πριν, DimitrisXeilas είπε Εχω αυτην την οθονη (VX2718-PC-MHD) και μου εσπασε το πανελ, ξερει καποιος που να βρω ανταλακτικο και αμα αξιξει η ειναι ευκολο.? Βρες καποιον που ασχολειται με επισκευες τηλεορασεων και ρωτα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
elpenor Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2021 Google "αγορά panel οθόνης" υπάρχουν πολλά Ελληνικά site πλέον αν δεν θέλεις να το πάρεις απέξω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα