idefixius Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2021 Δε μπορώ να δω ποιο είναι, έχει καπάκι (της ΙNFINITYGEAR) και δε θέλω να το αφαιρέσω για να μην πουν ότι έβαλα χέρι 😀
idefixius Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2021 Εν τω μεταξύ τώρα ο υπολογιστής κλείνει και σε άλλες περιπτώσεις, έτσι, εντελώς μόνος του. Και ενώ έχω κάνει ticket στην τεχνική υποστήριξη του Κωτσόβολου από προχθές, δεν έχω καμία απάντηση, ούτε και καμία ένδειξη ότι θα μου απαντήσουν. Οπότε πρέπει να τους ψάξω τηλεφωνικά.
greekfragma Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2021 3 ώρες πριν, idefixius είπε Εν τω μεταξύ τώρα ο υπολογιστής κλείνει και σε άλλες περιπτώσεις, έτσι, εντελώς μόνος του. Και ενώ έχω κάνει ticket στην τεχνική υποστήριξη του Κωτσόβολου από προχθές, δεν έχω καμία απάντηση, ούτε και καμία ένδειξη ότι θα μου απαντήσουν. Οπότε πρέπει να τους ψάξω τηλεφωνικά. θα πάρεις τα μπρατσάκια σου να κουβαλήσεις το πύργο αγκαλίτσα με κορδέλα στο πάγκο του σερβις. με την απόδειξη αγοράς, θα πάρεις χαρτί παραλαβής και θα τους πεις περιμένω τηλέφωνο όταν είναι έτοιμος. γεια σας. 3 1
ICE-T Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2021 Τα custom καλώδια 1 χρόνο έχουν εγγύηση, δοκίμασε με τα original της Corsair λογικά θέμα τροφοσιας είναι όπως είπαν και οι υπόλοιποι.
greekfragma Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2021 2 λεπτά πριν, ICE-T είπε Τα custom καλώδια 1 χρόνο έχουν εγγύηση, δοκίμασε με τα original της Corsair λογικά θέμα τροφοσιας είναι όπως είπαν και οι υπόλοιποι. παίδες σταματήστε να του λέτε να αλλάξει καλώδια. το σύστημα είναι PREBUILT και αν βάλει χέρι ΞΕΧΝΑΕΙ Κωτσο-εγγύηση (σιγά την εγγύηση βέβαια αλλά και πάλι) 6
ICE-T Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2021 2 ώρες πριν, greekfragma είπε παίδες σταματήστε να του λέτε να αλλάξει καλώδια. το σύστημα είναι PREBUILT και αν βάλει χέρι ΞΕΧΝΑΕΙ Κωτσο-εγγύηση (σιγά την εγγύηση βέβαια αλλά και πάλι) extended cable είναι αν ξεκουμπωσει τα 2 της κάρτας και συνδέσει τα κανονικά δεν θα βγει εκτός εγγύησης. 1
greekfragma Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2021 Μόλις τώρα, ICE-T είπε extended cable είναι αν ξεκουμπωσει τα 2 της κάρτας και συνδέσει τα κανονικά δεν θα βγει εκτός εγγύησης. η βίδα να φανεί οτι βγήκε και να δεις για πότε σε βγάζουν εκτός εγγύησης! όχι καλώδια να αλλάξεις...ΒΙΔΑ να κουνηθεί.
ICE-T Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2021 εντάξει άμα ανοίξει το πλαϊνό καπάκι για να το φυσήξει να φύγει η σκόνη θα βγει εκτός εγγύησης με την ίδια λογική ,να το πηγαίνει στο service για εξουσιοδοτημένο καθάρισμα Κοτσωβολος.
idefixius Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2021 4 ώρες πριν, greekfragma είπε θα πάρεις τα μπρατσάκια σου να κουβαλήσεις το πύργο αγκαλίτσα με κορδέλα στο πάγκο του σερβις. με την απόδειξη αγοράς, θα πάρεις χαρτί παραλαβής και θα τους πεις περιμένω τηλέφωνο όταν είναι έτοιμος. γεια σας. Tέλος, τα έπαιξε τελείως, ούτε καν που ανοίγει τώρα. Εν αναμονή του Κωτσόβολου τώρα, να δούμε τι θα μου πουν και βέβαια πως θα γίνει η δουλειά καθώς μένω Φλώρινα και το πλησιέστερο service point πού είναι, στην Κοζάνη?
triplex1 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2021 τροφοδοτικο του κwλου εχει γι αυτο σε χαλασε , απλα πραγματα , μονο για coolermaster δεν το εκοψα mastercooler μπορει να ειναι , αντε και καλη υπομονη τωρα μεχρι το νεο ετος ισως το εχουν ετοιμο 1
idefixius Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2021 To υποψιάζομαι και εγώ αυτό και είναι το μόνο στοιχείο του υπολογιστή που δε μπορώ να επιβεβαιώσω - προς το παρόν. Αν όμως ισχύει μιλάμε για εξαπάτηση φίλε και θα γίνει της π#@%$ς
cpc464 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2021 Όταν το πας να το παίξεις Κινέζος, επίσης εάν ρωτήσουν αν είχες το pc σε ups/σταθεροποιητή τάσης να ξέρεις ότι είναι ερώτηση παγίδα, το ρωτάνε για να ρίξουν υπαιτιότητα στον πελάτη,ότι και καλά φταίει η παροχή ρεύματος που κάηκε το τροφοδοτικό. Εγώ όταν με ρωτάνε τους λέω "ναι έχω ένα 500va της apc" που δεν είναι και ψέμα και τους κόβω τον αέρα. 1 2
gianniz_k Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2021 9 ώρες πριν, idefixius είπε Αν όμως ισχύει μιλάμε για εξαπάτηση φίλε και θα γίνει της π#@%$ς Σου δώσανε κάποια λίστα με τα parts όταν το αγόρασες;
idefixius Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2021 Όχι, το μηχάνημα έρχεται pre-built από την invinity gear στην ιστοσελίδα τους όμως υπήρχε πλήρης και αναλυτική περιγραφή για το τι αγοράζεις https://www.kotsovolos.gr/computing/desktops-and-upgrade-tools/desktops-mac-all-in-one/201056-infinity-gear-model-r7-rtx-rev2?catalogId=10551&productId=431501&langId=-24&categoryId=35750&krypto=1zTZSCUIzt5mhi%2BZDAhVF621o8l%2BKqj4Ts23eVirC%2FVUfglWThV8X5tIEM%2FTpsnZhpRtb4RhRkxGyLDnQLUoMVG0y9ibvYtcZqKIFB65nSZswoHZUBV9Fy%2BWBOLLkteXAJT7HZgy%2BrA%2FZa0ENcZJBRFdp0lyMIu02e9JdGrDp4Zb%2FF2vEli4HsKpqbSfb3uURVl7aYJyz1hDFO%2FBAXamCYXXZmZfAHJ3L7%2FDn3KzDcBXeiMhx6fgQfS04slDWUp9BRsPat846fZygt4KSXt5PdZUvB4LVHWtNfZXxySHF%2FGSaa8VT9nRiUyy2bnzjV06AS6swOg1ZdM1rNbKLlc1EbHeLkU%2BHp2LCMcJGKIo9DpyO%2Fp27ux5skjbclX%2FLXwY%2BdN%2Bh4CPJp0RIcqM8Xy%2BeQ%3D%3D ΥΓ. αυτή είναι η έκδοση με την GeForce RTX 2060 Super. Το δικό μου είναι με την 2070s αλλά τα υπόλοιπα τεχνικά χαρακτηριστικά ήταν τα ίδια 18 ώρες πριν, cpc464 είπε Όταν το πας να το παίξεις Κινέζος, επίσης εάν ρωτήσουν αν είχες το pc σε ups/σταθεροποιητή τάσης να ξέρεις ότι είναι ερώτηση παγίδα, το ρωτάνε για να ρίξουν υπαιτιότητα στον πελάτη,ότι και καλά φταίει η παροχή ρεύματος που κάηκε το τροφοδοτικό. Εγώ όταν με ρωτάνε τους λέω "ναι έχω ένα 500va της apc" που δεν είναι και ψέμα και τους κόβω τον αέρα. Έχω UPS από την πρώτη στιγμή, αγορασμένο και αυτό από τον Κωτσόβολο Κατά τα άλλα ο Κωτσόβολος ούτε φωνή ούτε ακρόαση. Στο ticket που άνοιξα από την τεχνική υποστήριξη του site τους ουδέποτε απάντησαν. Χθες τους πήρα τηλέφωνο και μετά από αναμονή 30 λεπτών μίλησα με εκπρόσωπο που απλά κατέγραψε το τηλεφώνημα και είπε ότι θα με καλέσει το τεχνικό τμήμα για λεπτομέρειες. Δεν έγινε κάτι τέτοιο ούτε χθες ούτε σήμερα, ακολουθεί Σαββατοκύριακο οπότε πάμε από Δευτέρα και βλέπουμε... 1
triplex1 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2021 2 ώρες πριν, idefixius είπε Όχι, το μηχάνημα έρχεται pre-built από την invinity gear στην ιστοσελίδα τους όμως υπήρχε πλήρης και αναλυτική περιγραφή για το τι αγοράζεις https://www.kotsovolos.gr/computing/desktops-and-upgrade-tools/desktops-mac-all-in-one/201056-infinity-gear-model-r7-rtx-rev2?catalogId=10551&productId=431501&langId=-24&categoryId=35750&krypto=1zTZSCUIzt5mhi%2BZDAhVF621o8l%2BKqj4Ts23eVirC%2FVUfglWThV8X5tIEM%2FTpsnZhpRtb4RhRkxGyLDnQLUoMVG0y9ibvYtcZqKIFB65nSZswoHZUBV9Fy%2BWBOLLkteXAJT7HZgy%2BrA%2FZa0ENcZJBRFdp0lyMIu02e9JdGrDp4Zb%2FF2vEli4HsKpqbSfb3uURVl7aYJyz1hDFO%2FBAXamCYXXZmZfAHJ3L7%2FDn3KzDcBXeiMhx6fgQfS04slDWUp9BRsPat846fZygt4KSXt5PdZUvB4LVHWtNfZXxySHF%2FGSaa8VT9nRiUyy2bnzjV06AS6swOg1ZdM1rNbKLlc1EbHeLkU%2BHp2LCMcJGKIo9DpyO%2Fp27ux5skjbclX%2FLXwY%2BdN%2Bh4CPJp0RIcqM8Xy%2BeQ%3D%3D ΥΓ. αυτή είναι η έκδοση με την GeForce RTX 2060 Super. Το δικό μου είναι με την 2070s αλλά τα υπόλοιπα τεχνικά χαρακτηριστικά ήταν τα ίδια Έχω UPS από την πρώτη στιγμή, αγορασμένο και αυτό από τον Κωτσόβολο Κατά τα άλλα ο Κωτσόβολος ούτε φωνή ούτε ακρόαση. Στο ticket που άνοιξα από την τεχνική υποστήριξη του site τους ουδέποτε απάντησαν. Χθες τους πήρα τηλέφωνο και μετά από αναμονή 30 λεπτών μίλησα με εκπρόσωπο που απλά κατέγραψε το τηλεφώνημα και είπε ότι θα με καλέσει το τεχνικό τμήμα για λεπτομέρειες. Δεν έγινε κάτι τέτοιο ούτε χθες ούτε σήμερα, ακολουθεί Σαββατοκύριακο οπότε πάμε από Δευτέρα και βλέπουμε... Αδερφε συγχωρα με αλλα ο κωτσος πριβε καρτα σε εχει δωσει για αγορες? .....χαθηκαν ρε συ τα αλλα μαγαζια? αν σε πουν για ρευματα δεν χρειαζεται να τους πεις τιποτα , το πηρα απο σας και σε σας το φερνω ξανα και τελειωσε εκει .....απλα φτιαξτε το , ουτε ups ουτε δεη ουτε τιποτα δεν χρειαζονται εξηγησεις , λεφτα πηραν να στο φτιαξουν τωρα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα