Conan2046 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2021 Γεια σας, αυτήν την στιγμή τα έγγραφα που χρησιμοποιώ στην δουλειά τα έχω στον υπολογιστή μου και έχω βάλει να αποθηκεύονται στο Drive σε καθημερινή βάση οι Φάκελοι που με ενδιαφέρουν και σε ένα Εξωτερικό σκληρό στον ίδιο χώρο κάνω back up όλα τα αρχεία. Θα ήθελα όμως να το επεκτείνω λίγο και να τα στέλνω ανά τακτά διαστήματα σε έναν εξωτερικό σκληρό στο σπίτι μου συνδεδεμένο στο PC, και εφ' όσον έχω χώρο να κάνω και το αντίστροφο, δηλαδή αρχεία στο σπίτι να τα στέλνω ως back up στον σκληρό στο γραφείο μου. Δεν έχω ασχοληθεί ξανά με δίκτυα, nas ή οτιδήποτε, υπάρχει κάποιος τρόπος να υλοποιήσω την σκέψη μου;
atheatos Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2021 Θες ένα προγραμμα συγχρονισμού αρχείων. Μπορεις προς το παρόν να το κανείς μέσο Remote Desktop. Όπως teamviewer , Google Remote Desktop κτλ. χειροκίνητα. Ένα προγραμμα συγχρονισμού αρχείων κοστίζει αλλα κάνει αυτόματοποιημενα αυτά που ζητάς.Εγώ χρησιμοποιώ το resilio https://www.resilio.com/individuals/ Το πλήρωσα μια φορά και δεν το μετάνιωσα. Κάνει αυτό που ζητάς και όχι μόνο.
Conan2046 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2021 4 ώρες πριν, atheatos είπε Θες ένα προγραμμα συγχρονισμού αρχείων. Μπορεις προς το παρόν να το κανείς μέσο Remote Desktop. Όπως teamviewer , Google Remote Desktop κτλ. χειροκίνητα. Ένα προγραμμα συγχρονισμού αρχείων κοστίζει αλλα κάνει αυτόματοποιημενα αυτά που ζητάς.Εγώ χρησιμοποιώ το resilio https://www.resilio.com/individuals/ Το πλήρωσα μια φορά και δεν το μετάνιωσα. Κάνει αυτό που ζητάς και όχι μόνο. Ωραίος, δεν έχω πρόβλημα να πληρώσω για να αγοράσω μια εφαρμογή, με εκνευρίζουν όμως οι συνδρομές. Είναι εύκολη η ρύθμιση; Επειδή δεν είναι συνέχεια ανοικτός ο υπολογιστής στο σπίτι θα επικοινωνούν και θα συγχρονίζουν όταν βρίσκονται και οι 2 στο ον χωρίς δικές μου παρεμβάσεις;
atheatos Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2021 1 ώρα πριν, Conan2046 είπε Ωραίος, δεν έχω πρόβλημα να πληρώσω για να αγοράσω μια εφαρμογή, με εκνευρίζουν όμως οι συνδρομές. Είναι εύκολη η ρύθμιση; Επειδή δεν είναι συνέχεια ανοικτός ο υπολογιστής στο σπίτι θα επικοινωνούν και θα συγχρονίζουν όταν βρίσκονται και οι 2 στο ον χωρίς δικές μου παρεμβάσεις; Ναι. Μόλις είναι online αυτόματα συγχρονίζονται τα αρχεία μέχρι και στο κινητό σου…. Τον επέλεξα μετά από ψάξιμο γιατί οι υπόλοιποι client θέλαν συνδρομή ή δεν υποστήριζαν κινητό κτλ.
billyg599 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2021 Είχα χρησιμοποιήσει το resilio και ήταν όντως πολύ καλό. Τώρα πλέον χρησιμοποιώ το syncthing και συγχρονίζω τα πάντα μεταξύ υπολογιστή γραφείου, σπιτιού, λαπτοπ, κινητό. Είναι δωρεάν και δουλεύει άψογα. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα