Infamous13 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2021 Καλημέρα και καλή εβδομάδα. Έχω πάρει ένα tplink βύσμα για ethernet συνδεση στο xiaomi mi tv box. Στο box να αναφέρω ότι έχω περάσει το cyberghost vpn. Το πρόβλημα είναι ότι από ένα σημείο και μετά, δεν μου βρίσκει τη σύνδεση ethernet και με βαζει αυτόματα στο wifi. Υπάρχει περίπτωση να φταίει το vpn ή είναι κάποιο άλλο θέμα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
madrivermadonus Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2021 φαντάζομαι οτι έχεις βάλει tplink usb κάρτα δικτύου. Έλεγξες οτι είναι οκ οι ρυθμίσεις; παίρνει κανονικά ip ; πότε χάνεται η σύνδεση; δοκίμασε να βγάλεις το vpn και δοκιμάζεις. λογικά αυτό φταίει. επίσης για να σιγουρευτείς οτι δεν φταίει κάτι άλλο οπως το switch, το καλώδιο ή το usb adapter, σύνδεσε ένα laptop ή desktop με καλώδιο με τον ίδιο usb network adapter και κάνε δοκιμές. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
michalis412 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2021 στο tv box κλεισε το wifi απο της ρυθμισειςκαι μετε βαλε το καλωδιο 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 13 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) Στις 9/11/2021 στις 3:39 ΜΜ, michalis412 είπε στο tv box κλεισε το wifi απο της ρυθμισειςκαι μετε βαλε το καλωδιο Έχω το ίδιο πρόβλημα Έβαλα στο tv box καλώδιο δικτύου μέσω μετατροπέα από usb to ethernet. Δεν έχω περάσει vpn κλπ αλλά την εφαρμογή eon για τηλεόραση μέσω nova Έκλεισα το wifi σύνδεσα με ethernet το tv box γράφει ότι συνδέθηκε αλλά δεν βρίσκει σύνδεση Επεξ/σία 13 Οκτωβρίου από Γιάννης Platano Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα