Cocomel Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2021 σας αρεσει που τα πρατήρια καύσιμων shell .... πας να βαλεις βενζίνη και σου λενε να βάλουμε την ταδε καει λιγότερο ειναι σε προσφορά και μερικοί επιμένουν η ακομα να τν βαζουν χωρις να τους το πεις ειδικα σε κοπελες και ατομα μεγαλης ηλικίας
Bitbit Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2021 Δε βάζω σε shell εκτός αν τύχει σε στιγμή ανάγκης σε κάποιο ταξίδι. Αυτό έχει πολλά χρόνια να γίνει... Παρόλο αυτά το έχω ακούσει από πολλούς να συμβαίνει. Το να μου το πουν δε θα με πείραζε. 1
Ukforthemoment Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2021 Τους λέω τι θέλω και τέλος,ποτέ δεν έβαλαν άλλη απο αυτή που ζητησα.Αλλά πάντα κατεβαίνω απο το αμάξι και ανοίγω την τάπα. Και ναι καταλαβαίνω ότι θέλουν να προωθήσουν το πιο ακριβό ,εμπόριο είναι.
george1807 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2021 Σπαστικό είναι, ειδικά κάποιοι επιμένουν πολύ. Ο μόνος λόγος που πάω είναι οι πέμπτες για την προσφορά στο diesel. 1
Joshua21 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2021 4 ώρες πριν, Cocomel είπε σας αρεσει που τα πρατήρια καύσιμων shell .... πας να βαλεις βενζίνη και σου λενε να βάλουμε την ταδε καει λιγότερο ειναι σε προσφορά και μερικοί επιμένουν η ακομα να τν βαζουν χωρις να τους το πεις ειδικα σε κοπελες και ατομα μεγαλης ηλικίας Δεν έχω ιδιαίτερο πρόβλημα, αν πάνε να βάλουν κάποια άλλη χωρίς να ρωτήσουν ή αν αρχίσουν να μου λένε "να βάλουμε την τάδε επειδή..." τους κόβω λέγοντας τους "απλή", αν συνεχίσουν τους ξανακόβω λέγοντας τους "απλή", δεν μου έχει τύχει ποτέ να το πω πάνω από δυο φορές.
Επισκέπτης Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2021 4 ώρες πριν, Cocomel είπε σας αρεσει που τα πρατήρια καύσιμων shell .... πας να βαλεις βενζίνη και σου λενε να βάλουμε την ταδε καει λιγότερο ειναι σε προσφορά και μερικοί επιμένουν η ακομα να τν βαζουν χωρις να τους το πεις ειδικα σε κοπελες και ατομα μεγαλης ηλικίας Ο υπάλληλος απλά λέει αυτά που θέλει να προωθήσει η εταιρεία. Φυσικά ανάθεμα αν πιστεύει ο ίδιος τις μπαρούφες που λέει, απλά είναι αναγκασμένος να τις λέει.Ο πελάτης αποφασίζει στην τελική. Εχω να βάλω πάρα πολλά χρόνια βενζίνη από ελληνική Shell,δεν έχω όρεξη να τους ακούω, αντιθέτως Γερμανία οταν πάω, βάζω. Βέβαια εκεί, βενζίνη βάζει ο πελάτης μόνος του, και βάζει οποίο καύσιμο θέλει, οπότε δεν χρειάζεται να ακούει το ποίημα του υπαλλήλου περί 100αρας.
AristidisZ Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2021 Μεγάλη πλάκα είχε πωλητής που μου πρότεινε να βάλει 100αρα στο παπί Προς τιμήν του βέβαια, όταν τον κοίταξα με ύφος απόγνωσης και του είπα "ήμαρτον βρε αδερφέ", έπιασε με την μία την μάνικα με την απλή
kSiS Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2021 Πρόσφατα πωλητής της εν λόγω εταιρίας, αφού έχω αποφύγει ήδη 2 φορές να μου πουλήσει την "premium" βενζίνη τους, μου το γυρνάει στην επίκληση στο συναίσθημα: -με την premium βοηθάτε εμάς τους πωλητές, δεν θέλετε να μας βοηθήσετε; 1
phanispal Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2021 17 λεπτά πριν, AristidisZ είπε Μεγάλη πλάκα είχε πωλητής που μου πρότεινε να βάλει 100αρα στο παπί Προς τιμήν του βέβαια, όταν τον κοίταξα με ύφος απόγνωσης και του είπα "ήμαρτον βρε αδερφέ", έπιασε με την μία την μάνικα με την απλή Δε βάζεις 100άρα στο παπί για να πάει πιο γρήγορα, βάζεις επειδή/αν την εμπιστεύεσαι περισσότερο από τις άλλες από άποψη καθαρότητας κ.λπ.. Και επειδή εκτός κι αν κάνεις πάρα πολλά χιλιόμετρα, η διαφορά από άποψη κόστους είναι πολύ μικρή.
AristidisZ Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2021 9 λεπτά πριν, phanispal είπε Δε βάζεις 100άρα στο παπί για να πάει πιο γρήγορα, βάζεις επειδή/αν την εμπιστεύεσαι περισσότερο από τις άλλες από άποψη καθαρότητας κ.λπ.. Και επειδή εκτός κι αν κάνεις πάρα πολλά χιλιόμετρα, η διαφορά από άποψη κόστους είναι πολύ μικρή. Eγώ πάντως δεν έχω δει την παραμικρή διαφορά μεταξύ της "απλής" (fuel save) και της V-power, είτε στο αμάξι, είτε στο παπί είτε στη μηχανή Μια δόση έβαζα 100ρα στο hornet, το οποίο θεωρείται και μηχανάκι "επιδόσεων", και ούτε εκεί είδα ιδιαίτερη διαφορά...
phanispal Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2021 Ξαναλέω, δε βάζεις για να δεις διαφορά, αλλά γιατί την εμπιστεύεσαι περισσότερο από την απλή που έχει κατηγορηθεί άπειρες φορές για προβλήματα. Εγώ που κάνω ~400 χιλιόμετρα/μήνα και καίω ~10 λίτρα/μήνα, αν βάλω 100άρα είναι ~2€/μήνα παραπάνω και μάλιστα τη V-Power Racing της Shell, δηλαδή αστεία διαφορά. 1
tutuyo Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Μπαίνεις στο πρατήριο Γειά σας, θέλω 20-30-40-50 ευρώ απλή αμόλυβδη, ευχαριστώ Case closed Επεξ/σία 8 Νοεμβρίου 2021 από tutuyo
micos000 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) @phanispal Και γιατί να τους χαρίζεις 2€ τον μήνα; Πάρε δύο κουλούρια καλύτερα. Αυτά περί καλύτερης καύσης, καθαρότητας και οικονομίας είναι παπαντζες τη shell και ντροπή τους για τα ψέματα που λένε στον κόσμο. Αν δεν έχεις τουρμπάτο και με πολλά κυβικά και υποδύναμη όχημα είναι παντελώς άχρηστα τα παραπάνω οκτανια. Τα οκτανια δεν μετράνε την δύναμη της βενζίνης αλλά πόσο που αντέχει σε υψηλές πιέσεις χωρίς να αυτοαναφλεχτεί πρόωρα. Αν δηλαδή με την απλή χτυπάνε βαλβίδες τότε πας αναγκαστικά σε περισσότερα οκτανια. Αν όχι και πας σε παραπάνω, απλά ξοδεύεις περισσότερα χωρίς κανέναν λόγο. Επεξ/σία 8 Νοεμβρίου 2021 από micos000 1 1
djuan1988 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2021 Παλαιότερα έβαζα σχετικά συχνά, τα τελευταία χρόνια είναι απίστευτα ενοχλητική η συμπεριφορά τους και πρακτικά δεν πηγαίνω ποτέ. 1 φορά έφυγα, μετά την τέταρτη προσπάθεια να με πείσει να βάλω την "προσφορούλα" τους. Βέβαια βάζω από Avin, που ανήκει στον ίδιο όμιλο (Motor Oil), οπότε πρακτικά κάνω μια τρύπα στο νερό.
StamTheMan Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2021 12 ώρες πριν, AristidisZ είπε Μεγάλη πλάκα είχε πωλητής που μου πρότεινε να βάλει 100αρα στο παπί Προς τιμήν του βέβαια, όταν τον κοίταξα με ύφος απόγνωσης και του είπα "ήμαρτον βρε αδερφέ", έπιασε με την μία την μάνικα με την απλή 12 ώρες πριν, phanispal είπε Δε βάζεις 100άρα στο παπί για να πάει πιο γρήγορα, βάζεις επειδή/αν την εμπιστεύεσαι περισσότερο από τις άλλες από άποψη καθαρότητας κ.λπ.. Και επειδή εκτός κι αν κάνεις πάρα πολλά χιλιόμετρα, η διαφορά από άποψη κόστους είναι πολύ μικρή. Η 100ρα βγαζει πιο πολλα χιλιομετρα στα ιδια λεφτα και το μοτερ δουλευει πιο σωστα επειδη ειναι πιο καθαρη. Ειδικα αν κανεις παρα πολλα χιλιομετρα σε συμφερει,εκτος και αν τα κανεις μονο σε φαναρια. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα