Raylan Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2021 Πάω σε μια ταβέρνα για φαγητό, 16,50€ στον τιμοκατάλογο, 18,50€ μου ζητάει ο σερβιτόρος.. Λέω το κουβέρ θα είναι δεν έδωσα σημασία & άφησα και φιλοδώρημα 1,50€.. πάω την επόμενη παραγγέλνω το ίδιο ακριβώς 16,50€ μου λέει η κοπέλα.. Μετά από κάνα δυο μέρες ξανά πάω και ήταν ο ίδιος σερβιτόρος μου ζητάει +2€ από ότι έγραφε στο μενού, αυτή την φορά του έδωσα κάρτα τελικά δεν με χρέωσε τα +2€ Άκου σύστημα που βρήκε ο μάγκας για να τα τσεπωνει, τον παρατήρησα για λίγο και είδα ότι το έκανε και σε άλλους, φαίνεται το είχε σύστημα να το κάνει σε ξένους που δεν ήταν από την περιοχή.. Ήξερα για ντελιβεραδες που και καλά δεν είχαν ρέστα να σου δώσουν και θα πήγαιναν πίσω στο μαγαζί για να στα φέρουν για να τους πεις κράτα τα!! Για σερβιτόρους να υπερχρεωνουν δεν μου είχε ξανά τύχει, το έμαθα και αυτό. 2 1
Ukforthemoment Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2021 Μηπως σε χρεωσε τα παγάκια στην μπύρα; Παντως εχεις ενδιαφέρουσα ζωή,καθε μέρα και κάτι. 4
Raylan Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 13 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Μηπως σε χρεωσε τα παγάκια στην μπύρα; Παντως εχεις ενδιαφέρουσα ζωή,καθε μέρα και κάτι. Κυκλοφορώ πολύ γι'αυτό μάλλον, άκου πάντως ο μπαγασας τι σκέφτηκε για να τα κονομαει.. Δεν είπα κάτι, αν και θα έπρεπε!! Εσάς σας έχει συμβεί κάτι παρόμοιο με σερβιτόρους?? Επεξ/σία 8 Νοεμβρίου 2021 από Raylan
SabotazNic Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2021 Θα επρεπε να το αναφερεις. Ως γιος ιδιοκτητη εστιατοριου, θα με ενδιεφερε αν καποιος σερβιτορος κανει κατι τετοιο.
Ukforthemoment Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2021 8 λεπτά πριν, SabotazNic είπε Θα επρεπε να το αναφερεις. Ως γιος ιδιοκτητη εστιατοριου, θα με ενδιεφερε αν καποιος σερβιτορος κανει κατι τετοιο. Πιο χρήσιμο να το βγάλει στο ινσόμνια.
SabotazNic Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2021 Μόλις τώρα, Ukforthemoment είπε Πιο χρήσιμο να το βγάλει στο ινσόμνια. Σε λιγο θα ανοιγουν θεματα που αφορουν το 100 😂
Bitbit Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2021 29 λεπτά πριν, Raylan είπε Εσάς σας έχει συμβεί κάτι παρόμοιο με σερβιτόρους?? σε άλλη χώρα, ας μη αναφέρω που. Πάω να φάω σε εστιατόριο με άλλο άτομο, υπήκοος της συγκριμένης χώρας. Στο εστιατόριο βρίσκεται άλλη μια παρέα 2 ατόμων μάλλον κι αυτοί τουρίστες. Κάτι γίνεται, κάτι λέει η άλλη παρέα για το λογαριασμό στη σερβιτόρα. Δε κατάλαβα τι παίχτηκε αλλά το άτομο που ήταν μαζί μου ήξερε τη γλώσσα και έπιασε τη συζήτηση. Κοιτάει αργότερα το δικό μας λογαριασμό όταν ήρθε και μαντέψτε τι είχε γίνει. Spoiler η άλλη παρέα είχε διαμαρτυρηθεί για λάθος χρέωση, λάθος χρέωση όμως είχε και ο δικός μας λογαριασμός. Κι εμείς και η άλλη παρέα είμασταν ξένοι. το μέρος ήταν τουριστικό και η χώρα Βαλκανική. Πόσο τυχαίο ήταν όλο αυτό;
basilis_k6 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2021 1 ώρα πριν, Raylan είπε Κυκλοφορώ πολύ γι'αυτό μάλλον, άκου πάντως ο μπαγασας τι σκέφτηκε για να τα κονομαει.. Δεν είπα κάτι, αν και θα έπρεπε!! Εσάς σας έχει συμβεί κάτι παρόμοιο με σερβιτόρους?? δεν το γνωριζα μεχρι που ενας γνωστος έμαθα οτι δουλευει ετσι για καμια 2ετια και εβγαζε πολλα λεφτα. μιλάμε για 40-50 την ημέρα. μετα απο συζητησεις εμαθα οτι ειναι αρκετοι που το κάνουν.
Basilhs23___ Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Φαντάζομαι όλα αυτά με κανονικη απόδειξη από την ταμειακή και όχι ανακοίνωση της τιμής με δελτίο παραγγελίας και χυμα. Μπορείτε να δειτε τι τιμές έχουν στον λογαριασμό και στον κατάλογο να κάνετε σύγκριση. Το κουβερ χρεώνεται κανονικά και στον λογαριασμό. Επεξ/σία 8 Νοεμβρίου 2021 από Basilhs23___
SabotazNic Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2021 10 λεπτά πριν, Basilhs23___ είπε Φαντάζομαι όλα αυτά με κανονικη απόδειξη από την ταμειακή και όχι ανακίνωση της τιμής με δελτίο παραγγελίας και χυμα. Μπορείτε να δειτε τι τιμές έχουν στον λογαριασμό και στον κατάλογο να κάνετε σύγκριση. Το κουβερ χρεώνεται κανονικά και στον λογαριασμό. Βασικα το κουβερ ειναι πλεον παρανομο, αν και δεν γινεται ο σχετικος ελεγχος. Πρεπει να το αναγραψεις στο δελτιο ως ψωμι/νερο
StamTheMan Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, Raylan είπε Κυκλοφορώ πολύ γι'αυτό μάλλον, άκου πάντως ο μπαγασας τι σκέφτηκε για να τα κονομαει.. Σιγα τη μαγκια που εκανε,δεν ανακαλυψε τη φωτια.Ουτε καν το σκεφτηκε μονος του,αλλος του το ειπε. Απλα ειναι τοσο ηλιθιος που αντι να τσιμπαει 0.50,θελει ολο το διφραγκο. Η απληστια τους πληρωνεται. Εκει πραγματικα πρεπει να το αναφερεις στον εργοδοτη,πιθανοτατα τσιμπαει και απο αλλου χρημα ο μαγκας. 2 ώρες πριν, Raylan είπε Ήξερα για ντελιβεραδες που και καλά δεν είχαν ρέστα να σου δώσουν και θα πήγαιναν πίσω στο μαγαζί για να στα φέρουν για να τους πεις κράτα τα!! Οι τυποι βγαζουν αλλα 5 ευρω απο αυτο το ξεφτιλικι. Αυτο με το παω στο μαγαζι να τα φερω δεν παιζει τοσο σαν σεναριο. Σου βγαζουν μια χουφτα ψιλα,ψαχνουν το 20λεπτο ποση ωρα και τελικα τους το αφηνεις. Ξεφτιλα και ο διανομεας,αλλα και αυτος που τους αφηνει οτι τους αφηνει. Δηλαδη δεν αξιζε να του αφησεις το 20λεπτο,αλλα αξιζει να του το χαρισεις για να μην περιμενεις 20 δευτερα ακομα; Επεξ/σία 8 Νοεμβρίου 2021 από StamTheMan 1
Bitbit Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2021 1 λεπτό πριν, StamTheMan είπε Σου βγαζουν μια χουφτα ψιλα,ψαχνουν το 20λεπτο ποση ωρα και τελικα τους το αφηνεις. Αυτό μου το είχαν κάνει πολύ παλιά σε ένα club. Ετσι είσαι ρε φουστη λέω (γυναίκα ήταν), θα περιμένω μέχρι τη Δευτέρα παρουσία να βρεις το κέρμα. Τελικά το "βρήκε" 1
StamTheMan Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2021 1 ώρα πριν, Bitbit είπε Αυτό μου το είχαν κάνει πολύ παλιά σε ένα club. Ετσι είσαι ρε φουστη λέω (γυναίκα ήταν), θα περιμένω μέχρι τη Δευτέρα παρουσία να βρεις το κέρμα. Τελικά το "βρήκε" Φουστενα δλδ.Δε βλεπω το λογο να το κανει,αυτες βγαζουν τα πιο πολλα λεφτα απο ολους,απο τιπς. Παντως το κανουν πολυ συχνα οι διανομεις. Εγω σαν πελατης παντα αφηνω απο 1 εως 2.5 ευρω,αναλογα την αποσταση και τις συνθηκες. Σα διανομεας εχω τον κερματοδεκτη μου και εχω ηδη ετοιμα τα ρεστα πριν καν μου πουν ¨κρατα τοσα". Θα εβγαζα τις βενζινες που λεει ο λογος,αν εκανα αυτη τη μ@λ@κια με τα κερματα,με 20 λεπτα στον καθενα,αλλα δε μου το επιτρεπει ο αυτοσεβασμος μου. Μου τη δινει ομως που ο πελατης δεν ειχε σκοπο να αφησει 20 λεπτα για το διανομεα,αλλα τελικα τα αφησει για να μην περιμενει 10 δευτερα ακομα στην πορτα. 3
ifaist Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2021 Επρεπε να το αναφερεις στον εργοδοτη του... Αν δεν κανεις κατι , θα το ξαναβρεις μπροστα σου. 4 ώρες πριν, StamTheMan είπε Εγω σαν πελατης παντα αφηνω απο 1 εως 2.5 ευρω,αναλογα την αποσταση και τις συνθηκες. Σαν πολλα δεν δινεις... ? Με κανεις κ νιωθω τσιπης 😁 Προσωπικα παραγγελνω 2-3 φορες την εβδομαδα.. Νταξ, η μια φορα μπορει να ειναι ψαρι, οι αλλες, μαγειρευτο , σουβλακια-πιτσα. Σαν tips θεωρω το 1€ οτι ειναι ΟΚ και συνηθως παραγγελνω απο κοντινα μαγαζια μου, 5 λεπτα αποσταση. Εγω το σκεφτηκα με βαση τον βασικο μισθο 3€ ωρομισθιο πανω-κατω.. Για 10 λεπτα δουλεια δεν θα δωσω 1€. Με αυτη την λογικη θα βγαζει στην καλυτερη, 6€ την ωρα απο tips (?) και εχει κ τα επιδοματα ιδιαιτερων συνθηκων (10%) , επιδομα γαμου (εγω δεν το εχω), 3ετιες και φυσικα τον μισθο του. Στο τελος θα βγαζει περισσοτερα απο γιατρο! Προσωπικα δινω 0.5€ - 1.5€. Αναλογα ωρα , καιρικα φαινομενα, το υψος της παραγγελιας κτλ. Νταξ , αν ριχνει καρεκλοποδαρα δε παραγγελνω. Υ.Γ: θελω την γνωμη σου σαν διανομεας... Ευχαριστω.
andreas1gr Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2021 23 λεπτά πριν, ifaist είπε Προσωπικα δινω 0.5€ - 1.5€. Αναλογα ωρα , καιρικα φαινομενα, το υψος της παραγγελιας κτλ Δίνεις τα ίδια χρήματα και στον διανομέα Courier; 4
Προτεινόμενες αναρτήσεις