vounisios Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2021 Καλησπερα...σημερα ειδα να μου πεταει αυτο το μνμ οταν ανοιγω τον υπολογιστη μου..Πως διορθωνεται αυτο ? ή τελος παντων πως το διαγραφω απο εκει ? Υ.Γ Κανω δεξι κλικ το διαγραφω,αλλα,αυτο μετα την επανεκκινηση ξαναβγαινει. Σας ευχαριστω. 1 λεπτό πριν, vounisios είπε Καλησπερα...σημερα ειδα να μου πεταει αυτο το μνμ οταν ανοιγω τον υπολογιστη μου..Πως διορθωνεται αυτο ? ή τελος παντων πως το διαγραφω απο εκει ? Υ.Γ Κανω δεξι κλικ το διαγραφω,αλλα,αυτο μετα την επανεκκινηση ξαναβγαινει. Σας ευχαριστω.
vounisios Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, vounisios είπε Καλησπερα...σημερα ειδα να μου πεταει αυτο το μνμ οταν ανοιγω τον υπολογιστη μου..Πως διορθωνεται αυτο ? ή τελος παντων πως το διαγραφω απο εκει ? Υ.Γ Κανω δεξι κλικ το διαγραφω,αλλα,αυτο μετα την επανεκκινηση ξαναβγαινει. Σας ευχαριστω. 1 λεπτό πριν, vounisios είπε Μηπως βοηθαει αυτο ? Επεξ/σία 7 Νοεμβρίου 2021 από vounisios
cpc464 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2021 Έχει μείνει στο registry των windows κατάλοιπο απο κάποια συσκευή usb που είχες στο παρελθόν,εγώ θα έτρεχα ένα πρόγραμμα σαν το usb oblivion γαι να σβηστεί απο την registry αφού διάβαζα πολύ προσεκτικά της οδηγίες χρήσης https://www.cherubicsoft.com/en/projects/usboblivion/.
vounisios Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2021 οκ. σ ευχαριστω πολυ. θα το κανω τωρα. Δυστυχως....μια απο τα ιδια & το εκανα & δυο φορες...δεν ξερω τι αλλο να κανω ωστε να το <<εξαφανισω>>.... Βαζω & μια φωτο απο τη Διαχειρηση Συσκευων οπου φαινεται το προβλημα....
cpc464 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2021 Τότε βάλε βγάλε όλες τις usb συσκευές μήπως κάτι δεν έχει σεταριστεί σωστά, μπορείς επίσης να κάνεις disable το fast boot στα windows και reboot να δεις εάν φεύγει το λάθος μετά το restart, δυστυχώς δέν μπορώ να σκεφτώ κάτι άλλο. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα