Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια χαρά σε όλους.

Παιδιά μια ερώτηση. Εχω το άνω κινητό το οποίο μέχρι σήμερα δουλευε απροβλημάτιστα( το μόνο ύποπτο ήταν ότι εδώ και καμία 15αρια μέρες κάποια κουμπια συμπεριφέρονταν σαν να πατιώνται μόνα τους αλλά δεν έδωσα σημασία) . Στα καλά καθούμενα και χώρις δική μου παρέμβαση σταμάτησε να δουλευει η προσβαση στο διαδίκτυο (wifi και data) με αποτέλεσμα να μην μπορώ να μπω ούτε στη σελίδα της cosmote. Tο ωραιο είναι ότι νόμιζα ότι έφταιγε το wifi του σπιτιου με αποτέλεσμα να φάω όλο το πρωινο ψάχνοντας το.

Εκανα απειρες επανεκκινησεις του κινητου ανοιξε κλεισε data/wifi κτλ χωρις αποτέλεσμα.

Καμιά ιδέα? 

Δημοσ.

Εβαλες τελευταία κάποια εφαρμογή που δεν είχες;

Είχε κάποια πτώση η συσκευή;

Αν δεν βρίσκεις άκρη, κάνε μια επαναφορά και αν δεν στρώσει, τότε μάλλον είναι hardware το πρόβλημα.

• Like 2
Δημοσ.

Ευχαριστω για την απάντηση. Δεν έπεσε κάτω και εφαρμογή εσχάτως δεν εγκατέστησα πλην του gov.gr to οποιο απεγκατέστησα όπως και το antivirus. Δοκίμασα και αυτο

https://miblog.co/mi8-lite-mobile-data-problem/

χωρίς αποτέλεσμα.

Άλλη ιδέα (πριν το hard reset)?

Δημοσ.

Update. Υστερα απο πολυ ψαξιμο και αφου έχω ήδη παραγγείλει νεο τηλέφωνο είπα να κάνω μια τελευταια προσαπάθεια. Σε κάποιο σημείο στις ρυθμίσεις υπάρχει επιλογη ¨" επαναφορα ρυθμίσεων δικτυου" . Την επέλεξα και voila , δουλευει κανονικά. ΑΠλά έσβησαν όλα τα δίκτυα και οι συνδεδεμένες συσκευες απο το ΒΤ.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...