Arkin Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2021 Μου αρεσε και το δευτερο επεισοδιο αν και ειχε τις κλασικες ευκολιες που εχουμε συναντησει σε παλιοτερες σεζον. Το παγωμενο Αιρον Λεικ το προτιμω απο το Μαιαμι οτι πρεπει για τον καιρο που βγηκε η σεζον. Το τελος ολα τα λεφτα και το επομενο επεισοδιο δειχνει δυναμιτης απλα ελπιζω να μην εχουμε μεγαλες σεναριακες ευκολιες οπως τοτε ας κυλησει η σεζον οπως πρεπει. Μου αρεσε που βλεπουμε την Ντεμπρα να του μιλαει μεσα στο κεφαλι του αρκετες φορες ισως η μονη φωνη λογικης. 3
mecanomecano Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2021 Εχωντας δει τα 2 επεισοδια μερικες σκεψεις. - Μετα απο τοσα χρονια στο Μαιαμι το Iron Lake ειναι καλοδεχουμενη αλλαγη -Με 8 επι αντι για 12 ελπιζω να εχουμε λιγοτερο filler -Η σειρα μου δινει την εντυπωση του "budget" δηλαδη οτι σκοπος της παραγωγης ειναι να "φερουμε πισω τον Dexter με οσο λιγοτερα εξοδα γινεται"Η original σειρα ειχε John Lithgow,Peter Weller,Johnny Lee Miller,Edward James Olmos....τωρα εχουμε μερικους τρεχαγυρευοπουλους.με εξαιρεση τον Clancy Brown. -Φαινεται οτι θελουν η σειρα να τραβηξει τους παλιους αλλα θελουν και τους νεους γιαυτο και το teen subplot.Οχι καλη ιδεα να τα θες και τα δυο ΙΜΟ αν και ο ηθοποιος που παιζει τον Harrison ειναι αρκετα καλος. -Η Deb για Dark Passenger ειναι καλη ιδεα αλλα δεν υπαρχει λογος να εμφανιζεται καθε 5 λεπτα δεν ηταν ετσι με τον Harry. -Michael C Hall rules. 3
Arkin Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Θυμισε παλιο καλο dexter το τριτο επεισοδιο. Μου αρεσει που βγαινουν σιγα σιγα νεες πτυχες του Χαρισον πολυ καλος ηθοποιος για να στηριξει το χαρακτηρα. Ο Ντεξ τα βρηκε σκουρα και ο εγκληματολογος και ο αστυνομος ειναι σαινια η γκομενα του δεν το εχει. Για τον κακο που Spoiler ειδαμε να σκοτωνει την κοπελα και να την στραγγιζει ειναι ο πατερας του Ματ η ο εκατομμυριουχος? Τα ματια μου φανηκαν σαν τον πατερα του Ματ. Περασε το 50λεπτο χωρις να το καταλαβω. Η χιονισμενη ατμοσφαιρα δενει αψογα με τον καιρο που εχουμε βγηκε την καταλληλη εποχη. Μου αρεσαν πολυ και οι πινελιες οπως Spoiler στο σημειο που με Ντεμπρα και το μηχανημα που διελυε το πτωμα και το αιμα να πιτσιλαει παντου οπως και με τον villain με το πικαπ και την απαλη μουσικη ειναι σαν ιεροτελεστια. Γενικα αψογα το παει μεχρι τωρα ο Χαρισον δειχνει απιστευτα ενδιαφερον εχουμε σοβαρους αντιπαλους για Dexter οποτε αντε να δουμε πως θα συνεχισει η σεζον. Επισης για Χαρισον Spoiler ηταν ευνοητο οτι θα ειναι πανεξυπνος και καταλαβα οτι γουσταρει βια και αιμα οταν του εδειξε ο Ηθαν τα σκιτσα και στο σχολειο που αρπαξε τον αλλο απο το λαιμο. Το μηλο κατω απο τη μηλια. Επεξ/σία 21 Νοεμβρίου 2021 από Arkin 2
john1987 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2021 Εμενα δε μου αρέσει καθόλου η Ντεμπ σε αυτό το ρόλο. Σαν θόρυβος ακούγεται κάθε λίγο και λιγάκι οπότε μένει ο Dex μόνος του Michael C. Hall εμβληματικος στο ρόλο.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2021 Super Moderators Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2021 19 hours ago, john1987 said: Εμενα δε μου αρέσει καθόλου η Ντεμπ σε αυτό το ρόλο. Σαν θόρυβος ακούγεται κάθε λίγο και λιγάκι οπότε μένει ο Dex μόνος του Ναι λες κι όταν ζούσε δεν ήταν... 😛 3 1
Arkin Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2021 19 ώρες πριν, john1987 είπε Εμενα δε μου αρέσει καθόλου η Ντεμπ σε αυτό το ρόλο. Σαν θόρυβος ακούγεται κάθε λίγο και λιγάκι οπότε μένει ο Dex μόνος του Michael C. Hall εμβληματικος στο ρόλο. Καπως θα επρεπε να συνδεθει το παρελθον και τι καλυτερο απο Ντεμπ η οποια πεθανε και αυτη εξαιτιας του? Ισως η μονη φωνη λογικης για τον Ντεξ που τον συγκρατησε ολα αυτα τα χρονια. Η σεζον παει τραινο μου αρεσει πολυ ο Χαρισον φαινεται ψυχακιας και σιγα σιγα θα βγουν ολα στην επιφανεια. Συν τα χιονια που μπορεις να φτιαξεις ωραιες σκηνες εγκληματος οπως και εκαναν με τον Ματ.
μαστερ Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2021 Ε ...όχι και μόνο καλουτσικη το υβονακι. 1 1
yanis13 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Παει πολυ καλα η σεζον, ανυπομονω για καθε επεισοδιο. Ο Χαρισον πολυ καλος στο ρολο του, με την μπατσινα κατι μου βρωμαει! Ο Kurt βλεπω να ειναι το επομενο θυμα του Ντεξ. Κουραστικη η συνεχης προβολη της Ντεμπ. Στις 19/11/2021 στις 9:41 ΜΜ, mecanomecano είπε Εχωντας δει τα 2 επεισοδια μερικες σκεψεις. - Μετα απο τοσα χρονια στο Μαιαμι το Iron Lake ειναι καλοδεχουμενη αλλαγη -Με 8 επι αντι για 12 ελπιζω να εχουμε λιγοτερο filler -Η σειρα μου δινει την εντυπωση του "budget" δηλαδη οτι σκοπος της παραγωγης ειναι να "φερουμε πισω τον Dexter με οσο λιγοτερα εξοδα γινεται"Η original σειρα ειχε John Lithgow,Peter Weller,Johnny Lee Miller,Edward James Olmos....τωρα εχουμε μερικους τρεχαγυρευοπουλους.με εξαιρεση τον Clancy Brown. -Φαινεται οτι θελουν η σειρα να τραβηξει τους παλιους αλλα θελουν και τους νεους γιαυτο και το teen subplot.Οχι καλη ιδεα να τα θες και τα δυο ΙΜΟ αν και ο ηθοποιος που παιζει τον Harrison ειναι αρκετα καλος. -Η Deb για Dark Passenger ειναι καλη ιδεα αλλα δεν υπαρχει λογος να εμφανιζεται καθε 5 λεπτα δεν ηταν ετσι με τον Harry. -Michael C Hall rules. Ωραίο σχολιο. Ο Lithgow, κοινως Τρινιτι, θα επιστρέψει αυτη τη σεζον. Επεξ/σία 23 Νοεμβρίου 2021 από yanis13 1
Arkin Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2021 14 λεπτά πριν, yanis13 είπε Παει πολυ καλα η σεζον, ανυπομονω για καθε επεισοδιο. Ο Χαρισον πολυ καλος στο ρολο του, με την μπατσινα κατι μου βρωμαει! Ο Kurt βλεπω να ειναι το επομενο θυμα του Ντεξ. Κουραστικη η συνεχης προβολη της Ντεμπ. Ωραίο σχολιο. Ο Lithgow, κοινως Τρινιτι, θα επιστρέψει αυτη τη σεζον. Spoiler Τον ειχε σκοτωσει τον Τρινιτι αφου ως τι θα επιστρεψει?
yanis13 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2021 3 λεπτά πριν, Arkin είπε Απόκρυψη περιεχομένων Τον ειχε σκοτωσει τον Τρινιτι αφου ως τι θα επιστρεψει? Ελα ντε, απορω και εγω. Το εχουν ανακοινωσει παντως.
Arkin Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2021 Μόλις τώρα, yanis13 είπε Ελα ντε, απορω και εγω. Το εχουν ανακοινωσει παντως. Μονο αν ερθει οπως η Ντεμπρα αλλιως δεν γινεται εκτος αν παιξει τιποτα με διδυμο αδερφο μονο ετσι θα μπορουσαν να τον παρουσιασουν. 1
yanis13 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2021 1 λεπτό πριν, Arkin είπε Μονο αν ερθει οπως η Ντεμπρα αλλιως δεν γινεται εκτος αν παιξει τιποτα με διδυμο αδερφο μονο ετσι θα μπορουσαν να τον παρουσιασουν. Η σε φλασμπακ
Arkin Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2021 Μόλις τώρα, yanis13 είπε Η σε φλασμπακ Μονο ετσι σιγουρα αν ειναι να παιξει κανονικα στην πλοκη θα ειναι διδυμος αδερφος. Η φλασμπακ η στυλ Ντεμπρα στην συνειδηση του Dex. Η σεζον τα παει περιφημα παντως καλως σκεφτηκαν να βγαλουν νεα σεζον μετα απο τοσα χρονια με Χαρισον μαζι με το χιονισμενο τοπιο.
managermono Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2021 περναει το 50λεπρο αερα δεν το περιμενα αλλα γουσταρω παρα πολυ το vibe 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα