Προς το περιεχόμενο

Dexter: New Blood Season 1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
14 λεπτά πριν, StamTheMan είπε
  Απόκρυψη περιεχομένων

Αν εξαιρεσεις τη φατσαρα,οντως δεν ειχε τιποτε αλλο.
Σιγουρα δεν ειναι τυχαιο που καμια γκομενα στη σειρα δεν ειχε τιποτα απο σωμα,αντε λιγο η Lyla με τα βρετανικα βυζια της.
Το Miami ειναι γεματο με βυζια και κωλους,το οτι δε δειξαν τιποτα μαλλον ειχε να πει κατι.

Spoiler

Αξιολογη και η Λαιλα αλλα η Ριτα νομιζω την περναει στο στηθος. Προφανως η σειρα ποτε δεν ηθελε να δειξει αυτο που εγραψες μονο στην τριτη σεζον ο Masuka πεταει αρκετα σεξιστικα αστεια. Ειναι σκοτεινη σειρα ειδικα με τη βρεφικη ηλικια που εχει το Dex και τον εχει στιγματισει. Θελω να δω πως θα χειριστουν τον γιο του γιατι μην ξεχναμε οτι και αυτος μεσα σε μια μπανιερα με αιμα ηταν οταν πεθανε η μητερα του για ποσες ωρες. Αν καταληξει στην ιδια μοιρα με dex ισως ο dex παιξει ρολο Χαρι και να τον βοηθησει να κατευνασει την οποια διψα για αιμα εχει. Γενικως πολυ hype για τη σεζον και 10 επεισοδια απο τα 8 των παλιων σεζον οποτε μακαρι να το πανε καλα να ειναι στα προτυπα των πρωτων 4 σεζον να την απολαυσουμε. 

94250afb588d4902bc7b3b735a1821fc.jpg

• Απαντ. 137
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Arkin είπε

Ειναι σκοτεινη σειρα ειδικα με τη βρεφικη ηλικια που εχει το Dex και τον εχει στιγματισει. Θελω να δω πως θα χειριστουν τον γιο του γιατι μην ξεχναμε οτι και αυτος μεσα σε μια μπανιερα με αιμα ηταν οταν πεθανε η μητερα του για ποσες ωρες.

Σιγουρα αυτο θα παιξει ρολο.

Αντε να δουμε τι ρεμαλι θα γινει και αυτος,σαν το γερο του :P

Dexter and Sons,λυνουμε ολα τα προβληματα σας.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, StamTheMan είπε

Σιγουρα αυτο θα παιξει ρολο.

Αντε να δουμε τι ρεμαλι θα γινει και αυτος,σαν το γερο του :P

Spoiler

Ελα ρε συ οχι και ρεμαλι ισα ισα τον παω παρα πολυ εχει τις αξιες του και ακολουθει τον κωδικα που του εδωσε ο Χαρι μια ζωη. Σκοτωνει μονο αυτους που πραγματικα αξιζει να πεθανουν και προσωπικα τετοια ατομα που περνουν το νομο στα χερια τους μιας και η δικαιοσυνη δεν κανει ποτε τιποτα και ολοι οι δολοφονοι ειναι εξω και συνεχιζουν τα εγκληματα τους πιστευω οτι ισως ειναι καλο να υπαρχουν και στην πραγματικη ζωη. 

Επεξ/σία από Arkin
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Arkin είπε

Ελα ρε συ οχι και ρεμαλι ισα ισα τον παω παρα πολυ εχει τις αξιες του και ακολουθει τον κωδικα που του εδωσε ο Χαρι μια ζωη. Σκοτωνει μονο αυτους που πραγματικα αξιζει να πεθανουν και προσωπικα τετοια ατομα που περνουν το νομο στα χερια τους μιας και η δικαιοσυνη δεν κανει ποτε τιποτα και ολοι οι δολοφονοι ειναι εξω και συνεχιζουν τα εγκληματα τους πιστευω οτι ισως ειναι καλο να υπαρχουν και στην πραγματικη ζωη. 

Σιγουρα δεν ειμαστε εδω για τα στηθη των κοριτσιων του Dexter.
Το ρεμαλι ηταν χαιδευτικο!

Ποιος σου λεει οτι δεν υπαρχουν τετοιοι;
Εχε χαρη που δεν εχω σκαφος..

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, StamTheMan είπε

Σιγουρα δεν ειμαστε εδω για τα στηθη των κοριτσιων του Dexter.
Το ρεμαλι ηταν χαιδευτικο!

Ποιος σου λεει οτι δεν υπαρχουν τετοιοι;
Εχε χαρη που δεν εχω σκαφος..

Spoiler

Δεν μπορουμε να το ξερουμε αυτο αλλα μακαρι αν και οπως ειναι ο κοσμος δυσκολο. 

Δημοσ.

Η σειρά μέχρι 4η σαιζόν ήταν αρκετά καλή και είχε ενδιαφέρον, μετά την πέμπτη απλώς κατηφόρισε προς την μετριότητα...

Το τέλος της μου άρεσε ως προς το ότι σου έδειχνε ότι ο Dexter όσο και να προσπαθούσε να κρατήσει τον "κώδικα" στην ζωή του, παρέμενε ένας serial killer που οδήγησε όλους τους ανθρώπους δίπλα του στον θάνατο ή στην παρανομία, κυρίως την αδερφή του. Απλώς η εκτέλεση αυτής της ιδέας ήταν πολύ κακή.

Από κει και πέρα θα δω τα καινούργια επεισόδιά όταν μπορέσω γιατί θυμάμαι πολύ ευχάριστα την εποχή που την έβλεπα. 

Υ.Σ. 1 Η πρώτη σαιζόν έχει την χειρότερη φωτογραφία που έχω δει 😛 

Υ.Σ. 2 Στα βιβλία τα παιδιά της Ρίτα ήταν και τα δυο μικροί εκκολαπτόμενοι Dexter, ¨κουβαλούσαν¨ και τα δυο τον Dark Passanger. Ακόμη τα βιβλία πήραν μια υπερφυσική τροπή, ο Dark Passanger ήταν στην πραγματικότητα ένας αρχαίος θεός.

Δημοσ.

Κλασική σειρά που την τράβηξαν μετά την τρομερή 4η  να βγάλει με το ζόρι κι άλλες 4 σεζόν

Αν και είδα ευχάριστα την πρεμιέρα με αρκετή νοσταλγία και με κράτησε σαν επεισόδιο μου φάνηκε κάπως βεβιασμενος

Spoiler

ο φόνος του τύπου θα προτιμούσα να το πάλευε λίγο ακόμα ο Ντεξτερ και να συνέβαινε το μοιραίο στο 2ο

Από τους νέους χαρακτήρες δεν μπορώ να πω ότι ξεχώρισα κάτι φοβερό

Κρατάω μικρό καλάθι για την συνέχεια και ελπίζω ναχουνε σκεφτεί κάτι της προκοπής για να έχει η σειρά ένα τίμιο τέλος παρά αυτή την πατάτα στο τέλος της 8ης

• Like 1
Δημοσ.

Καλό ήταν για πρώτο. Φουλ νοσταλγικό και ωραία ατμόσφαιρα.

Προσωπικά ήμουν από τους ελάχιστους που άρεσε το φινάλε, κυρίως επειδή δε θα μπορούσε να γίνει κάτι διαφορετικό (πέρα από το να τον σκοτώσουν, οκ!).

Ελπίζω να μη μείνει πολύ στο "Μπαμπάς-γιος".

• Like 1
Δημοσ.
11 ώρες πριν, StamTheMan είπε
  Απόκρυψη περιεχομένων

Βλεπω τωρα επεισοδιο,τι παθιαρα φωνη εχει η Ριτα ρε μαν..

Εχει ολο το πακετο το milfaki ναι. 

• Like 1
Δημοσ.

Είδα και εγώ το 1ο επεισόδιο.. μέτριο μού φάνηκε... βέβαια λογικό διότι έχει αλλάξει εξ ολοκλήρου το σκηνικό που έχουμε συνηθίσει, όπως και οι χαρακτήρες... για να δούμε τι θα γίνει..

Δημοσ.

Βγηκε και το δευτερο σε cosmote tv θα δω λιγο αργοτερα. Παρολο που με απογοητευσε μετα την τεταρτη σεζον τωρα που ξανα βγηκε το περιμενω πως και πως να βγει νεο επεισοδιο. Αγαπημενος χαρακτηρας ο Dexter και ο Hall συμπαθης ως ηθοποιος. Για να δουμε.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πούλησε αρκετή νοσταλγία το πρώτο επεισόδιο. Μου φάνηκε ότι είναι υπερβολικά γραφικό το μέρος που μένει πλέον (το παρακανανε στη βλαχοαμερικανια). Κι επίσης μου φάνηκε βεβιασμένο το comeback του.

Το setting μου ταιριάζει (κάνει ωραια αντίθεση και με το Miami) αλλα δε μου έκανε κλικ καποις χαρακτήρας πέραν του πρωταγωνιστή. Ελπίζω να έχουν καλές ιδέες για τη συνέχεια.

Michael C. Hall σταθερή αξία.

Επεξ/σία από john1987
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...