Arkin Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2021 Εχει λιγες ωρες που κυκλοφορησε το πρωτο επεισοδιο απο Dexter New Blood. Eιναι πρακτικα η 9η σεζον της σειρας που αγαπησαμε αλλα βγηκε με νεα ονομασια και με σεζον 1 οποτε ισως εχουμε και επομενες σεζον. Τα ratings ειναι εξαιρετικα δεν εχω διαβασει τιποτα σε λιγο το ξεκιναω μπορει η 8η σεζον να ειναι τραγικη αλλα οπως και να εχει ο Michael C. Hall ως Dexter ειναι ενας απο τους χαρακτηρες που αγαπηθηκε εστω και αν επεσε στις τελευταιες σεζον. Βλεπω το επεισοδιο και επανερχομαι με εντυπωσεις.
jerry banana Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2021 1 ώρα πριν, Arkin είπε Εχει λιγες ωρες που κυκλοφορησε το πρωτο επεισοδιο απο Dexter New Blood. Eιναι πρακτικα η 9η σεζον της σειρας που αγαπησαμε αλλα βγηκε με νεα ονομασια και με σεζον 1 οποτε ισως εχουμε και επομενες σεζον. Τα ratings ειναι εξαιρετικα δεν εχω διαβασει τιποτα σε λιγο το ξεκιναω μπορει η 8η σεζον να ειναι τραγικη αλλα οπως και να εχει ο Michael C. Hall ως Dexter ειναι ενας απο τους χαρακτηρες που αγαπηθηκε εστω και αν επεσε στις τελευταιες σεζον. Βλεπω το επεισοδιο και επανερχομαι με εντυπωσεις. Ρε παιδιά πάντα την άκουγα ποτέ δεν την ξεκίνησα .Πείτε μου λίγο αξίζει? Δηλαδή σε σύγκριση πχ με mindhunter,hannibal πως είναι? Η εαν μπορεί να συγκριθεί με καμία άλλη διάσημη σειρά για να έχω ένα μπούσουλα στη σύγκριση.
Arkin Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2021 7 λεπτά πριν, jerry banana είπε Ρε παιδιά πάντα την άκουγα ποτέ δεν την ξεκίνησα .Πείτε μου λίγο αξίζει? Δηλαδή σε σύγκριση πχ με mindhunter,hannibal πως είναι? Η εαν μπορεί να συγκριθεί με καμία άλλη διάσημη σειρά για να έχω ένα μπούσουλα στη σύγκριση. Οι πρωτες 4 σεζον ειναι διαμαντια λιγο η τριτη ειναι πιο χαμηλων τονων αλλα 1/2/4 ειναι επικες και πρεπει να τις δει ο καθενας. Απο την 5 και μετα πεφτει αρκετα με την εβδομη να πηγαινει προς το σωστο δρομο αλλα η τελευταια ηταν τραγελαφικη. Στα του πρωτου επεισοδιου. Μυρισε Χριστουγεννα ο Dexter σαν να μην αλλαξε ιδιος και απαραλλαχτος εισαγωγικο επεισοδιο με τις στιγμες του ομως αρτιο για τοσα χρονια μετα που θετει τις βασεις για μια καλη σεζον. Θα δουμε πως θα παει αλλα εννοειται θα τη δω ολη τη σεζον. 5 1
Proodevtikos Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2021 Πρέπει να έχεις παρακολουθήσει την σειρά για να δεις τον νέο κύκλο;
fastnq2 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2021 Καλουτσικο το πρωτο επεισοδιο, το πρωτο 20-25λεπτο ηταν σουπα αλλα μετα πηρε τα πανω του. Βεβαια εχει χαιπαριστει παρα πολυ η 9η σεζον οποτε και ο πηχης ειναι αρκετα ψηλα, Οπως και να βγει ομως ο 9ος κυκλος σιγουρα θα περισωσει το τραγικο φιναλε της 8ης. 2
Super Moderators Thresh Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2021 Super Moderators Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2021 46 minutes ago, adi32 said: Παιζει καπου με υποτιτλους? CosmoteTV νομίζω, πριν 1.5 ώρα. 1 1
StamTheMan Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2021 6 ώρες πριν, jerry banana είπε Ρε παιδιά πάντα την άκουγα ποτέ δεν την ξεκίνησα .Πείτε μου λίγο αξίζει? Δηλαδή σε σύγκριση πχ με mindhunter,hannibal πως είναι? Η εαν μπορεί να συγκριθεί με καμία άλλη διάσημη σειρά για να έχω ένα μπούσουλα στη σύγκριση. Απο τις καλυτερες σειρες που εχω δει,αλλα πρεπει και να σε τραβαει το αντικειμενο. Πολυ καλογραμμενη,εχει φυσικα τις ευτυχεις συμπτωσεις για να προχωρησει η σειρα και να μην τον κανουν τσακωτο,σηκωτο ή..ασηκωτο Συμπτωματικα την ειχα ξεκινησει πριν 10 μερες,λογικα θα την φτασω στο τερμα πριν δω τη νεα σαιζον. 3 1
Arkin Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2021 7 ώρες πριν, Proodevtikos είπε Πρέπει να έχεις παρακολουθήσει την σειρά για να δεις τον νέο κύκλο; Ναι είναι συνέχεια 10 χρόνια μετά την 8η σεζόν της κανονικής σειράς. 2
yanis13 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2021 Πολύ καλό το 1ο επεισόδιο, νοστάλγησα αρκετά. Το μόνο που δε κολλούσε τόσο για μένα ήταν τα οράματα με την Ντεμπ. Τα έβαλαν θεωρώ μόνο και μόνο για να επαναφέρουν τον χαρακτήρα της. 2
StamTheMan Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2021 26 λεπτά πριν, yanis13 είπε Το μόνο που δε κολλούσε τόσο για μένα ήταν τα οράματα με την Ντεμπ. Τα έβαλαν θεωρώ μόνο και μόνο για να επαναφέρουν τον χαρακτήρα της. Παντα ετσι δε γινεται οταν πεθαινει καποιος χαρακτηρας; Συνεχιζει να παιζει,ειτε σαν flashback,ειτε σαν οραματα,ειτε σαν αγνωστες ιστοριες. 1
yanis13 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2021 2 λεπτά πριν, StamTheMan είπε Παντα ετσι δε γινεται οταν πεθαινει καποιος χαρακτηρας; Συνεχιζει να παιζει,ειτε σαν flashback,ειτε σαν οραματα,ειτε σαν αγνωστες ιστοριες. Ναι δεν εχεις αδικο. Παραμενει μεγαλος ερωτας παντως η συγκεκριμενη 😂
StamTheMan Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2021 Μόλις τώρα, yanis13 είπε Παραμενει μεγαλος ερωτας παντως η συγκεκριμενη 😂 Ιδιαιτερη γκομενα.Ειχε παιξει και στο Ξανθιες Γκομενοι. Δεν ειναι του στυλ μου,αλλα μπορει να της καθομουν. 1
Arkin Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2021 Υπερβολικα Spoiler αβυζη και ακολη ρε παιδια η Carpenter. Εγω ειμαι εδω και ας την χασαμε στην τεταρτη σεζον Οχι οτι ηταν κακη και η παρακατω στην τελευταια σεζον 1 2
StamTheMan Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2021 Spoiler 22 λεπτά πριν, Arkin είπε αβυζη και ακολη ρε παιδια η Carpenter. Εγω ειμαι εδω και ας την χασαμε στην τεταρτη σεζον Αν εξαιρεσεις τη φατσαρα,οντως δεν ειχε τιποτε αλλο. Σιγουρα δεν ειναι τυχαιο που καμια γκομενα στη σειρα δεν ειχε τιποτα απο σωμα,αντε λιγο η Lyla με τα βρετανικα βυζια της. Το Miami ειναι γεματο με βυζια και κωλους,το οτι δε δειξαν τιποτα μαλλον ειχε να πει κατι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα