Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
23 minutes ago, sonikk said:

Μα και αυτοι που εκαναν το εμβολιο τον φλεβαρη κ μαρτη κ απριλη κανονικα ανεμβολιαστοι θα επρεπε να θεωρουνται επειδη περασε το εξαμηνο αλλα δεν τους θεωρουν ετσι.

παμε για τριτη δοση:)

• Απαντ. 48
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.
18 λεπτά πριν, sonikk είπε

Σε ποια περιοχη στοιχιζουν τοσο;Αν δεν θες να πεις εδω στειλε σε pm.

Αγία Παρασκευή

https://www.vrisko.gr/details/d4344i14a61c_24j23_5df0c4eak7c07

https://www.vrisko.gr/advdetails/_a06024h3i645ja5bk7c0kb2adcg3j7bd7ae420_5j4d335_3124bad0dfb1cj_2 (κάνουν και φτυσίματος σε κυπελάκι)

*Έχω ακούσει ότι υπάρχουν και με 5, αλλά δεν έχω βρει κάποιο. 

• Thanks 1
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, Thresh είπε

Spoiler alert:

Ετοιμάσου για δόση κάθε ~6μηνο και περιορισμό του πιστοποιητικού εμβολιασμού σε αντίστοιχους μήνες.

Μα γι αυτο το ανεφερα αυτο για τις 50 δοσεις! Μαλιστα σημερα κατι γιατροι κατεβασαν το οριο και θα εισηγηθουν για πενταμηνη ισχυ γιατι μειωνεται πολυ γρηγορα η δραση του.Τι να πω .θα τρεχουμε σε λιγο και καθε μηνα για την δοση μας!!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 λεπτά πριν, sonikk είπε

Μα γι αυτο το ανεφερα αυτο για τις 50 δοσεις! Μαλιστα σημερα κατι γιατροι κατεβασαν το οριο και θα εισηγηθουν για πενταμηνη ισχυ γιατι μειωνεται πολυ γρηγορα η δραση του.Τι να πω .θα τρεχουμε σε λιγο και καθε μηνα για την δοση μας!!

Σκέψου ότι αν πιο πολλά άτομα είχαν εμβολιάστεί όταν έπρεπε τώρα  θα υπήρχε το τείχος ανοσίας.

Σκεψου πόσο βοήθησε η στάση σου/τους  την όλη κατάσταση..

Επεξ/σία από Ukforthemoment
  • Like 1
  • Confused 1
  • Super Moderators
Δημοσ.
6 minutes ago, sonikk said:

Υπερβολές, 5-6 μήνες φτάνουν κι όταν βγουν ακόμα καλύτερα εμβόλια μπορεί να μεγαλώσει το διάστημα αυτό. 

Ειδικά όταν βγει το "combo" με γρίπης, θα γίνεται 2 σε 1 και θα έχουμε λιγότερη αγγαρεία.

Τι περίμενες ότι θα έκανες 1-2 και θα είχες μόνιμη προστασία από κορωνοϊό? Δεν δουλεύει έτσι κι όσο πιο γρήγορα το πάρει χαμπάρι ο κόσμος τόσο πιο γρήγορα θα ξεμπερδέψουμε με τα μέτρα.

• Like 5
Δημοσ.
2 ώρες πριν, sonikk είπε

Παντως εγω προσωπικα θα κανω καταγγελια επωνυμα για εξαπατηση,θα ρωτησω δικηγορο.

Δεν εχεις 5-10 ευρω για ενα ραπιντ αλλα ξαφνικα βρεθηκαν λεφτα για να απασχολησεις εναν δικηγορο.

• Like 3
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, SabotazNic είπε

Δεν εχεις 5-10 ευρω για ενα ραπιντ αλλα ξαφνικα βρεθηκαν λεφτα για να απασχολησεις εναν δικηγορο.

O οποιος τυγχανει να ειναι ξαδερφος μου που σημαινει χωρις κοστος.Αλλα το μυαλο σου δεν φτανει εως εκει ετσι;

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, Thresh είπε

Υπερβολές, 5-6 μήνες φτάνουν κι όταν βγουν ακόμα καλύτερα εμβόλια μπορεί να μεγαλώσει το διάστημα αυτό. 

Ειδικά όταν βγει το "combo" με γρίπης, θα γίνεται 2 σε 1 και θα έχουμε λιγότερη αγγαρεία.

Τι περίμενες ότι θα έκανες 1-2 και θα είχες μόνιμη προστασία από κορωνοϊό? Δεν δουλεύει έτσι κι όσο πιο γρήγορα το πάρει χαμπάρι ο κόσμος τόσο πιο γρήγορα θα ξεμπερδέψουμε με τα μέτρα.

το ετησιο ειναι μακρια ακομα. η ευρώπη παντως κοιμάται ακομα, παμε φουλ για lockdown μεσα στο δεκεμβρη γιατι δεν θελουν να περιορισουν τους εμβολιασμένους και κυριως τους πρώτους που έκαναν εμβόλιο. δεν εχουν καταλαβει οι δικοι μας εντωμεταξύ οτι τα μετρα τους δεν αποδιδουν εδω και 5 μήνες και συνεχιζουν το ίδιο βιολι. θα κλεισει η αγορά χριστουγεννα...

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
9 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε

Σκέψου ότι αν πιο πολλά άτομα είχαν εμβολιάστεί όταν έπρεπε τώρα  θα υπήρχε το τείχος ανοσίας.

Σκεψου πόσο βοήθησε η στάση σου/τους  την όλη κατάσταση..

Τειχος ανοσιας; Εδω γελανε.Προφανως δεν εισαι ενημερωμενος για το τι συνεβη σε αλλες χωρες.

• Like 2
Δημοσ.

1 λεπτό πριν, sonikk είπε

O οποιος τυγχανει να ειναι ξαδερφος μου που σημαινει χωρις κοστος.Αλλα το μυαλο σου δεν φτανει εως εκει ετσι;

Ξάδερφο μικροβιολόγο έπρεπε να εχεις.

Μόλις τώρα, sonikk είπε

Τειχος ανοσιας; Εδω γελανε.Προφανως δεν εισαι ενημερωμενος για το τι συνεβη σε αλλες χωρες.

Εσύ δεν είσαι ενημερωμένος μάλλον.Κοίτα  πχ Πορτογαλία.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, basilis_k6 είπε

το ετησιο ειναι μακρια ακομα. η ευρώπη παντως κοιμάται ακομα, παμε φουλ για lockdown μεσα στο δεκεμβρη γιατι δεν θελουν να περιορισουν τους εμβολιασμένους και κυριως τους πρώτους που έκαναν εμβόλιο. δεν εχουν καταλαβει οι δικοι μας εντωμεταξύ οτι τα μετρα τους δεν αποδιδουν εδω και 5 μήνες και συνεχιζουν το ίδιο βιολι. θα κλεισει η αγορά χριστουγεννα...

Ετσι πιστευω και εγω.Και μαλιστα το προσδιοριζω χρονικα το λοκνταουν και πολυ νωριτερα μετα τις ανακοινωσεις καπραβελου για εκατομβη νεκρων μετα τις 22 νοεμβρη οπως ειπε χθες.Μαλλον τελη νοεμβρη μπας κ σωσουν τα χριστουγεννα..

Δημοσ.
Μόλις τώρα, sonikk είπε

Ετσι πιστευω και εγω.Και μαλιστα το προσδιοριζω χρονικα το λοκνταουν και πολυ νωριτερα μετα τις ανακοινωσεις καπραβελου για εκατομβη νεκρων μετα τις 22 νοεμβρη οπως ειπε χθες.Μαλλον τελη νοεμβρη μπας κ σωσουν τα χριστουγεννα..

Γρηγόρη εσύ;

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, TuXaKoS είπε

Γρηγόρη εσύ;

Aν εννοεις τον πετρακο τον θεωρω γραφικο.Ας παει μια βολτα απο τις μεθ κ μετα ας τολμαει να λεει τα ιδια.Εγω τονισα απλα την κακοδιαχειριση που γινεται.Επισης πιστευω οτι το εμβολιο θα επρεπε να γινεται αποκλειστικα για τους ανω των 60 καθως και σε νεοτερους με προβληματα υγειας.πχ 30αρηδες ή 20 αρηδες με διαβητη,καρδιακα,καρκινο ή ακομη κ σε νεους παχυσαρκους.Βασικα δεν το λεω εγω αυτο αλλα ενας διασημος κινεζος γιατρος που συνεβαλε στο εμβολιο.Σε παιδια υγιη πχ δεκα κ δεκαπεντε ετων ειναι περιττο να γινεται.Αλλα το κανουν για να μην κολλησουν γονεις  κ παππουδες λογω επαφων.

Δημοσ.
18 λεπτά πριν, sonikk είπε

εχουν επενδυσει πολιτικα στο "για ολα φταιτε εσεις" και δεν θα ξανακανουμε lockdown κτλ. τωρα αφηνουν να φτασει ο κομπος στο χτενι για να πουνε "δεν εχουμε αλλη επιλογη". ειναι καθαρα πολιτικο θεμα πλεον, δεν ειναι θεμα υγειας.

• Like 3
  • Thanks 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...