sonikk Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2021 10 λεπτά πριν, Joshua21 είπε Είπαμε, η είσοδος στις δημόσιες υπηρεσίες που θέλεις απαιτεί βεβαίωση την οποία δεν προβλέπεται να πάρεις, και όχι απλά "κάπου να φαίνεται". Πάντως δεν χρειάζεται να κάνεις έξοδα σε δικηγόρους και μηνύσεις, όπου δεν σε αφήνουν να μπεις κόψε απευθείας πρόστιμο 2,7 εκατομμυρίων ευρώ Αν ισχυει αυτο που λες και τρισημιση εκατομμυρια ανεμβολιαστοι πολιτες δεν μπορουν να πανε σε ενα κεπ,μια τραπεζα ,μια δημοσια υπηρεσια τοτε καταλαβαινεις τι προκειται να γινει το επομενο διαστημα ετσι; Ας ενημερωσω αρχικα απο αυριο καναλια και δημοσιογραφους γιατι μαλλον για χαζους μας περνανε.Για να δουμε τι θα γινει μιας κ εχω απλετο χρονο να ασχοληθω με αυτο.
Joshua21 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2021 Ναι ξέρω τι θα γίνει, θα τρέξουν πολλοί να κάνουν εμβόλιο, ήδη έχουν σχεδόν τριπλασιαστεί τα ραντεβού σε σχέση με τις προηγούμενες ημέρες. Αλήθεια, τι σε κάνει να πιστεύεις ότι τα κανάλια και οι δημοσιογράφοι δεν γνωρίζουν τίποτα και να ενημερωθούν από σένα? Να μας ενημερώνεις πάντως, έχω την αίσθηση πως θα πέσει πολύ γέλιο. 4
takoulou Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2021 10 λεπτά πριν, sonikk είπε Αν ισχυει αυτο που λες και τρισημιση εκατομμυρια ανεμβολιαστοι πολιτες δεν μπορουν να πανε σε ενα κεπ,μια τραπεζα ,μια δημοσια υπηρεσια τοτε καταλαβαινεις τι προκειται να γινει το επομενο διαστημα ετσι; Ας ενημερωσω αρχικα απο αυριο καναλια και δημοσιογραφους γιατι μαλλον για χαζους μας περνανε.Για να δουμε τι θα γινει μιας κ εχω απλετο χρονο να ασχοληθω με αυτο. Αν θέλουν να πηγαίνουν πλεον σε υπηρεσίες θα πρεπει να κάνουν πλεον τεστ.. Εξάλλου υπάρχει για τις τράπεζες και το internet banking..
sonikk Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 16 λεπτά πριν, Joshua21 είπε Ναι ξέρω τι θα γίνει, θα τρέξουν πολλοί να κάνουν εμβόλιο, ήδη έχουν σχεδόν τριπλασιαστεί τα ραντεβού σε σχέση με τις προηγούμενες ημέρες. Αλήθεια, τι σε κάνει να πιστεύεις ότι τα κανάλια και οι δημοσιογράφοι δεν γνωρίζουν τίποτα και να ενημερωθούν από σένα? Να μας ενημερώνεις πάντως, έχω την αίσθηση πως θα πέσει πολύ γέλιο. Γελιο γιατι;για τον εκβιασμο που δεχεσαι εσυ ,εγω και ο καθενας;Με 2 ευρω το λιτρο η βενζινη και με τοση ακριβεια να πεφτει χαρατσι κ εκει;Αυτο εννοεις; Μολις εμαθα απο δημοσιογραφο οτι τα δωρεαν ραπιντ τεστ δεν μετρανε για εισοδο σε δημοσιες υπηρεσιες και τραπεζες αφου δεν δινουν βεβαιωση καν τα ιδιωτικα εργαστηρια!! Ωρε γλεντια!!! Μετρανε μονο απο ιδιωτικα εργαστηρια τα ραπιντ τεστ. Οντως εχει να πεσει πολυ γελιο αλλα για αλλους λογους! Επεξ/σία 7 Νοεμβρίου 2021 από sonikk
sonikk Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2021 14 λεπτά πριν, Michelanjelo είπε Κανε το εμβολιο και ασε τα μανιφεστα Μα ειχα σκοπο.Απλα το τρεναρα γιατι δεν ηθελα να κανω και τις 50 δοσεις!! 1 1 1
poulinos Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2021 41 minutes ago, sonikk said: Αν ισχυει αυτο που λες και τρισημιση εκατομμυρια ανεμβολιαστοι πολιτες δεν μπορουν να πανε σε ενα κεπ,μια τραπεζα ,μια δημοσια υπηρεσια τοτε καταλαβαινεις τι προκειται να γινει το επομενο διαστημα ετσι; Ας ενημερωσω αρχικα απο αυριο καναλια και δημοσιογραφους γιατι μαλλον για χαζους μας περνανε.Για να δουμε τι θα γινει μιας κ εχω απλετο χρονο να ασχοληθω με αυτο. good luck.να μας ενημερωσεις να φερουμε και pop corn και δεν το λεω ειρωνικα.ακομα μαλλον δεν καταλαβες οτι ολα αυτα γινονται σε ολες τις χωρες για να αναγκασουν τον κοσμο να το κανει.και που εισαι ακομα.εξωτερικο ηδη τα εχουν κανει εδω και καιρο.και πολυ αργησαμε 2 2
basilis_k6 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2021 για ολες τις δουλειες υπαρχει εναλλακτική. δεν χρειαζεσαι ραπιντ πουθενα σχεδον, λεω σχεδον γιατι μπορει να μου διαφευγει κατι. σαν ιδιωτης παντα, οχι για δουλεια. βασικα ειναι μια καλη ευκαιρια να μην μπαινεις, εσυ το βλεπεις λαθος. εγω γουσταρω, λες δεν μπορω να ερθω δεν εχω κανει ραπιντ και κολλανε ασχημα.
papp0us Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2021 20 λεπτά πριν, sonikk είπε Μα ειχα σκοπο.Απλα το τρεναρα γιατι δεν ηθελα να κανω και τις 50 δοσεις!! Να και μια δικαιολογία που δεν είχα ακούσει. Ον τοπικ, αφού δεν μπορούν να σε αναγκάσουν να κάνεις το εμβόλιο, σε "αναγκάζουν" να κάνεις το εμβόλιο. Αν έχεις δουλειά για μια φορά, δώσε 10€ σε ένα φαρμακείο και κάνε τη δουλειά σου. Αν πρέπει να είσαι ολη μέρα μέσα σε υπηρεσίες κτλ, τότε κάνε το εμβόλιο. 1 1
sonikk Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2021 30 λεπτά πριν, poulinos είπε good luck.να μας ενημερωσεις να φερουμε και pop corn και δεν το λεω ειρωνικα.ακομα μαλλον δεν καταλαβες οτι ολα αυτα γινονται σε ολες τις χωρες για να αναγκασουν τον κοσμο να το κανει.και που εισαι ακομα.εξωτερικο ηδη τα εχουν κανει εδω και καιρο.και πολυ αργησαμε Μα και αυτοι που εκαναν το εμβολιο τον φλεβαρη κ μαρτη κ απριλη κανονικα ανεμβολιαστοι θα επρεπε να θεωρουνται επειδη περασε το εξαμηνο αλλα δεν τους θεωρουν ετσι.
Ukforthemoment Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2021 Μόλις τώρα, sonikk είπε Μα και αυτοι που εκαναν το εμβολιο τον φλεβαρη κ μαρτη κ απριλη κανονικα ανεμβολιαστοι θα επρεπε να θεωρουνται επειδη περασε το εξαμηνο αλλα δεν τους θεωρουν ετσι. Ασε τους άλλους και κοίτα τον εαυτό σου.Κάνουν και τρίτη δόση πλέον.
Τέρης Α. Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 14 λεπτά πριν, papp0us είπε Αν έχεις δουλειά για μια φορά, δώσε 10€ σε ένα φαρμακείο και κάνε τη δουλειά σου. Στο φαρμακείο μας και άλλα ένα-δύο που ρώτησα το κάνουν με 7-8ε. 38 λεπτά πριν, sonikk είπε το τρεναρα γιατι δεν ηθελα να κανω και τις 50 δοσεις! +1! Spoiler Κι ας είμαι 22 χρονών και έχω κάνει 46 εμβόλια Επεξ/σία 8 Νοεμβρίου 2021 από Τέρης Α.
sonikk Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2021 1 λεπτό πριν, Τέρης Α. είπε Στο φαρμακείο μας και άλλα ένα-δύο που ρώτησα το κάνουν με 7-8ε. +1! Απόκρυψη περιεχομένων Κι ας είμαι 22 χρονών και έχω κάνει 46 εμβόλια Σε ποια περιοχη στοιχιζουν τοσο;Αν δεν θες να πεις εδω στειλε σε pm.
basilis_k6 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2021 12 λεπτά πριν, sonikk είπε Μα και αυτοι που εκαναν το εμβολιο τον φλεβαρη κ μαρτη κ απριλη κανονικα ανεμβολιαστοι θα επρεπε να θεωρουνται επειδη περασε το εξαμηνο αλλα δεν τους θεωρουν ετσι. θα τους τα παρουν τα πιστοποιητικα σε ενα μηνα το πολύ μην αγχωνεσαι. παντως αν το καθυστερησες γιαυτο τωρα ειναι η ωρα να πας ουτως η άλλως. αυτο βεβαια δεν σημαινει οτι δεν θες ραπιντ για αρκετο καιρο. ειναι τοσο μπαγλαμαδες που δεν δινουν καν κινητρο το δωρεαν ραπιντ σε αυτους που εκαναν πρωτη δοση. 1
Super Moderators Thresh Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2021 Super Moderators Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2021 54 minutes ago, sonikk said: Μα ειχα σκοπο.Απλα το τρεναρα γιατι δεν ηθελα να κανω και τις 50 δοσεις!! Spoiler alert: Ετοιμάσου για δόση κάθε ~6μηνο και περιορισμό του πιστοποιητικού εμβολιασμού σε αντίστοιχους μήνες. 1 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις