Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια χαρα σε ολους. Μηπως εχει τυχει σε καποιον/α να κανει rapid test απο αυτα που γινονται δωρεαν σε διαφορα σημεια και να μου πει αν μετα την διενεργεια του τεστ δινουν αμεσως και καποιο χαρτι με το αποτελεσμα του τεστ για να το επιδειξω κατοπιν εκει που θελω να παω? Ετσι γινεται η διαδικασια ή χρειαζεται κατι αλλο να κανω?

Σας ευχαριστω.

• Απαντ. 48
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.
42 λεπτά πριν, sonikk είπε

Γεια χαρα σε ολους. Μηπως εχει τυχει σε καποιον/α να κανει rapid test απο αυτα που γινονται δωρεαν σε διαφορα σημεια και να μου πει αν μετα την διενεργεια του τεστ δινουν αμεσως και καποιο χαρτι με το αποτελεσμα του τεστ για να το επιδειξω κατοπιν εκει που θελω να παω? Ετσι γινεται η διαδικασια ή χρειαζεται κατι αλλο να κανω?

Σας ευχαριστω.

Γεια σου... Δεν σου δινουν καποιο χαρτι; Που θελεις ν το χρησιμοποησεις;;

Δημοσ.
30 λεπτά πριν, Joshua21 είπε

Όχι δεν δίνουν τίποτα, μερικές ώρες αργότερα μπαίνεις στο παρακάτω link για να κατεβάσεις και να εκτυπώσεις το χαρτί.

https://www.gov.gr/ipiresies/ugeia-kai-pronoia/koronoios-covid-19/bebaiose-arnetikou-diagnostikou-elegkhou-koronoiou-covid-19

https://www.tromaktiko.gr/431960/rapid-test-se-poia-179-simeia-tha-pragmatopoiithoun-elegchoi-apo-ton-eody-ti-deutera-8-11/

Ok ευχαριστω..Αλλα διαβαζοντας αυτο το αρθρο αν δεις κατω κατω στο τελος λεει οτι για ανεμβολιαστους το χαρτι εκδιδεται μονο απο ιδιωτικα εργαστηρια που σημαινει λογικα οτι πρεπει να πληρωσεις.Τοτε τι σοι δωρεαν ραπιντ τεστ ειναι αυτα; Πανε καλα;;;

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Joshua21 είπε

Το test δωρεάν είναι για όλους, η βεβαίωση όμως δωρεάν είναι μόνο για εμβολιασμένους.

Ok ευχαριστω.Υπαρχει καποιος τροπος ωστε να παρω το χαρτι χωρις να δωσω χρηματα; Ειμαι ανεργος αυτη την περιοδο.Αν δεν γινεται πώς μπορει να αποδειξω οτι εχω αρνητικο ραπιντ τεστ χωρις να δωσω χρηματα;

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, sonikk είπε

Ok ευχαριστω.Υπαρχει καποιος τροπος ωστε να παρω το χαρτι χωρις να δωσω χρηματα; Ειμαι ανεργος αυτη την περιοδο.Αν δεν γινεται πώς μπορει να αποδειξω οτι εχω αρνητικο ραπιντ τεστ χωρις να δωσω χρηματα;

Δεν νομιζω οτι υπαρχει αυτο που θελεις. Ειναι έτσι εκβιαστικα στημενο ωστε να σε τσουξει οικονομικα.

Το εμβολιο παραμενει δωρεαν παντως 😏

• Like 3
Δημοσ.
9 λεπτά πριν, Joshua21 είπε

Για ποια χρήση το θέλεις;

Γενικα για διαφορες χρησεις.πχ να παω σε ενα Κεπ,μια τραπεζα κλπ.

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, sonikk είπε

Γενικα για διαφορες χρησεις.πχ να παω σε ενα Κεπ,μια τραπεζα κλπ.

Δεν γίνεται τίποτα, ή θα πληρώνεις από την τσέπη σου κάθε φορά, ή θα κάνεις το εμβόλιο.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 λεπτά πριν, Joshua21 είπε

Δεν γίνεται τίποτα, ή θα πληρώνεις από την τσέπη σου κάθε φορά, ή θα κάνεις το εμβόλιο.

Στο κινητο δεν φαινεται αυτο με καποιο qr code; H γενικα δηλαδη μεσω κινητου χωρις εκτυπωση;

Παντως εγω προσωπικα θα κανω καταγγελια επωνυμα για εξαπατηση,θα ρωτησω δικηγορο.Δεν γινεται να διατιθεται δωρεαν το εμβολιο και το ραπιντ τεστ και το χαρτι να εκδιδεται ιδιωτικα μονο με λεφτα;Γιατι το πιστοποιητικο εμβολιασμου εκδιδεται απο κεπ πχ δωρεαν,ετσι θα επρεπε να ειναι και αυτο.θα κανω κοινοποιηση και στο υπουργειο κ στο γραφειου του πρωθυπουργου.Μου φαινεται τελειως παρανομο αυτο.

Να τονισω οτι δεν ειμαι αρνητης του εμβολιασμου,ουτε αντιεμβολιαστης.

Επεξ/σία από sonikk
Δημοσ.

Είπαμε, η είσοδος στις δημόσιες υπηρεσίες που θέλεις απαιτεί βεβαίωση την οποία δεν προβλέπεται να πάρεις, και όχι απλά "κάπου να φαίνεται".

Πάντως δεν χρειάζεται να κάνεις έξοδα σε δικηγόρους και μηνύσεις, όπου δεν σε αφήνουν να μπεις κόψε απευθείας πρόστιμο 2,7 εκατομμυρίων ευρώ :)

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, sonikk είπε

Στο κινητο δεν φαινεται αυτο με καποιο qr code; H γενικα δηλαδη μεσω κινητου χωρις εκτυπωση;

Παντως εγω προσωπικα θα κανω καταγγελια επωνυμα για εξαπατηση,θα ρωτησω δικηγορο.Δεν γινεται να διατιθεται δωρεαν το εμβολιο και το ραπιντ τεστ και το χαρτι να εκδιδεται ιδιωτικα μονο με λεφτα;Γιατι το πιστοποιητικο εμβολιασμου εκδιδεται απο κεπ πχ δωρεαν,ετσι θα επρεπε να ειναι και αυτο.θα κανω κοινοποιηση και στο υπουργειο κ στο γραφειου του πρωθυπουργου.Μου φαινεται τελειως παρανομο αυτο.

Ανατσουτσουριάσαμε όλοι 

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, sonikk είπε

καθυστέρησε το 4-5 μέρες. δευτερα τριτη θα ασχοληθουν μετα οχι. μην τρελλαινεσαι χωρις λόγο. ειναι καθαρα εκβιαστικό και με νόμο οπότε δεν μπορεις να κανεις κατι. ολα γινονται χωρις να πας εκει πλέον. τι θες να κανεις?

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...