tsaka1 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2021 Καλησπέρα, πρόσφατα έκανα format στο pc και έχω το εξής πρόβλημα: Σαν δεύτερο σκληρό έχω έναν HDD, ο πρώτος εννοείται είναι SSD, το θέμα είναι ότι, ενώ στο Device Manager και στο Disk Management μου εμφανίζει τον HDD, στο pc μου εμφανίζει μόνο τον SSD με αποτέλεσμα να μην μπορώ να βάλω πράγματα στον HDD όταν κατεβάζω οτιδήποτε(μου εμφανίζει μόνο να αποθηκεύσω τα αρχεία στον SSD), βάζω και φωτογραφίες για να γίνω πιο σαφής, επίσης στο Disk Management δεν μπορώ να κάνω format τον HDD(windows cannot format the system partition on this disk), μπορεί κάπως να λυθεί το πρόβλημα; Σας ευχαριστώ.
jim_p Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2021 Ο hdd εχει πραγματα μεσα? Μηπως ειχε πριν windows?
tsaka1 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2021 Έχει πράγματα ναι, αλλά τα windows ήταν περασμένα στον SSD
jim_p Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2021 Χρειαζεσαι τα οσα εχει ηδη? Αν του κανεις δεξι κλικ > διαγραφη και τον ξαναφορμαρεις ισως να τον δειξει.
triplex1 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 16 ώρες πριν, tsaka1 είπε Καλησπέρα, πρόσφατα έκανα format στο pc και έχω το εξής πρόβλημα: Σαν δεύτερο σκληρό έχω έναν HDD, ο πρώτος εννοείται είναι SSD, το θέμα είναι ότι, ενώ στο Device Manager και στο Disk Management μου εμφανίζει τον HDD, στο pc μου εμφανίζει μόνο τον SSD με αποτέλεσμα να μην μπορώ να βάλω πράγματα στον HDD όταν κατεβάζω οτιδήποτε(μου εμφανίζει μόνο να αποθηκεύσω τα αρχεία στον SSD), βάζω και φωτογραφίες για να γίνω πιο σαφής, επίσης στο Disk Management δεν μπορώ να κάνω format τον HDD(windows cannot format the system partition on this disk), μπορεί κάπως να λυθεί το πρόβλημα; Σας ευχαριστώ. το κομματι D που φαινεται κατω ειναι μερος του boot απο τα windows , προσεχε μη σβησεις κατι και χασεις το λειτουργικο σου , μονο με προγραμμα θα κανεις δουλεια πχ Paragon Partition Magic , κατα κυριο λογο εχεις κανει εγκατασταση στον ssd & εχεις βαλει boot στον sata. Θα κοψεις τον δισκο με προγραμμα , θ'αφησεις το μικρο κομματι που περιεχει το boot και θα κανεις φορματ το μεγαλο δινοντας του ενα καινουριο γραμμα Επεξ/σία 8 Νοεμβρίου 2021 από triplex1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα