John5510 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Για σας. Θα ήθελα τις απόψεις - προτάσεις σας για την αγορά τηλεόρασης. Οι προδιαγραφές μου και τα ζητούμενα είναι στανταρ και έχουν ως εξής: Μέγεθος οθόνης : 40 - 43 ιντσες Η χρήση της θα είναι κατά 95% διαδικτυακή δηλαδή κυρίως youtube. Αυτό σημαίνει ότι θέλω καλή συμπεριφορά στο wifi χωρίς κολλήματα και αποσυνδέσεις. (Τα τηλεοπτικά κανάλια δεν με ενδιαφέρουν) Απαραίτητες λειτουργίες : Media player, Εξοδος mini jack 3.5mm για σύνδεση με ενισχυτή Καλό θα ήταν να έχει λειτουργικό Android για μεγαλύτερη ευελιξία Επιθυμώ Καλή θέαση υπο γωνία. (Αυτό από όσα γνωρίζω απαιτεί οθόνη IPS. Είναι όμως προτιμητέα επιλογή γενικά, ή η VA είναι μονόδρομος με τον δεδομένο περιορισμό των γωνιών θέασης;). Η Qled μήπως είναι καλύτερη λύση; Κόστος : μεχρι 500€ παραπάνω δεν σηκώνει η τσέπη. Θέλω να έχει δυνατότητα αξιόπιστης σύνδεσης με κινητό άρα χρειάζεται bluetooth και κάποια τεχνολογία όπως chromecast ή miracast. Προσωπικά έχω ξεχωρίσει δύο μοντέλα...Philips 43PUS8545 και TCL 43P725. Έχετε γνώμη για αυτές; Τι άλλο αξιόλογο προτείνετε; Eυχαριστώ εκ των προτέρων για τον χρόνο σας. Επεξ/σία 8 Νοεμβρίου 2021 από John5510
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα