BELL Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2021 Καλησπέρα, έχω ως κύριο modem router το speedport του ΟΤΕ, και ως ρούτερ το tplink 9980 1. Έχω μετατρέψει το tplink σε wireless router mode. 2. Disable DHCP. 3. Έχω δώσει αύξουσα IP σε σχέση με το gateway modem router. 4. Τα έχω συνδέσει με Lan Lan. 5. Και τέλος επιλογή passthrough pppoe τα default του ΟΤΕ, παρόλο που στο speedport έχει άλλο username και password. 6. Τέλος έχω σύνδεση σε μια θύρα Lan του tplink ενσύρματα μια foscam. Παρόλο που βλέπω την κάμερα τοπικά, τόσο μέσω του speedport όσο και μέσω του tplink όταν συνδέομαι ασύρματα, δεν μπορώ να τη δω από εξωτερική IP. Να σημειώσω ότι με το tplink συνδέομαι κανονικά στο ίντερνετ
NikosKallithea Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2021 Εξωτερικα δεν μπορεις να την δεις. Ή θα πρεπει να εχει καποιο app απο την καμερα με λογαριασμό ή να γραφτείς σε κάποιον dns
BELL Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Ναι δική μου παράλειψη, συνδέομαι με το app της foscam και εννοείται όταν τη συνδέω στο modem router τη βλέπω κανονικά Επεξ/σία 7 Νοεμβρίου 2021 από BELL
NeCrOmAnCeR19 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2021 η ppp κλήση για ιντερνετ γινεται απο το tp-link ? εχεις βάλει σε bridge το speedport ? μήπως εχεις δημιουργήσει αθελά σου διπλό ΝΑΤ ? αν ναι τοτε πρεπει απο το speedport να κανεις port forward (ή DMZ) προς την εσωτερική ip του tp-link και απο το tp-link port forward προς την ip της καμερας για τις πορτες που χρησιμοποιεί Αν η κάμερα εχεις επιλογη να την συνδέσεις σε καποιο δικό της cloud τοτε κανε αυτο για να μην μπλεξεις με port forward. επίσης κοιταξε μηπως εισαι πίσω απο το CGNAT του ΟΤΕ οποτε και δεν παιρνεις public ip στο internet.
BELL Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2021 Τελικά ήθελε επανεγκατάσταση η εφαρμογή της foscam. Όποτε σας ευχαριστώ όσοι ασχοληθήκατε
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα