Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εδω και μια βδομαδα ακουγεται ο παρακατω ηχος στην γειτονια, ολη μερα και ολο το βραδυ.

https://vocaroo.com/14J1M8hRHCmB

νομιζω οτι ειναι πουλι.

εχει κανεις καμια ιδεα τι ειναι αυτος ο ηχος, αν ειναι πουλι και τι πουλι ειναι;

υγ. αγνοηστε τον ηχο που ακουγεται σαν τυμπανο, ειναι απο το audio amplification.

Δημοσ.
7 hours ago, KilliK said:

Εδω και μια βδομαδα ακουγεται ο παρακατω ηχος στην γειτονια, ολη μερα και ολο το βραδυ.

https://vocaroo.com/14J1M8hRHCmB

νομιζω οτι ειναι πουλι.

εχει κανεις καμια ιδεα τι ειναι αυτος ο ηχος, αν ειναι πουλι και τι πουλι ειναι;

υγ. αγνοηστε τον ηχο που ακουγεται σαν τυμπανο, ειναι απο το audio amplification.

7 hours ago, NikosKallithea said:

Καλλιθέα μένεις; Γιατι εχω και εγω εναν μ@ εδώ διπλα που εχει ενα τετοιο πουλι και μας εχει σπασει τα α@

Ειναι ενα ειδος παπαγαλου.
Ειχε ερθει μια  στο πατρικο της για πασχα και το ειχε φερει μαζι.
Δε μας αφησε σε ησυχια 15 μερες.
Εφτασα σε σημειο να θελω να κανω κακο στο πουλι,γιατι η οικογενεια αυτη δεν επαιρνε χαμπαρι γενικως.

Ο πατερας απων,η μανα στα @@ της και τα 4 παιδια καναν οτι τους ερχοταν.

Δημοσ.

Μηπως εχει χαλασει καμια βαλβιδα απο κανα ηλιακο στην ταρατσα;;; σε εμας ακουγοταν το βραδυ μονο και σε συγκεκριμενη χρονικη περιοδο (04.00-04.30 πμ !!!)

Δημοσ.
38 λεπτά πριν, akismei είπε

Μηπως εχει χαλασει καμια βαλβιδα απο κανα ηλιακο στην ταρατσα;;; σε εμας ακουγοταν το βραδυ μονο και σε συγκεκριμενη χρονικη περιοδο (04.00-04.30 πμ !!!)

Πουλι ειναι.Ξερω τον ηχο.

Δημοσ.

Δεν ξέρω τι θόρυβος είναι αυτός. 

Πάντως, μιας και έγινε αναφορά σε παπαγάλο. Σαν τον παπαγάλο που είχαμε στην γειτονιά κοντά στο ΚΑΤ όλο το 90s δεν υπάρχει, το πουλί φώναζε μια μόνιμη λέξη πάρα πολλές φορές την μέρα που δεν ξέραμε τι ακριβώς είναι, εγώ έφυγα το 99 από εκεί, αλλά και αργότερα όταν έμεινα για λίγο τα καλοκαίρια πάλι το πουλί ήταν εκεί. Το άκουσα για λίγο τελευταία φορά το '12. Βρισκόταν σε απόσταση περιπου 100μ σε ανοιχτό χώρο, όσοι έμεναν ακριβώς δίπλα από εκεί απόρω πως άντεχαν. 

Δημοσ.

τωρα ανακαλυψα οτι ο ηχος προερχεται μερικα τετραγωνα πιο κατω, ενω ειναι σαν να ακουγεται απο την διπλανη πολυκατοικια.

φανταστειτε ποσο πιο δυνατα ακουγεται εκει που ειναι.

τεσπα μπλεξαμε τωρα.. εχουμε τα σκυλια να γαβγιζουν ολη μερα, τωρα εχουμε και τον παπαγαλο.

• Super Moderators
Δημοσ.

Κάποιοι πρεπει να χαλαρώσετε λίγο και στον γραπτό σας «λόγο». Εναλλακτικά φάτε snickers. 😜

Σχετικά με τον ήχο, αν δεν ειναι πουλί και ειναι κατι που επαναλαμβάνεται σε συγκεκριμένους χρόνους, μπορεί να ειναι απο κάνα καπέλο καμινάδας που περιστρέφεται απο τον αέρα και θελει λάδωμα. Είχα ενα τέτοιο στη γειτονιά για μήνες μέχρι να βρω τι ειναι… 

Δημοσ.

στη δικη μου περιπτωση παντως ο ηχος ηταν ιδιος με τον ηχο που κανει ο γκιωνης (κουκουβαγια γκιωνης) (

και τελικα ειχε χαλασει μια βαλβιδα στον ηλιακο.

Δημοσ.

και γω για καποιο μεταλλο που τριζει, σκεφτομουν στην αρχη. αλλα το κανει ολο το βραδυ και την ημερα,  με καποιες διακοπες εδω και εκει. αλλα κυριως ακουγεται καποιες φορες σαν να απομακρυνεται η να πλησιαζει λιγο ο ηχος,  σαν να εχει ενα fade in/fafade out, σαν κατι να σκουζει ενω περπαταει σε μια αυλη η σε ενα μπαλκονι, αυτο μου θυμιζει. πουλι πρεπει ναναι. ελπιζω μονο να μην ειναι κανα παπακι που πηρανε σε κανα παδι λογω χριστουγεννων, και το παρατησανε στο μπαλκονι.

• Moderators
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, NikosKallithea είπε

Eιναι μερικά κραζου και βραδυ

Βασικά τα πουλια ειναι ειτε ημεροβια, είτε νυκτοβια. Αν ακούγεται την μερα, τότε δεν θα ακούγεται την νυκτα και το αντίστροφο. 

Ο παπαπαγαλος θα μπορουσε οντως να κανει αυτον τον ηχο, όμως το βράδυ κοιμούνται και σε κλουβί να ειναι, η ενεργεια τους πέφτει το βραδυ. Γιαυτό λεω πως αν κρωζει και το βραδυ, δεν παιζει να ειναι πουλι.

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...