Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα έχω ένα usb στο οποίο ειχα κάποια αρχεία φωτογραφίες και κατέβασα τα windows 11 να τα εγκαταστήσω με usb αλλά χάθηκαν οι φωτό και έχουν μείνει τα αρχεία της εγκατάστασης των 11 πως μπορώ να το επαναφέρω?

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Racerr είπε

Καλημέρα έχω ένα usb στο οποίο ειχα κάποια αρχεία φωτογραφίες και κατέβασα τα windows 11 να τα εγκαταστήσω με usb αλλά χάθηκαν οι φωτό και έχουν μείνει τα αρχεία της εγκατάστασης των 11 πως μπορώ να το επαναφέρω?

Χλωμό αλλά μπας και κάνεις κάτι με πρόγραμμα ανάκτησης διαγραφέντων αρχείων;

Δεν μπορεί  να μην σε προειδοποίησε ότι θα γίνει διαγραφή σε ότι υπάρχει στο στικάκι πριν περάσει τα win11

• Like 1
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε

Χλωμό αλλά μπας και κάνεις κάτι με πρόγραμμα ανάκτησης διαγραφέντων αρχείων;

Δεν μπορεί  να μην σε προειδοποίησε ότι θα γίνει διαγραφή σε ότι υπάρχει στο στικάκι πριν περάσει τα win11

Κι όμως δεν έγινε προειδοποίηση

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Racerr είπε

τα προγράμματα που κάνουν bootable usb σβήνουν ότι υπάρχει για να το δημιουργήσουν Πάντα που βγάζει ότι θα διαγράψει το usb  Το κάνει και το εργαλείο της microsoft και το  rufus

Δημοσ.

Άρα δεν παίζει να τα ανακτήσω.....αν υπάρχει κάποιος τρόπος καλώς είχα. Κατέβασει ένα πρόγραμμα αλλά δεν έγινε τπτ

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Racerr είπε

Άρα δεν παίζει να τα ανακτήσω.....αν υπάρχει κάποιος τρόπος καλώς είχα. Κατέβασει ένα πρόγραμμα αλλά δεν έγινε τπτ

Πολυ πιθανο τα αρχεια εγκαταστασης γραφτηκαν πανω στο χωρο που ειχες τα προηγουμενα αρχεια, οποτε δυστυχως μαλλον τα εχασες οριστικα. Κανε και μια δοκιμη με το recuva, δεν εχεις τιποτα να χασεις...

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Racerr είπε

Κι όμως δεν έγινε προειδοποίηση

Και πως μπηκαν τα win βρε φιλε μου και εξαφανιστηκαν τα αρχεια σου , δια μαγειας? τα αρχεια τα εχασες ξεχνα το , δεν ερχονται πισω ξανα , αφου βιαζεστε ολοι να βαλετε 11αρια ας προσεχατε , καποιοι θα καθονται , θα σας κοιτουν και απλα θα γελανε , ακομη η αρχη ειναι εχει να πεσει πολυ γελιο.

Δημοσ.
26 λεπτά πριν, triplex1 είπε

Και πως μπηκαν τα win βρε φιλε μου και εξαφανιστηκαν τα αρχεια σου , δια μαγειας? τα αρχεια τα εχασες ξεχνα το , δεν ερχονται πισω ξανα , αφου βιαζεστε ολοι να βαλετε 11αρια ας προσεχατε , καποιοι θα καθονται , θα σας κοιτουν και απλα θα γελανε , ακομη η αρχη ειναι εχει να πεσει πολυ γελιο.

Νταξει ηρεμησε τωρα.....δεν μπήκαν τα. Windows από το στικάκι όμως δεν τα πέρασα 

Δημοσ.
27 λεπτά πριν, Racerr είπε

Νταξει ηρεμησε τωρα.....δεν μπήκαν τα. Windows από το στικάκι όμως δεν τα πέρασα 

εγω ηρεμος ειμαι εσυ εχασες τα αρχεια γιατι βιαζεσαι , επρεπε να να βαλεις σ'ενα σκληρο πριν κανεις οτιδηποτε , ειναι κριμα αν ειχες κατι που το χρειαζοσουν

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...