Επισκέπτης Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2021 Καλησπερα! Έκανα μια παραγγελία από Public και ενώ το προϊόν ήταν διαθέσιμο και στο τηλέφωνο με διαβεβαίωσαν την ίδια μέρα ότι η παραγγελία προχωράει κανονικά ,τώρα λέει εκτεταμένη αναζήτηση στο status και ότι το ψάχνουν από τον προμηθευτή όπερ σημαίνει ότι λογικά θα φάω άκυρο….είχε κάποιος παρόμοια εμπειρία;
czarjuly Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2021 εχω κανει καμποσες παραγγελιες για δισκους και σι ντι και σε εμενα μου εχουν βγαλει εκτεταμενη αναζητηση και σε ενα ποσοστο 70% το βρισκουν απο τον προμηθευτη
Επισκέπτης Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2021 Μακάρι τι να πω….πόσο καιρό σε είχαν σε εκτεταμένη αναζήτηση;
DimosMcLaren Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2021 Εγώ έχω φάει 2 άκυρα πάντως μετα έπειτα από εκτεταμενη αναζήτηση του public.
Μακιαβέλλι Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2021 2 ώρες πριν, macbookproz είπε Καλησπερα! Έκανα μια παραγγελία από Public και ενώ το προϊόν ήταν διαθέσιμο και στο τηλέφωνο με διαβεβαίωσαν την ίδια μέρα ότι η παραγγελία προχωράει κανονικά ,τώρα λέει εκτεταμένη αναζήτηση στο status και ότι το ψάχνουν από τον προμηθευτή όπερ σημαίνει ότι λογικά θα φάω άκυρο….είχε κάποιος παρόμοια εμπειρία; 34 λεπτά πριν, macbookproz είπε Μακάρι τι να πω….πόσο καιρό σε είχαν σε εκτεταμένη αναζήτηση; Εγώ είχα πάρει την φωτογραφική από public και μου είχε βγάλει εκτεταμένη αναζήτηση. Μετά από κάνα 20ημερο ήρθε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα